Güncellemeler
+1 yıl
Özür dilerim beraber geçirdik derken o anlamda yazmadım zaten müslümanım sadece hani havai fişek patlattık lunaparka gittik falan anlamında
Neden böyle bir şey yapsın ki insanların hissleriyle oynamak çok mü komik eğlenceli mi flört denilemez bile sevgililerin yaptığı her şeyi yapıyorduk ama sevgili olduğumuzu dile getirmemiştik randevulara çıktık film izledik deniz kenarına gittik yenı yılı beraber geçirdik o zaman bende cesaretimi toplayıp hani bundan sonra nolucak biz tam olarak neyiz gibi bir soru sorduğumda kendimi göklere koyduğumu saçma sapan konuştuğumu ve bir sevgilisi olduğunu söyledi kim üzülmez ki ama kendimden nefret ediyorum böyle iğrenç bir kişiliği nasıl seve biliyorum diye iğrenirken aynı zamanda çok seviyorum hep üzülüp kendi kendine gelin güvey olan kişi sadece benim o kadar hazırlanıp heyecan yapan mal da benim ben onun da aynı şeyleri hiss ettiğini düşünmüştüm ilk aşklar olmuyo dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni yatağa atacak günlerin hesabı peşindeydi
Sevgilisi varsa git söyle bunları
Düzgün konuşur musunuz lütfen o anlamı şey etmemişdim ben... müslümanım hani beraber geçirdik derken lunaparka giddik havi fişek patlattık gibi ayrıca yüzsüz biri olmak istemiyorum hem mutluysa sevgilisiyle iyi bir şey değil mi
Sevdiği olan bir insanın bir başkasının yanın da olamaz
Cidden neyin ne olduğunu bilmiyorum keşke hiç tanışmasaydım sonuç olarak yine sevgilileri bozmaya çalışan iğrenç biriyim yani bu ilişkide olan yabancı kişi benim
Biriyle tanışmadan önce biri var mı yokmu mutlaka sor yoksa bütün güzellikler bir çiçeğin solması gibi solup gidiyor bu olaydan alman gereken dersler var
Yılbaşında söylediğimde biraz kavga ettik gibi ama sinirlenen bendim tabii sordum benimle randevulaştığın tüm bu zaman boyunca sevgilin mi vardı diye iki tane sevgilisi varmış ikisininde haberi varmış ve üçüncü olmak istersem kabul ede bileceğini söyledi çok zavallıyım biliyorum normal olarak reddettim ama yine de bu lafları duymak kendimi yoldan çıkmış kadınlar gibi hissettiriyor
Değer verdiğin insanların nasıl olduğunu bilmiyorsun heyecanlar hazırlıklar hep boşuna gitmiş
Hediye almıştım çanta da kaldı oda içimden atmakta gelmiyo çok nası desem zoruma mı gidiyo hisslerimi kısa kelimelerle detaylandırmak zor sadece iğrenç
Dünü dünde bırak şu an nasılsın ona bak... sebepler sonuçları doğuruyor eğer böyle yapmasaydın olaylar daha kötüye de gidebilirdi belki senin için daha yıkıcı olurdu
Bilmiyorum cidden teşekkür ederim zamanla iyi olacağını düşünüyorum her şeyin umuyorum
Rica ederim arkana bakma daima şuana odaklan nasıl daha iyi olabilirim diye düşün yoksa merdivenin birinci basamağından bile kaymış olursun
Teşekkür ederim konuşmalarınız oldukça motivasyon verici
Rica ederim ederim sağlıkla kalın ışık karanlığı deler
🙂
😉
Cinsellik yaşadınızmı
Hayır beraber geçirdik derken lunaparka gezdik yani beraber gezdik kutladık anlamında yazmıştım
Pislik bu adam
Aynısını bende diyorum ama birazdan yine ağlamaya gidiyorum
Yılbaşını beraber geçirdik derken?
Öyle bir şey deyil işte havai fişek patlatdık lunaparka gittik falan öyle anlam çıka bileceğini düşünmemiştim pardon... müslümanım
Böyle biri için üzüldüğüne değmez kurtulmuşsun
İlk kötülüyorum ama sadece kendimi kandırıyorum zamanla iyi olur belki
Ya sevgilisi varken seni kandırmış. Düşünme bile bu adamı
Zamanla düzelicek umarım teşekkür ederim
Sevilcek hatunsun
Öyle olsaydı severdi
Ben sevebilirim
Birini yarabandı olarak kullanman istemiyorum umarım sizi gerçekten seven birini bulursunuz ve eğer sizi seviyorsa lütfen onu üzmeyin
Sizi takip ediyorum dönün bana
Gerek yok ciddiyim gerçekten yüzsüz biri de olmak istemiyorum zaten hem böyle yaparsam hisslerimin gerçekten farkında ola bilecegimi düşünmüyorum özür dilerim