ben 27 yaşındayım. 3 sene önce bir ilişkim oldu. kız beni çok seviyordu, ilk birlikteliğini bile benimle yaşamıştı. ama bazı sebeplerden ötürü bitti.
ayrıldıktan sonra doğum günümü kutladı ve hatta barısmak istedi, ama ben baskasıyla görüşüyordum, istemedim. anlayış gösterdi, bir daha yazmadı.
bir sene sonra sadece doğum günümü kutladı, teşekkür bile etmedim yazmadım. bu sene yine doğum günümü kutladı, yine yazmadım, o da yazmadı.
Kutlama mesajından 6 ay sonra evime geldi, benimle aynı şehire taşınmış iş gereği, çok sevdiğim bir yemeği yapmış, getirmiş.
"bunu yaptım, sen severdin, boğazımdan geçmedi, sana da getirdim" dedi,
"istemiyorum hiçbir şey ya manyak mısın uzak dur benden" dedim, kapıyı kapattım yüzüne. ama zaten kızın yazıp ettiği bir şey yaptığı yoktu. sarmaları kapının önüne bırakmış gitmis
biz ayrıldıktan 6-7 ay sonra eski sevgilisiyle görüşmüştü (takipleşmişlerdi twitterdan, bilmiyorum sevgili oldular mı), ama instagramda benimle gittiği yerlerin oldugu highlightsı, bana spotifydan playlist yapmıştı onu da silmemis. ona verdiğim kolye vardı hala takıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kiz seni unutmamış ama sende kizi iyi stalklasimisin resmen kizi ittelemisin simdi dönermi sana orasi muallaa
Ayrıldıktan sonra ilk 1 sene arada stalkladım. Kızı çok iteledim ya. Seni istemiyorum falan dedim çok defa bilmiyorum yine doğum günümü kutladı mesela.
Ee bi teşekür etseydin bari kiz seni unutmamis belli ki dogum gununu bile hatirliyor
Simdi bu kizi mi istiyorsun sen
İstemiyorum. Sadece manyak oldugu için mi bunları yapıyor anlamıyorum. Kıza iyi falan da gelmiyorum
Ya sen ne sacma bi insan çiktin gercekden kiz seni seviyor bunun neresini anlamiyorsun mal misin masus mu yapiyon kardes
Kiz sana hasta ya da takintili degil sevdi için sadece seni seviyor bunun adi sevgidir
Çevremdeki herkes takıntıdır diyor ama
Kiza iyi gelmiyorsan uzak dur yüz verme o kizda unutsa seni iyi eder cunku sen sevgidende biseydende anlamiyorsun
Takinti degil takinti baska bisey kiz seviyor seni zorlamiyor bile git deyince gidiyor
Takıntı nedir ki? Hani birisini yıllardır unutamaamk unutmak istememk değil midir
Takıntı seni rahatsiz eden sana surekli istemedin şeyler yapmasi (mesaj atmalar falan ..)
Unutmaya bilir demeki seni gercekden sevmiş
Benim bi arkdasim vardi 6-7 senedir ayni çoçug sevdi ùstelik hep görmüyordu bile cocug
Bilmiyorum ki ya hiç böyle bir şey yaşamadım. İlişkimiz de iyi bitmedi, çok kıskançtım kızı kısıtlıyordum. Psikolojik sorunlar yaşadı. Ailesi ailemle görüştü oğlunuzu uzak tutun yazmasın etmesin kıza zarar veriyor dediler. Ailem de benim agzıma sı-ctı afedersin. Kıza yüz veremiyorum. Ama beni gerçekten çok sevmis oldugunu biliyordum ilişkideyken hep çok iyi birisiydi. Kızı o yüzden tersledim uzak dursun istedim. Ama çok insan tanıdım onun gibisi yok hic
Kiz iyi biri demek ki bunlari söylüyorsan ve unutmamisin belli ki aklinda kazili kalmış
Seviyorsan ol bilikde ama kiskançlik dozunda olmali kimseye zarar vermemelisin
İşte zarar vermeden edemiyorum. Kız çünkü çok kibar çok nazik çocuk gibi. Ben çok öfkeli agresif birisiyim. En kücük şeye çok sert tepki veriyorum. Kızı depresyona soktum beraberken. Kız anneme oğlunuz kötü birisi çok kötü davranıyor hep bağırıyor kızıyor bunları hak etmedim. Umarım bir daha asla görüşmeyiz dedi.
Kendi ailesi değil, bizzat kızın kendisi de dedi bunu anneme. Ailemle aram bozuldu. Ama kızın baska sucu olmadı ilişkimizde. Her zaman iyi davrandı bana aslında. Bunları söylemis olması kalbimi kırdı çok fazla. Affedemedim yıllarca. Ama evime kadar gelmesini beklemiyordum.
