Güncellemeler
+1 yıl
Duruma gülücük attı arkadaşlar , bende ona ayı emojisi attım. En sevdiğim hayvanlardan biri demiş, o da bana mı ayı dedi, yoksa kendini mi seviyor anlamadım 😄
Yoksa olduğu yerde bırakır mısınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öncelikle öpücük attığım kişi kim? Arkadaşım mı, sevgilim mi, yoksa flörtüm mü?
Ben atmadım , cıvıklık istemiyorum dedim bir gün önce. Bir gün sonra mesajın sonunda öpücük emojisini görünce canım sıkıldı saydırdım
Bacım kim bu kişi? Neyin oluyor onu söyle de ona göre yorum yapayım
Bana yürüyen biri. Görüşmek istiyor benle. Bende cıvıklık olmazsa , sınırlarıma saygı duyarsan, güvende hissedersem neden olmasın demişim. Tamam demiş. Ertesi gün öpücük atıyor
Yani ozmaman haklısın çünkü uyarı yapmana rağmen bunu suistimal etmiş
Aynen ciddiye almıyor saygı duymuyor gibi hissettim
Sen hala konuşuyor musun onunla haha 😁
Dün mesaj attı, atla gel buluşalım, müsaitsen ara konuşalım diye. Bende müsait değilim dedim, arkadaşım var koşturmacadayım dedim. Bana açıklama yapmayan özür dilemeyen o , bir de trip attı. Bende bu sabah buna dedim ki ben seninle sınırlarımı ihlal ettiğin için görüşmek istemiyorum, kendimi kötü biri gibi hissettiriyorsun, umarım seni olduğun halinle kabul edecek insanlar çoklar karşına. Sana değer veriyorum ama kendimi kötü hissetmeme sebep olduğun için kıymetsizleşiyır her şey dedim. Cevap yazmadı. Yine görüldü attı
Engellerim ne diye saydırıyor o kim.
Ben saydırdım :/
Ben silerim direkt
Uğraşamam bu kezbanla diye mi
Kesinlikle fakat kezban demem sadece abartı yani
Ama bir gün önce demişim ki cıvıklık ima istemiyorum , tamam demiş, ertesi gün öpücük atıyor. Haksız mıyım ben
Emoji bu ya mesajlaşma yani ne istiyorsun asker arkadaşı mi
Olsun , abartma deseydi; ya da özür dileseydi: hiç cevap yazmadı uyuz
Seninle daha uğraşmaz ben derim yani sacmalama ne bu abartı cocukmusun derdim
Bakın bu adam bana seviyorum seni itiraf etmem gereken şeyler var sana dedi, duygusal boşluktasın duymak istemiyorum dedim. Aramız açıldı. Sonra barıştık bir şekilde. Sürekli buluşmaya davet ediyor , gitmedim diye bana küsüp sildi beni takipten çıktı. Bende gönlünü almak için minik bir hediye alıp iş yerine gittim. Yine görüşmeyeceksin demi benle dedi. Bak dedim cıvıklık ima istemiyorum. Yoksa neden görüşmeyim senle. Kendimi kötü hissediyorum sen öyle yapınca dedim. Tamam dedi. Ertesi günü öpücük atıyor. Ben bana saygı duymuyor sözlerimi ciddiye almıyor olarak yorumladım ve saydırdım. Sen fırçaya doymazsın dedim. Emoji de istemiyorum böyle dedim. O da cevap yazmadı
Bence o laflar son nokta olmuş
Ben mi bitirmişim yani yine
Evet ben o laflardan selam bile vermem
İyi vermesin, saygı duymayan biri selam da vermesin , kalbime gömerm bende.
Allah rahmet eylesin
İstesen de zor attık diyorsunuz anladım
Yazmam bile bidaha 😅
Gebersin kezban diye mi? O yazarsa pekş
Yazsa da umurumda olmaz ki herkese öpücük emojisi de atmam
O herkese atıyor mu bilmem ama daha dün cıvıklık istemiyorum dedim. Bugün öpücük emojisi atıyor. Sizce haksız mıyım?
Samimiyetinize bağlı
Ama bir gün önce canlı görüştük, sadece tokalaştık, öpecek olsam orada öperdim zaten. Ve rahatsız olduğumu da söylemişim demi
Yazma bidaha hatta engelle o halde
Engellemeye gerek yok , yazacağını sanmıyorum. Yazsa ona kusura bakma el alışkanlığı ya da abartma o anlamda atmadım filan demesini bekledim. Adam tenezzül edip cevap yazmadı
Bir kere saydırdıysa engelle gitsin
Öpücüğü atan o, saydıran benim
direk engellerim
bu adam bana seviyorum seni itiraf etmem gereken şeyler var sana dedi, duygusal boşluktasın duymak istemiyorum dedim. Aramız açıldı. Sonra barıştık bir şekilde. Sürekli buluşmaya davet ediyor , gitmedim diye bana küsüp sildi beni takipten çıktı. Bende gönlünü almak için minik bir hediye alıp iş yerine gittim. Yine görüşmeyeceksin demi benle dedi. Bak dedim cıvıklık ima istemiyorum. Yoksa neden görüşmeyim senle. Kendimi kötü hissediyorum sen öyle yapınca dedim. Tamam dedi. Ertesi günü öpücük atıyor. Ben bana saygı duymuyor sözlerimi ciddiye almıyor olarak yorumladım ve saydırdım. Sen fırçaya doymazsın dedim. Emoji de istemiyorum böyle dedim. O da cevap yazmadı
"Anladım, daha olgun biriyle beraber olmak istediğinizi düşünüyorum. Bende sevmem sulu hareketleri pek. Yani düşünceme göre, siz ondan aslında hoşlanmıyor, sadece ilişkinizi düzene sokmak istiyorsunuz. Görüşüme göre, sizin beraber olmak istediğiniz kişi o değil."
