• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

5 gün aramayan sormayan erkek terk edilmeli mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
312
Yapay Zekaya Sor

Erkekler cevaplasın bakalim

5 gün aramayan sormayan erkek terk edilmeli mi?
Erkek Soruları Arama Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Denizlidenbiri
    Denizlidenbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Beş gün aramayan yani seni beş gün aramaması için çok ciddi bir sebep olması gerekli ne bileyim hastaneye falan mı yatmış? Yani iyi farklı biliyoruz yani ben eski sevgilim deyken ben de çalışıyordum mesela ama günde bir günaydın iyi geceler gün içerisinde ne yapıyorsun nasılsın diye mesaj atardım ve aramaya da çalışırdım yani sürekli her fırsatta

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet çünkü seni sevmiyordur başkalarıyla konuşuyorsun erkek veya kız kızlar özellikle öyle ben hiç aldatmadım sevdim saydım güzel planlarım vardı artık yok bu gün bir özür bile görmedim sanki birini öldürdüm birileri güzel oynadı oda uydu benden bu kadar dahada sormam aslaa

0
    0 Yorumla
  • MaNNinSchwarZ
    MaNNinSchwarZ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Biraz olmuş tabi. Aslında teknoloji çağı olmasa imkansızlık yüzünden ulaşamasa daha kıymetli kılardı böyle şeyler ilişkiyi ama günümüzde... Hayır. Bence sessize al. Ne bir mesajına ne bir aramasına hiçbir cevap verme. Israr ederse her yerden engelle

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

126

Cevap

99

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

5 gün aramayan zaten seni çoktan terk etmiştir, üzerine düşünecek bir şey yok..

13
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

Evet terk etmelisiniz

0
    0 Yorumla
  • Pleasegenşler
    Pleasegenşler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Bunu yapan bendim. 1 ay içinde instagram eklemelerinden kavga ediyoduk. Ben o rahatsız oluyo diye hesabımı kapatmıştım. Kız ekliyodu sil rahatsız oluyorum dedim dinlemedi. Kızların niyeti erkekler gibi değil takıntılı mısın sen dedi. Bende onun için sildiğim erkekleri ekledim. Zoruna gitti sanırım. Eskisi gibi yazmadı, aramadı, geç bakmaya başladı, buluşmaları erteledi. Bigün hem onunla kötü olmamızın burukluğu hemde ailevi bi sorunumuz vardı onu aradım. Lan evine git gelemem yorgunum haldeh anla, yoksa engellerim dedi. Ben geliyim dedim evde değiliz köye geldik dedi. normalden wpden kaç kere aradım suratıma kapattı lan git dedi o kadar ağlayarak ses kaydı attım hiçbiri umrunda olmadı. Ben iki elim kanda olsa gelirdim Allah uzun ömür versin senin dedim engelledim. 1 hafta engelli kaldı arada aramış, sms atmış. Başka numaradan aradı engeli kaldırdım bi daha denedik. Sen benu engelledin erkek ekledin. O gün benimde ailevi sorunum vardı dedi. Ama ne anlattı ne de köye gittiğini söylememişti O bitirdi. 2 ay oldu ayrılalı, tekrar ben ona yazdım ama istemedi beni. Senin popon kalkmış diyip mesajına görüldü attım

1
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Tamam o aramadı sormadı 5 gün , OK.. peki sen neden onu aramadın sormadın? "İNSAN" değilmisin sen? o erkek belki şimdi hastanede hasta? belki kaza yaptı? belki öldü? belkide cenazesi var.. Hiç sordun mu insan gibi Halin nicedir? nasılsın neyapıyorsun diye? HAYIR..
    Bu ülke nasıl bir ülke? ERKEĞİN HİÇBİR DEĞERİ YOK !
    Hep kadınlar haklıdır ! hep erkekler arayacak kadın aramayacak? ne güzel dünya..

Bend eo erkeğin yerinde olsam insan gibibeni arayıp sormayan "ne oldu nerdesin iyimisin" demeyen kadını SİLERİM ! ve yeni birini daha iyisini bulurum !

