+1 yılBeş gün aramayan yani seni beş gün aramaması için çok ciddi bir sebep olması gerekli ne bileyim hastaneye falan mı yatmış? Yani iyi farklı biliyoruz yani ben eski sevgilim deyken ben de çalışıyordum mesela ama günde bir günaydın iyi geceler gün içerisinde ne yapıyorsun nasılsın diye mesaj atardım ve aramaya da çalışırdım yani sürekli her fırsatta
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çünkü seni sevmiyordur başkalarıyla konuşuyorsun erkek veya kız kızlar özellikle öyle ben hiç aldatmadım sevdim saydım güzel planlarım vardı artık yok bu gün bir özür bile görmedim sanki birini öldürdüm birileri güzel oynadı oda uydu benden bu kadar dahada sormam aslaa
00 Yorumla
+1 yılBiraz olmuş tabi. Aslında teknoloji çağı olmasa imkansızlık yüzünden ulaşamasa daha kıymetli kılardı böyle şeyler ilişkiyi ama günümüzde... Hayır. Bence sessize al. Ne bir mesajına ne bir aramasına hiçbir cevap verme. Israr ederse her yerden engelle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 gün aramayan zaten seni çoktan terk etmiştir, üzerine düşünecek bir şey yok..
140 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet terk etmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılBunu yapan bendim. 1 ay içinde instagram eklemelerinden kavga ediyoduk. Ben o rahatsız oluyo diye hesabımı kapatmıştım. Kız ekliyodu sil rahatsız oluyorum dedim dinlemedi. Kızların niyeti erkekler gibi değil takıntılı mısın sen dedi. Bende onun için sildiğim erkekleri ekledim. Zoruna gitti sanırım. Eskisi gibi yazmadı, aramadı, geç bakmaya başladı, buluşmaları erteledi. Bigün hem onunla kötü olmamızın burukluğu hemde ailevi bi sorunumuz vardı onu aradım. Lan evine git gelemem yorgunum haldeh anla, yoksa engellerim dedi. Ben geliyim dedim evde değiliz köye geldik dedi. normalden wpden kaç kere aradım suratıma kapattı lan git dedi o kadar ağlayarak ses kaydı attım hiçbiri umrunda olmadı. Ben iki elim kanda olsa gelirdim Allah uzun ömür versin senin dedim engelledim. 1 hafta engelli kaldı arada aramış, sms atmış. Başka numaradan aradı engeli kaldırdım bi daha denedik. Sen benu engelledin erkek ekledin. O gün benimde ailevi sorunum vardı dedi. Ama ne anlattı ne de köye gittiğini söylememişti O bitirdi. 2 ay oldu ayrılalı, tekrar ben ona yazdım ama istemedi beni. Senin popon kalkmış diyip mesajına görüldü attım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tamam o aramadı sormadı 5 gün , OK.. peki sen neden onu aramadın sormadın? "İNSAN" değilmisin sen? o erkek belki şimdi hastanede hasta? belki kaza yaptı? belki öldü? belkide cenazesi var.. Hiç sordun mu insan gibi Halin nicedir? nasılsın neyapıyorsun diye? HAYIR..
Bu ülke nasıl bir ülke? ERKEĞİN HİÇBİR DEĞERİ YOK !
Hep kadınlar haklıdır ! hep erkekler arayacak kadın aramayacak? ne güzel dünya..Bend eo erkeğin yerinde olsam insan gibibeni arayıp sormayan "ne oldu nerdesin iyimisin" demeyen kadını SİLERİM ! ve yeni birini daha iyisini bulurum !
43 Yorumla- +1 yıl
her b0ku erkek yapıcak kaşe imza
Soran+1 yılAradım iyiymiş tahmin ettiğim gibi hiçbir sorunu yokmuş. Ben kızınca sen niye aramadin madem dedi yüzsüzce. Zaten ilgisizleşmişti ben de yol verdim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 gün boyunca aklına gelmemişsin. Aynı şeyi kendim de yaşadım. Yaşarken hep bitmesini istemediğin için bahanelere sığınıyorsun, belki söyledir, böyledir diyorsun ama değil. Net şekilde istemediği için aramıyor. İlişkim bittikten bir süre sonra oturup konuştuk aklımda kalan soru işaretlerini sordum ve iyice anladım ki canı istemediği için aramamış. Şimdi 5 gün aramadı. İlerleyen zamanlarda birkaç ay aramayacak bekleyip kendimi tüketeceksin. Yaşamış biri olarak söylüyorum; vazgeç çünkü bu işi o zaten bitirecek.