Ben beni skor olarak görmeyecek bir bakış açısı istiyorum, kapalıyım, inançlıyım: o değil. Kafalarımız uyuşmuyor ki. Sevmiyorum desem yalan olur ama benzemediğimixi görüyorum. Kırıldı bana diye hediye alıp gitmem yanlış mı oldu sizce? ya da gittim oraya tamam ama demişim de şartımı, bak cıvıklık istemiyorum , önüne gelenle beraber olmak bence aptallık, günah , ayıp , hastalık riski var artı enerji olarak beraber olunan insanların travmaları da geçiyormuş insana dedim. Yani bolluk iyi bir şey değil dedim. Gayet netim ben.
"Hayır, aksine, hediye alıp gitmek çok nazik ve asilce bir davranış. Söylediklerinizde haklısınız. 'Önüne gelenle beraber olmak' kısmına gelince, benim görüşüme göre biriyle sevgili iseniz, ondan başkası olmamalı. Bu, dürüst bir insanı manevi olarak rahatsız eder, huzuru kaçar. Mesela, ben sevgilim varken başka birini aklımdan bile geçirmem ki, ki doğru olanda budur."
Bana cevap yazmaması beni skor olarak gördüğü anlamına mı gelir sizce? Yoksa kavga uzamasın diye mi susuyor
"Bence düşünmemelisin, çünkü bir ilişkide acabalar varsa seni çok yıpratır. Siz net birisiniz ve muhtemelen karşınızdakinin de net olmasını beklersiniz. Böyle bir ilişki size huzursuzluk verecektir."
O da benim net olmadığımı söylüyor , bana karşı olduğun gibi değilsin, rol yapıyorsun , kendini gizliyorsun diyor
"Valla, seninle 1 saattir yazışıyorum. Ben net olduğunu anladım, o hala anlayamış mı?"
Anlamamış , kendimi saklıyormuşum, resmen beni istiyorsun ama rol kesiyorsun diyor
"Sanırım psikolojisi bozuk. Allah sana yardım etsin, ne diyeyim."
Görüldü
Atarsın sadece öyle mi
Ama bir gün önce cıvıklık istemiyorum dedim, bir gün sonra bana öpücük emojisi atıyor, tutarsız olan ben miyim
Niye attın öpücük
Hahahah ben atmadım, bana attı biri , ben de saydırdım
Afferim eyi etmissin bende sandım ki başkasına attın erkek arkadaşın kızdı
Yok ya adama daha dün cıvıklık istemiyorum dedim, bugün öpücük atmış, ben de kızıp saydırdım
Valla eyi etmişsin esaslı kız başkaları olsa güler sonra adam daha cıvık davranır abuk subuk konusurdu
Bende işte cıvıtmasın diye tükürdüm ağzına
Ama cevap yazmadı, sinirim bozuldu
Afferim sister seni tebrik ediyorum al bu alkışlar sana gelsin koca yürekli esaslı girl sjsjsj 👏👏
Boş ver konuşma zaten daha cıvıkla
Dalga geçmiyorsunuz değil mi
Yo katiyen gerçekten diyorum
Teşekkür ederim
Ricalarr bu tavrını hep koruman dileğiyle..
Bir daha yazmam
Bir gün önce cıvıklık istemiyorum diyorum ertesi gün öpücük atıyor, deniyor mu beni? Saydırdım bende sen fırçaya doymazsın diye
İyi yapmışsın
Öpücük atmam kimseye
Size attılar diyelim
Engeli basarım
Hahshsh
atmam ya
Size attılar diyelim
Bana öpücük atana sövmem ben
Bakın ben ona bir gün önce cıvıklık istemiyorum dedim ertesi gün öpücük atıyor
Öpücük cıvıklık değil ki farklı bir anlamı var aslında
Nasıl bir anlamı var
Aranızda ki yakınlığa göre cinsellik anlamı olabilir
İşte istemiyorum ben, bir gün önce demişim cinsel ima istemiyorum diye. Tamam demiş. Bir gün sonra bunu yapmanın anlamı ne
Azmıştır knka :D
Azanı böyle yolarlar işte
,:D :D :D: D sdfsdfd
Hayır tabiki
Bir gün önce cıvıklık istemiyorum dedim. Ertesi gün öpücük atıyor. Tepki gösterdim hali ile. Ona da olumlu olumsuz bir şey yazmamış
Olduğu yerde bırak
Hahaha bana atıldı saydırdım