Hem suçlusun hem guçlusun
Kizdan uzak dur hakketmiyorsun sen
Kötü biri dedi diye affetmemek nedir ya cocukmusun sen ne var bunda herkes der bunu
Sorun bu değil. Ben affederim ama kimse istemez bizi. ne onun çevresi beni ister ne de benim çevrem onu. Nasıl sürecek bu
bide affederim diyor.. bak kardeş sen kendin dedin ben agressfi biriyim o ise cok iyi kibar biri dedin sen kizi üzersin uzak dur en iyisi yolluna bak
Kizda unutur gider seni bir gun
bakalım
Kız seni unutamamış işte. Kötü ayrılmadıysan barışın..
Yani kötü ayrıldık ama aslında o kötü bir kız değildi ilişkide. Barışmasına barışırız da sorun benim. Kimseyle düzgün ilişki yapamıyorum, yine ayrılır ederiz.
O zaman yakma kızın başını. Hazır hissettiğin zaman başlarsın ya da kız yoluna devam etsin.
Seni hiç unutmamış ki
Ya bilmiyorum unutamamak mı bu? Yoksa manyaklık mı? Ama rahatsız da etmiyor. Başka sevgilim oldu, hiç yazmadı etmedi. Ne kıza ne de bana. Sadece doğum günlerimde yazdı.
İlişkiniz ne kadar sürdü ki
1 sene sürdü. Ama zor bir ilişki oldu. Türkiye'de tanıştık, ailesini ziyarete gelmisti. Beni gördü etkilendi. Sonra Almanyaya döndü ama beni görmek için 3 kere Türkiye'ye geldi. Sonra ben master için Almanya'ya gittim yanına. Ama farklı şehirlerdeydik. Sonra ben oradayken bitti. 3 sene oldu ayrılmamızın üzerine.
1 senede az değil bence eğer elindeyse şans ver ayrıca manyaklık değil ilişkiniz her ne kadar sürmüş olsa bile sana değer verip yine saygısızlık etmemiş seni düşünmüş bu devirde böyle insanlar az kalmış
Anladım ne bileyim çevremdeki herkes kız sana manyak takıntılı diyor
Hayır yaa of ne alaka sen millete bakma insanlar sevgi nedir bilmiyor.
haklısın orası doğru
Anladığıma göre bu kız sana göre çok iyi biri böyle insanlar kıymetli olamıyor işte buna benzer birkaç şey yaşadım sizin gibiler hiçbirsey haketmiyor.
Senin karakterine söveyim bazi sebepler ne la
Kızın ailesi benimle görüşmesini istemiyordu. Ben kıskanç birisiyim. Kızı çok baskılıyor ve kısıtlıyordum. Kız da çok narin birisiydi. Zaten anksiyete ve depresyon ilacı kullanıyordu, ilişkimizde üzerinde yarattıgım stres yüzünden vücudunda yaralar çıkmaya basladı kızın. Saçları çok döküldü.
Evden çıkmamaya başladı. Çarpıntı yaşamaya başladı. Ama kıskanmayı bağırmayı engelleyemedim.
En azindan sana mesaj yazdiginda kapina geldiginde onu insan gibi karşila
İlgilen onunla
Ailesi ailemle uzak dursun diye kavga etti 3 sene önce. Ben de uzak durmaya calısıyorum yüz vermeye calısmıyorum ama o geliyor hala.
Lan cano ne olursa olsun
Bezeveng
Dedigimi yap insan gibi onunla ilgilen karsilik ver
Abi sorun işte ailesi ailemle görüştü, oğlunuz uzak dursun dedi. Oğlunuz kıskanç, kızı kısıtladı, bağırdı etti. Kız iyi değil dediler, her yerinde stresten yara çıktı, saçları döküldü dediler. Durmadan kıza bağırıyor ediyor dediler. Ailemle konustuk benim ailemle aram açıldı.
Kız da oğlunuz uzak dursun bana kötü davranıyor demis anneme. Umarım hiçbirinizi bir daha görmem demisti.
Ama hala kendi görüşmek istiyor. Eskideki şeylerden ötürü kızgınlığım var. Bir de kızla görüşsem yine aileme ailesine ne diyeceğim.
Onunla insan gibi konuş işte bitti artik böyle şeyler yapma de
Konuştum abi ya. Hep konuştum artık anlasın diye böyle davranıyorum. Hani aileler eş dost istemiyor beraber olmamızı. Ben zaten sıkıntılı bir adamım. Ne diye hala gelip barısmak istiyor anlamıyorum.
O zaman harbiden sıkıntılı takinti yapmiş
evet evet ben de öyle düsünüyorum.
Hasta galiba
Bilmiyorum bir yandan beni rahatsız etmeye çalışmıyor. Uzak dur git diyip üzerine kapattığımda "özür dilerim" dedi. Zorlamadı hiçbir zaman. Hasta olsa zorlardı gibi geliyor.
18.00 dan sonra beğendim kızlarla görüşme vaktisi
Kızlar bekaretini verdiği erkeği unutamaz
Yok abla hic öyle olmadı öncekiler gayet unuttu sallamadı
Daha kaç kişininkini aldın ki ben ilk yaptığım kişiye bağlanmıştım hatta cinselliği kimle yaşasam bağlanıyorum hassasım duygusal olarak belkş o kız da öyledir