86 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Beneenen sen yeniden ona döndüğün an yine bırakacak. Benim ilişkim de kendiliğinden bitti. Hem kalbimi kırdı hem ben aramayınca o da aramadı. Konuşmak istediği zaman kırk kere aradığını ben biliyorum. Aylarca aramayan adam gururdan falan değil besbelli istemediğinden aramıyor. Aylar sonra neden aramadın dediğimde çoktan hayatına devam etmiş birsürü ceviz kırmıştı. Ben hala düşünüyordum ama o çoktan unutmuştu.
- +1 yıl
@Beneenen Eğer sende akıl hastası ilişik uzmanlarından akıl alıp erkeğe karşı saygısıaz ve abuk sabuk hareketler yapıyorsan , kibirliysen ukalaysan kendini bir şey sanıyorsan sosyete prenses tarzı arızalı takılıyorsan o erkeğin seni terketmesi NORMAL ! bend eolsam aynın yapardım. Artık erkekler butür arızlaı saygısız NARSİST kendini beğenmiş kadınları İS-TE-Mi-YOR-LAR.. NET
- +1 yıl
@Beneenen Sizlere birileri erkeği aramayın sormayın erkekle muhattap olmayın diyorlar (ilişki uzmanları) ve erkekler artık bu taktikleri TRİPLEri OYUNLAIR biliyorlar ve sizi siliyorlar ! anlayın artık bizler enayi değiliz.. bizi oyunla ryapan kadını anında SİLERİZ ! bugün oyunla ryapan ilerde ciddi olunc ahayatını kaydırır erkeğin.. bunu her erkek düşünür ve güvenmez
Cevap sahibi+1 yıl@_Emre___ ya kardeşim ne kadar kendinizi beğenmişsiniz. Cevap veren olmamış üşenmeden tekrar yazmışsın. Oldu siz canınızın istediğini yapın kadın herşeye sussun. Siz kadından beter naz yapın aramayın kadın peşinizden koşsun. Neyin kafası bu psikopat hareketler?
+1 yılYorumları okudum aralarında çok nadir iyi konuşan olmuş bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa değer veriyorsa onu arar cevap verir 5 gün aramamak geçerli bir sebep olmadığı sürece kötü insan cenazede bile olsa şunu diyebilir " Benim cenazem var biraz kendimi toparlayıp sana döneceğim" bu kadar 8 kelimeyi yazamayacak kimse yoktur bence kimse kimsenin ne yasadığını bilemez fakat seviyorsa iki eli kandada olsa yazar , arar başka açıklaması yok bu işin sende peşinden koşup kendi seviyeni düşürme herkes kendisi bilir çekemeyen de tek kalır olay bu bu devirde biraz ego gerekli yoksa eziyolar
40 Yorumla
+1 yılSorman hata hayırdır yani CEO mu bu yoğunluk nerden 5 dksını ayırıp arayamıyo mu sinir oluyorum böyle bahanelere benim de öyle biri vardı gün içinde hiç yazmayıp gece de hadi ben yoğunum sen niye hiç yazmadın diye trip atıyodu hiç gelemem böyle şeylere yazmıyosa yazmam aramıyosa aramam
20 Yorumla
+1 yıl5 gün nedir. 5 saat aramasa yollunu gösteririm hayırdır o kim 5 gün yazmıyor. Dayak yer :D
50 YorumlaSorulur. Cevaplara bakılınca erkeklere hak verdim. Derdi sorunu yok eğer sımarıklıksa yaptığı o zaman terk edilir. Ama bir sorunu vs vardır yalnız kalmak istiyordur yine anlayısla karsılanırda , insanız bazen konusmak istemeyebilir ki duygular her zaman aynı olmayabilir ama 5 gün de aramıyor ve nedeni yoksa ayrılık sebebi için bence yeterli bir nedendir
10 Yorumla
+1 yılAramayan sormayan kadın veya erkek aramadan sormadan durabiliyor demektir. İlgilenmiyor olduğunu, umurunda bile olmadığını, her türlü birbirleri olmadan da rahatlıkla ve keyifle yaşayabileceklerini birbirlerine altmetin olarak mesaj geçilmektedir bu tavırda. Birkaç saat aramamak hoşgörülebilir belki ama beş gün kabul edilemez ve ayrılık nedenidir..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılGünlerce aramadı sormadı, bende yazmadım. Ben ona hiç yazmıyorsun diyince meşgulüm dersi ben yazmayınca hayırdır unuttun beni dedi. Nasılmış unutlmak dedim berbatmış dedi. 2 gün sonrada ben ayrılmak istiyorum kendine iyi bak dedi. Yürü git hayatına odaklan yazman zaten hata dedim bende
10 Yorumla
+1 yılZaten siz ayrılmışsiniz.. buna ilişki demek ilişki yaşayanlara saygısızlık olur..