4
    3 Yorumla
    • Karnıyarıkvecacık
      Karnıyarıkvecacık
      +1 yıl

her b0ku erkek yapıcak kaşe imza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aradım iyiymiş tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunu yokmuş. Ben kızınca sen niye aramadin madem dedi yüzsüzce. Zaten ilgisizleşmişti ben de yol verdim

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

iyi ozaman sorun yok.. yol verdiysen sorun bitmiş gitmiş.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

5 gün boyunca aklına gelmemişsin. Aynı şeyi kendim de yaşadım. Yaşarken hep bitmesini istemediğin için bahanelere sığınıyorsun, belki söyledir, böyledir diyorsun ama değil. Net şekilde istemediği için aramıyor. İlişkim bittikten bir süre sonra oturup konuştuk aklımda kalan soru işaretlerini sordum ve iyice anladım ki canı istemediği için aramamış. Şimdi 5 gün aramadı. İlerleyen zamanlarda birkaç ay aramayacak bekleyip kendimi tüketeceksin. Yaşamış biri olarak söylüyorum; vazgeç çünkü bu işi o zaten bitirecek.

8
    6 Yorumla
    • Beneenen
      Beneenen
      +1 yıl

Benide aramadi bende aramadım ilişki kendiliğinden gitti şimdi 1 yıldır arıyo

Taktikmi bilmiyorum ama ben soğudum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Beneenen sen yeniden ona döndüğün an yine bırakacak. Benim ilişkim de kendiliğinden bitti. Hem kalbimi kırdı hem ben aramayınca o da aramadı. Konuşmak istediği zaman kırk kere aradığını ben biliyorum. Aylarca aramayan adam gururdan falan değil besbelli istemediğinden aramıyor. Aylar sonra neden aramadın dediğimde çoktan hayatına devam etmiş birsürü ceviz kırmıştı. Ben hala düşünüyordum ama o çoktan unutmuştu.

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@Beneenen Eğer sende akıl hastası ilişik uzmanlarından akıl alıp erkeğe karşı saygısıaz ve abuk sabuk hareketler yapıyorsan , kibirliysen ukalaysan kendini bir şey sanıyorsan sosyete prenses tarzı arızalı takılıyorsan o erkeğin seni terketmesi NORMAL ! bend eolsam aynın yapardım. Artık erkekler butür arızlaı saygısız NARSİST kendini beğenmiş kadınları İS-TE-Mi-YOR-LAR.. NET

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@Beneenen Sizlere birileri erkeği aramayın sormayın erkekle muhattap olmayın diyorlar (ilişki uzmanları) ve erkekler artık bu taktikleri TRİPLEri OYUNLAIR biliyorlar ve sizi siliyorlar ! anlayın artık bizler enayi değiliz.. bizi oyunla ryapan kadını anında SİLERİZ ! bugün oyunla ryapan ilerde ciddi olunc ahayatını kaydırır erkeğin.. bunu her erkek düşünür ve güvenmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@_Emre___ ya kardeşim ne kadar kendinizi beğenmişsiniz. Cevap veren olmamış üşenmeden tekrar yazmışsın. Oldu siz canınızın istediğini yapın kadın herşeye sussun. Siz kadından beter naz yapın aramayın kadın peşinizden koşsun. Neyin kafası bu psikopat hareketler?

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

KEyfin bilir ozaman git başkasını bul , boğazını sıkan mı var?
      Bu ülkede KADINLAR NARSİST erkekler değil !

Yorumla
  • Melikeebaşak
    Melikeebaşak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Yorumları okudum aralarında çok nadir iyi konuşan olmuş bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa değer veriyorsa onu arar cevap verir 5 gün aramamak geçerli bir sebep olmadığı sürece kötü insan cenazede bile olsa şunu diyebilir " Benim cenazem var biraz kendimi toparlayıp sana döneceğim" bu kadar 8 kelimeyi yazamayacak kimse yoktur bence kimse kimsenin ne yasadığını bilemez fakat seviyorsa iki eli kandada olsa yazar , arar başka açıklaması yok bu işin sende peşinden koşup kendi seviyeni düşürme herkes kendisi bilir çekemeyen de tek kalır olay bu bu devirde biraz ego gerekli yoksa eziyolar

4
    0 Yorumla
  • müdaaresiz
    müdaaresiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Sorman hata hayırdır yani CEO mu bu yoğunluk nerden 5 dksını ayırıp arayamıyo mu sinir oluyorum böyle bahanelere benim de öyle biri vardı gün içinde hiç yazmayıp gece de hadi ben yoğunum sen niye hiç yazmadın diye trip atıyodu hiç gelemem böyle şeylere yazmıyosa yazmam aramıyosa aramam

2
    0 Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

5 gün nedir. 5 saat aramasa yollunu gösteririm hayırdır o kim 5 gün yazmıyor. Dayak yer :D

5
    0 Yorumla
  • Smsmaksm
    Smsmaksm Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sorulur. Cevaplara bakılınca erkeklere hak verdim. Derdi sorunu yok eğer sımarıklıksa yaptığı o zaman terk edilir. Ama bir sorunu vs vardır yalnız kalmak istiyordur yine anlayısla karsılanırda , insanız bazen konusmak istemeyebilir ki duygular her zaman aynı olmayabilir ama 5 gün de aramıyor ve nedeni yoksa ayrılık sebebi için bence yeterli bir nedendir

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Aramayan sormayan kadın veya erkek aramadan sormadan durabiliyor demektir. İlgilenmiyor olduğunu, umurunda bile olmadığını, her türlü birbirleri olmadan da rahatlıkla ve keyifle yaşayabileceklerini birbirlerine altmetin olarak mesaj geçilmektedir bu tavırda. Birkaç saat aramamak hoşgörülebilir belki ama beş gün kabul edilemez ve ayrılık nedenidir..

1
    0 Yorumla
  • __JustYou__
    __JustYou__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

Günlerce aramadı sormadı, bende yazmadım. Ben ona hiç yazmıyorsun diyince meşgulüm dersi ben yazmayınca hayırdır unuttun beni dedi. Nasılmış unutlmak dedim berbatmış dedi. 2 gün sonrada ben ayrılmak istiyorum kendine iyi bak dedi. Yürü git hayatına odaklan yazman zaten hata dedim bende

1
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Zaten siz ayrılmışsiniz.. buna ilişki demek ilişki yaşayanlara saygısızlık olur..

5
    0 Yorumla
  • Papa_Smurf
    Papa_Smurf Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Cenaze dahi olsa, kimse bu kadar meşgul değildir. Seven, yanınızda olmak veya sesini duyurmak için bir şekilde sizinle iletişime geçer. Bunları sakın unutmayın lütfen.

4
    0 Yorumla
  • Melisaahh
    Melisaahh Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Eski sevgilim bi iki kez aynısını yapınca terk ettim çok doğru bir karar verdiğimi anladım sonrasında durma hemen terk et ciddiyim

3
    0 Yorumla
  • Karcicegi06
    Karcicegi06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 47%
    +1 yıl

Şu ara sor diyenlerin beyni spazmı mı geçiriyor acaba? Sakın arama sana mesafe koyandan sen daha çok uzaklaş

4
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Aniden kesmişse konuşmayı önemli bişey olabilir hastalık ölüm kalım gibi o yüzden senin sorman lazım ona ama ilk değilse bu daha öncede yaptıysa terkedilmeli

1
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Sen arayıp sordun mu :))) tahminimce hayır kimse arayıp sormamışsa o ilişki bitmiş demektir. Karşılıklı inatla o arasın demiştir iki tarafta bu da zaten ilişkinin zaten yürümeyeceğini en büyük göstergesidir.

2
    0 Yorumla
  • azra3407
    azra3407 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Aynı durumu yaşıyorum. Şöyle bir şey var birini sevdiğin zaman sürekli aklında olursun ve bu yüzden de merak eder seni. Ama bu kişi merak etmiyor aklında değilsin. Bence kadın erkek fark etmiyor seven özler konuşur görmek ister sarılmak ister.

1
    0 Yorumla
  • gölgedeyürüyenkız
    gölgedeyürüyenkız Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Bence terk edilmeli, seven merak eder 5 gün az değil ve en önemlisi de şu neden aramadı ve sormadı yeni birisi mi var yoksa..

4
    0 Yorumla
  • puzzle89
    puzzle89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Hağğğyır hağğğyır onu kucaklamalısın ( Ekrem İmamoğlu sesiyle oku )

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Terk et ayrıl belki ilk zamanlar zor olacak senin için ama inan bana tecrübeyle sabit işleri vardır dedim bişe olmuştur dedim ama değmez sonucu tahmin edebiliyorsundur

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Mantıklı gerekçe yok ise herkes gibidir o insan özel olma durumunu yitirmiştir bence..

2
    0 Yorumla
  • Soylu_Orgun
    Soylu_Orgun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bence hemen fevri davranma ilişkiniz yeni değilse sen ara sor belki başına bir şey geldi ve o yüzden arayamıyor dünya hali her şey olabilir... Ama dikkatli ol psikolojik tuzaklara karşı

0
    0 Yorumla
  • BuzlarTrileçesi
    BuzlarTrileçesi Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Abla o seni terk etmiş zaten çoktan haber vereyim dedim

3
    0 Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

5 gün mü çok komik bir rakam aylarca sormayanlar var onlar ölsünmü

3
    1 Yorumla
    • xSosyoPsikopat
      xSosyoPsikopat
      +1 yıl

aylarca sormayan biri zaten sevmiyordur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bizde 2 hafta konuştuk 2 hafta kayboldu bazı sıkıntılardan dolayı şimdi tekrar konuşuyoruz ama böyle 7 / 24 değil biri bana bir iltifat yazdı teşekkür ettim ama cevap verdiğim için vicdanım rahat değil

1
    0 Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

5 gün aramayan sormayan erkek bizzat kendisi terk edip gitmiştir. Seven insan merak eder arar sorar ilgilenir

1
    0 Yorumla
  • papatyaaam123
    papatyaaam123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 72%
    +1 yıl

Önemli olan neden arayıp sormadigu? Başına bişey mi geldi sorman lazım eğer kötü bişey olmadiysa isteyerek yazmadiysa yol. ver

1
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

İlişkiniz daha yeni ise bence terk edebilirsin Ama belki başına bir şey gelmiştir üzgündür. Ben de üzgün olduğumda içime kapanan bir insanım mesela.

1
    0 Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

5 gün aramayanı merak edip te aramak lazım ya gerçekten başına bir şey gelmişse? Hep karşı taraftan beklememek lazım bazı şeyleri

1
    0 Yorumla
  • lolly_gag
    lolly_gag Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

ilişkiye olann ilgisi, sana olan ilgisi bitmiş sanırım

2
    0 Yorumla
  • SüslüYoda
    SüslüYoda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

5 günden sonra o ilişki değildir bence. Sen bunu bir düşün, ortada ilişki var mı yok mu diye.

2
    0 Yorumla
  • bahtsızromeo
    bahtsızromeo Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.

kimisi ilgisiz olur sen onu açmasını bilecen

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kimse bozuk makina satin almaz. Gider sağlamını alırım.

Yorumla
    • bahtsızromeo
      bahtsızromeo
      +1 yıl

sağlam makinalarda çok dikkat çeker baş ağrıtır sonra demedi deme

Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl

Ondan gelecek ilk cevabı bekleyip kararını vermelisin ya başına bir şey geldiyse seni arayamıyorsa

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha önce ilgisizliği yüzünden ayrilmiştik yeni barişmiştik. Söz vermişti düzeleceğine dair. Sonra 5 gün aramadi. Ben arayip kizinca da "sen arayaydın madem" dedi.
      Ayrildim

Yorumla
  • mhgkshn
    mhgkshn Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Terk etme direk bu rahatsızlığını dile getir uyar kendisini eğer buna rağmen düzelmezse ayrıl

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha önce ilgisizliği yüzünden ayrilmiştik yeni barişmiştik. Söz vermişti düzeleceğine dair. Sonra 5 gün aramadi

Yorumla
  • Sanalpsikoloq
    Sanalpsikoloq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkilerde en önemli etken güven sadakat hatta değerdir gerçekten seven kişi sesini duymadan yapamaz

0
    0 Yorumla
  • mehmetbey1907
    mehmetbey1907 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

sıkılmıştır senden ben soğuduğum zaman ne mesaj atarım ne ararım ayrılmak için kendimden soğuturum

0
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Eğer yoğun bakımlık olmadıysa evett terk edilmeli..

1
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Tabikide öldü mü kaldı mı bir kontrol etmekte lazım

1
    0 Yorumla
  • elianamelia
    elianamelia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Beş gün aramamak nedir ya! Direkt terk ederim aramamazlık yapamaz kimse beni öyle

1
    0 Yorumla
  • _MsHermioneGranger_
    _MsHermioneGranger_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

6 saat haber almayayım keyfi
    Ben terk ederim nasıl bir sabır sizin ki ya uğraşamam

1
    0 Yorumla
  • BJK19BJK03
    BJK19BJK03 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 77%
    +1 yıl

Hala sen bu soruyu soruyorsan bence senide sorgulanmalı iyi misin diye

1
    0 Yorumla
  • Ausrine
    Ausrine Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

5 saat bile aramayan yoktur artık benim için, 5 gün ne🙄

1
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

5 gün neyse 1 ay aklına gelmeyenler var kafada bitiriyorlar ama söylemiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Biz sesini duymasak uyuyamıyoruz, millet beş gün aramıyor. Ya bırakın gitsin Allah aşkına.

1
    2 Yorumla
    • düşlerinizinhekimi
      düşlerinizinhekimi
      +1 yıl

Vay be ne şanslı hanfendiler var

Yorumla
    • mütesellî
      mütesellî
      +1 yıl

@düşlerinizinhekimi umarım.

Yorumla
  • kimsebanabulasmasin
    kimsebanabulasmasin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

kekdkele o seni terk etmiş bile çoktan ama sen bilirsin yine de

1
    0 Yorumla
  • Biyıldız
    Biyıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Mazerete göre değişir. Serseri seviyorsunuz ya belki nezarettedir🙂

0
    0 Yorumla
  • Fetih2024
    Fetih2024 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Eğer çok ciddi bir mazereti yoksa terk edilmeli

0
    0 Yorumla
  • ftearthatr
    ftearthatr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Evet ben 24 saat bile beklemem bir kızı bana değer vermiyor demekki ölüm kalım vs olmazsa direk

0
    0 Yorumla
  • Rossoneri2206
    Rossoneri2206 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Gazeteye kayip ilani da verebilirsin tabi hala hayattaysa

0
    0 Yorumla
  • TheSaintBalloon
    TheSaintBalloon Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Bayıltın hastane sedyesiyle yokuş aşşağı futbol stadyumuna gönderin

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Sen hala ilişki de olduğunu mu zannediyorsun 🙄 senden ayrılalı çok olmuş gitmiş bitmiş bile

2
    0 Yorumla
  • birsenfonişairi
    birsenfonişairi Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

5 gün aramıyorsa gerçekten geçerli bi mazereti olmalı. Aksi takdirde affedilecek bir davranış değil.

0
    0 Yorumla
  • mahiyet
    mahiyet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

5 gün daha bekle 10 gün boyunca arayıp sormamış olursa terk edersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aranızda kavga ya da kıskanclik bisey tartışma geçtiyse normal durduk yere ise altında bir sebeb ara

1
    0 Yorumla
  • Birbucukacılıadana
    Birbucukacılıadana Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.

Kimi terk edecen ortada adam yok

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tepki gösterince yazdi, "sen yazaydin sen arayaydin madem" dedi

Yorumla
    • Birbucukacılıadana
      Birbucukacılıadana
      +1 yıl

Vallaha işine karışmak gibi olmasın ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eee :) devamini getir

Yorumla
    • Birbucukacılıadana
      Birbucukacılıadana
      +1 yıl

Ya üzmek ya da kırmak istemiyorum biraz açık sözlü bir adamım ben

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Net ol bence. Çok kafanda kurma. Bu işler zor işler belki ilgili olsa bu sefer sen sıkılacaktın.

zor işlrt

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Peki aylarca sadece haftada bir iki hafta bir arayıp soran kadın terk edilmeli mi kadınlar cevaplasın

0
    3 Yorumla
    • xSosyoPsikopat
      xSosyoPsikopat
      +1 yıl

öyle kadın zaten sevmiyordur insanları süs diye hayatımıza almıyoruz sonuçta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eskiden çok iyiydik sık sık konuşurduk ama ne oldu bilmiyorum yavaş yavaş kesti ilgiyi o ilgiyi kestikçe benim de sevgim solmaya başladı

Yorumla
    • xSosyoPsikopat
      xSosyoPsikopat
      +1 yıl

soğumuş demek ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yani çok ama çok mantıklı bir sebebi yoksa zaten o ilişki bitmiştir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

5 gün imkansız. 2. Gün sesi çıkmasın yol alır

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 5 gün aramayan sormayan erkek terk edilmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

5 gün aramayan sormayan erkek terk edilmeli mi? 13 cevap verildi
7 gün boyunca aramayan bir erkek aranmalı mı aranmamalı mı? 25 cevap verildi
Ayrılınca 4 gün aramayan erkek? 5 cevap verildi
Terkedip 3 ay arayıp sormayıp sonra binpişman dönen erkek? 8 cevap verildi
10 gün hiç arayıp sormayan erkek artık istemiyormudur? 5 cevap verildi
Kaç gün aramazsa vazgeçmeli? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