Bu kızla görüşsem mi? yoksa manyak mı bu kız ya?

ben 27 yaşındayım. 3 sene önce bir ilişkim oldu. kız beni çok seviyordu, ilk birlikteliğini bile benimle yaşamıştı. ama bazı sebeplerden ötürü bitti.
ayrıldıktan sonra doğum günümü kutladı ve hatta barısmak istedi, ama ben baskasıyla görüşüyordum, istemedim. anlayış gösterdi, bir daha yazmadı.
bir sene sonra sadece doğum günümü kutladı, teşekkür bile etmedim yazmadım. bu sene yine doğum günümü kutladı, yine yazmadım, o da yazmadı.

Kutlama mesajından 6 ay sonra evime geldi, benimle aynı şehire taşınmış iş gereği, çok sevdiğim bir yemeği yapmış, getirmiş.
"bunu yaptım, sen severdin, boğazımdan geçmedi, sana da getirdim" dedi,
"istemiyorum hiçbir şey ya manyak mısın uzak dur benden" dedim, kapıyı kapattım yüzüne. ama zaten kızın yazıp ettiği bir şey yaptığı yoktu. sarmaları kapının önüne bırakmış gitmis

biz ayrıldıktan 6-7 ay sonra eski sevgilisiyle görüşmüştü (takipleşmişlerdi twitterdan, bilmiyorum sevgili oldular mı), ama instagramda benimle gittiği yerlerin oldugu highlightsı, bana spotifydan playlist yapmıştı onu da silmemis. ona verdiğim kolye vardı hala takıyor.

Bu kızla görüşsem mi? yoksa manyak mı bu kız ya?