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılCenaze dahi olsa, kimse bu kadar meşgul değildir. Seven, yanınızda olmak veya sesini duyurmak için bir şekilde sizinle iletişime geçer. Bunları sakın unutmayın lütfen.
40 Yorumla Eski sevgilim bi iki kez aynısını yapınca terk ettim çok doğru bir karar verdiğimi anladım sonrasında durma hemen terk et ciddiyim
30 Yorumla
+1 yılŞu ara sor diyenlerin beyni spazmı mı geçiriyor acaba? Sakın arama sana mesafe koyandan sen daha çok uzaklaş
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAniden kesmişse konuşmayı önemli bişey olabilir hastalık ölüm kalım gibi o yüzden senin sorman lazım ona ama ilk değilse bu daha öncede yaptıysa terkedilmeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen arayıp sordun mu :))) tahminimce hayır kimse arayıp sormamışsa o ilişki bitmiş demektir. Karşılıklı inatla o arasın demiştir iki tarafta bu da zaten ilişkinin zaten yürümeyeceğini en büyük göstergesidir.
20 Yorumla Aynı durumu yaşıyorum. Şöyle bir şey var birini sevdiğin zaman sürekli aklında olursun ve bu yüzden de merak eder seni. Ama bu kişi merak etmiyor aklında değilsin. Bence kadın erkek fark etmiyor seven özler konuşur görmek ister sarılmak ister.
10 Yorumla
+1 yılBence terk edilmeli, seven merak eder 5 gün az değil ve en önemlisi de şu neden aramadı ve sormadı yeni birisi mi var yoksa..
40 YorumlaHağğğyır hağğğyır onu kucaklamalısın ( Ekrem İmamoğlu sesiyle oku )
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerk et ayrıl belki ilk zamanlar zor olacak senin için ama inan bana tecrübeyle sabit işleri vardır dedim bişe olmuştur dedim ama değmez sonucu tahmin edebiliyorsundur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mantıklı gerekçe yok ise herkes gibidir o insan özel olma durumunu yitirmiştir bence..
20 Yorumla
+1 yılBence hemen fevri davranma ilişkiniz yeni değilse sen ara sor belki başına bir şey geldi ve o yüzden arayamıyor dünya hali her şey olabilir... Ama dikkatli ol psikolojik tuzaklara karşı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbla o seni terk etmiş zaten çoktan haber vereyim dedim
30 Yorumla
+1 yıl5 gün mü çok komik bir rakam aylarca sormayanlar var onlar ölsünmü
31 Yorumla- +1 yıl
aylarca sormayan biri zaten sevmiyordur
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizde 2 hafta konuştuk 2 hafta kayboldu bazı sıkıntılardan dolayı şimdi tekrar konuşuyoruz ama böyle 7 / 24 değil biri bana bir iltifat yazdı teşekkür ettim ama cevap verdiğim için vicdanım rahat değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 5 gün aramayan sormayan erkek bizzat kendisi terk edip gitmiştir. Seven insan merak eder arar sorar ilgilenir
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan neden arayıp sormadigu? Başına bişey mi geldi sorman lazım eğer kötü bişey olmadiysa isteyerek yazmadiysa yol. ver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiniz daha yeni ise bence terk edebilirsin Ama belki başına bir şey gelmiştir üzgündür. Ben de üzgün olduğumda içime kapanan bir insanım mesela.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 gün aramayanı merak edip te aramak lazım ya gerçekten başına bir şey gelmişse? Hep karşı taraftan beklememek lazım bazı şeyleri
10 Yorumla ilişkiye olann ilgisi, sana olan ilgisi bitmiş sanırım
20 Yorumla5 günden sonra o ilişki değildir bence. Sen bunu bir düşün, ortada ilişki var mı yok mu diye.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılkimisi ilgisiz olur sen onu açmasını bilecen
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse bozuk makina satin almaz. Gider sağlamını alırım.
