her kadın da kendi stratejisi gereği yedekte birilerini bilinçli veya bilinçsiz tutacaktır. bir gram efor harcamadan bile tutabilir o adamları. hatta sorarsanız kim bu diye 'arkadaşım, hocam, komşum' falan diyebilir =)

her kadın da kendi stratejisi gereği yedekte birilerini bilinçli veya bilinçsiz tutacaktır. bir gram efor harcamadan bile tutabilir o adamları. hatta sorarsanız kim bu diye 'arkadaşım, hocam, komşum' falan diyebilir =)
Yeni üye sayılırım burada sadece 1 arkadaşım var ve normal hayatımda da aynı anda asla 1’den fazla erkekle konuşmadım sallamayın isterseniz. Her iki cinste de iyi ve kötü insanlar var
o masum kızlar o masum erkeklerle yazıştılar ve gittiler.
En masum kız derken 🙄 öyle kızlar benim gözümde hiç bir şeydir çöp desem çöpe yazık yani kaşar desem yediğimiz kaşara yazık, öyle kızlar biz iyilerden aşık olmayı bilenlerden uzak olsunlar
Cevap
3Cevap
İyide bunu niye bu karının memeleriyle birlikte paylaştın
kıskandın değil mi
8-10 erkek ile yazistigimi kanıtlasınlar para veririm ulan , muhtaç mıyız saniyorsun size?
Bunun en temel sebebi sosyolojik yapı maskülen olmak zordur feminen olmak kolaydır bi kadın sadece doğurganlığıyla 10 larca erkeği elde edebilir travestiye bile yaşayan erkekler bu ülkede
Disslike atan vatandaş kim acaba?
Bir kadın vardı, İngiltere'ye gittiği zaman oradaki erkeklerle Tinder üzerinden eşleşemediğini ama Türkiye'deki her erkekle eşleşebildiğini söylemişti. Türkiye'de kezban olamamak zor gerçekten.
Güven müven bırakmadınız insanda ya
en masumunu ben becerdim
Erkekler çok farklı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?