- +1 yıl
sağlam makinalarda çok dikkat çeker baş ağrıtır sonra demedi deme
+1 yılOndan gelecek ilk cevabı bekleyip kararını vermelisin ya başına bir şey geldiyse seni arayamıyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ilgisizliği yüzünden ayrilmiştik yeni barişmiştik. Söz vermişti düzeleceğine dair. Sonra 5 gün aramadi. Ben arayip kizinca da "sen arayaydın madem" dedi.
Ayrildim
Terk etme direk bu rahatsızlığını dile getir uyar kendisini eğer buna rağmen düzelmezse ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ilgisizliği yüzünden ayrilmiştik yeni barişmiştik. Söz vermişti düzeleceğine dair. Sonra 5 gün aramadi
+1 yılİlişkilerde en önemli etken güven sadakat hatta değerdir gerçekten seven kişi sesini duymadan yapamaz
00 Yorumla
+1 yılsıkılmıştır senden ben soğuduğum zaman ne mesaj atarım ne ararım ayrılmak için kendimden soğuturum
00 YorumlaEğer yoğun bakımlık olmadıysa evett terk edilmeli..
10 Yorumla
+1 yılTabikide öldü mü kaldı mı bir kontrol etmekte lazım
10 Yorumla
+1 yılBeş gün aramamak nedir ya! Direkt terk ederim aramamazlık yapamaz kimse beni öyle
10 Yorumla
+1 yıl6 saat haber almayayım keyfi
Ben terk ederim nasıl bir sabır sizin ki ya uğraşamam10 Yorumla
+1 yılHala sen bu soruyu soruyorsan bence senide sorgulanmalı iyi misin diye
10 Yorumla5 saat bile aramayan yoktur artık benim için, 5 gün ne🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. 5 gün neyse 1 ay aklına gelmeyenler var kafada bitiriyorlar ama söylemiyorlar.
10 YorumlaBiz sesini duymasak uyuyamıyoruz, millet beş gün aramıyor. Ya bırakın gitsin Allah aşkına.
12 Yorumla- +1 yıl
Vay be ne şanslı hanfendiler var
+1 yılkekdkele o seni terk etmiş bile çoktan ama sen bilirsin yine de
10 YorumlaMazerete göre değişir. Serseri seviyorsunuz ya belki nezarettedir🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğer çok ciddi bir mazereti yoksa terk edilmeli
00 Yorumla
+1 yılEvet ben 24 saat bile beklemem bir kızı bana değer vermiyor demekki ölüm kalım vs olmazsa direk
00 Yorumla
+1 yılGazeteye kayip ilani da verebilirsin tabi hala hayattaysa
00 Yorumla
+1 yılBayıltın hastane sedyesiyle yokuş aşşağı futbol stadyumuna gönderin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sen hala ilişki de olduğunu mu zannediyorsun 🙄 senden ayrılalı çok olmuş gitmiş bitmiş bile
20 Yorumla
+1 yıl5 gün aramıyorsa gerçekten geçerli bi mazereti olmalı. Aksi takdirde affedilecek bir davranış değil.
00 Yorumla5 gün daha bekle 10 gün boyunca arayıp sormamış olursa terk edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda kavga ya da kıskanclik bisey tartışma geçtiyse normal durduk yere ise altında bir sebeb ara
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılKimi terk edecen ortada adam yok
14 Yorumla
Soran+1 yılTepki gösterince yazdi, "sen yazaydin sen arayaydin madem" dedi
- +1 yıl
Vallaha işine karışmak gibi olmasın ama
Soran+1 yılEee :) devamini getir
- +1 yıl
Ya üzmek ya da kırmak istemiyorum biraz açık sözlü bir adamım ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılNet ol bence. Çok kafanda kurma. Bu işler zor işler belki ilgili olsa bu sefer sen sıkılacaktın.
zor işlrt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki aylarca sadece haftada bir iki hafta bir arayıp soran kadın terk edilmeli mi kadınlar cevaplasın
03 Yorumla- +1 yıl
öyle kadın zaten sevmiyordur insanları süs diye hayatımıza almıyoruz sonuçta
Cevap sahibi+1 yılEskiden çok iyiydik sık sık konuşurduk ama ne oldu bilmiyorum yavaş yavaş kesti ilgiyi o ilgiyi kestikçe benim de sevgim solmaya başladı
- +1 yıl
soğumuş demek ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani çok ama çok mantıklı bir sebebi yoksa zaten o ilişki bitmiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 gün imkansız. 2. Gün sesi çıkmasın yol alır
10 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne