İnsanlardan hayır ve red cevabı almaktan korkmayın bu dünyanın sonu değil sırf o seni istemiyor diye sen çirkin birisi olmuyorsun reddedilme kriterleri içinde sadece bu yok o yüzden açılıp olmaması daha iyi diye düşünüyorum en azından duygu ve düşüncelerini söylemiş olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Valla hiç açılmamak daha iyi. Yani reddedileceğini düşünüyorsan, reddedilirsin zaten. İnsan bunu hisseder. Ancak aptallar bir şansını dene, denemeden asla bilemezsin gibi oradan buradan duydukları klişe lafları söylerler. Ama tek sorunun çirkin olman olduğunu sanmıyorum. Herkesin bir şekilde bir alıcısı olur. Hayatta bunu gördüm.
00 Yorumla
+1 yılReddedilmek daha iyi.
Tipten bağımsız, sevgilisi olan erkeklere sor bakalım hayatlarında kaç kere reddedilmişler?
Reddedilmeden asla sevgilin olamaz. Özgüvensiz erkek her zaman kaybeder.05 Yorumla- +1 yıl
Ben hakkımı yakışıklı erkeklere veriyorum denemeyecem nasılsa.
- +1 yıl
Reddedilmek daha iyi diyorsun da ben muhtemelen reddedilsem kendimi kıyma makinesine atarım.
- +1 yıl
Yaşın küçük bence. Reddedilmek dünyanın sonu sanki. Ne dertler var, görsen reddedilmek devede kulak kalır.
- +1 yıl
Her derdin yükü ayrı. Başkalarının derdinin daha büyük olması benim derdime çözüm getirmiyor.
- +1 yıl
Yaşım 31 , biraz daha büyüyünce umarım daha büyük dertlerim olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDenesen ne kaybedeceksin teklif ettiğimiz herkes kabul ediyor mu hayır kimisi kabul ediyor kimisi istemiyorum diyor bunun kadar doğal bir şey yok. İstemezse kendi bilir der geçersin
01 Yorumla- +1 yıl
Denemeden de diyebilirim , kendisi bilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılReddedilmek daha iyi... En azından denedim, elimden geleni yaptım ve olmadı dersin.. Ya deneseydim, belki olurdu düşüncesi hayat boyu seninle kalmaz... Ayrıca tipsiz değilsin bence, özgüvensizsin. Kendine güven ya.. Neden toplumun bir kısmının güzellik anlayışına uymuş erkekler yakışıklı da, sen değilsin mesela senin gözünde? Kim koymuş güzellik kuralını? Tipsizmiş.. Ne münasebet ya? Kendine karşı nedir bu haksızlık? Kendini neden tipsiz ilan ediyorsun? Yakışıklı dediklerinin senden ne fazlası var? Görünüşünün tercih ettiğin gibi olmaması sana bir şey kaybettirmez ama kendini çirkin görmen sana çok şey kaybettirir. Özgüvenli ol. Kendini olduğun gibi sev. Giyin kendine yakışan şekilde, sık güzelce bir parfüm, şükret aldığın nefese ve çık dışarı gayet yakışıklıyım diyerek.. Kaç tane kızın seni beğendiğinin önemi yok, 3, 5 erken ruhlu kim de düşünceleri önemli olsun. Nasibin kimse o çıksın karşına.. Kendini sev. Eminim ki gayet yakışıklısın ve olduğun gibi harikasın
117 Yorumla- +1 yıl
Deneseydim belki olurdu düşüncesi hiç olmadı bende. İyi ki denemedim yoksa 25 kere reddedilmiştim şimdiye kadar diye şükrediyorum. Nasibe falan inanmıyorum ben. Özgüvenli ol tavsiyesi de bana saçma geliyor. Özgüven sonradan var olan değil sonradan yok olan bir şey. Ben eskiden özgüvenliydim tipimle alay ede ede beni bu hale getirdi kızlar. Özgüvenli ol tavsiyesi saçma ben bir sabah uyanıp bundan sonra özgüvensiz olayım demedim. Bir sürecin sonucu özgüvensizlik bir sürecin başlangıcı değil yani. Özgüvensiz birine "özgüvenli ol " diye tavsiye verdiğine göre evsiz birini görünce " madem evsizsin git bir ev al kendine " diye tavsiye ver. Veya Afrika'ya git " madem açsınız , yemek yiyin" diye tavsiye ver. Özgüven de çirkin erkeği daha itici hale getiren bir şey. Çirkin erkeği herhangi bir kadının isteme ihtimali yok yani. Özgüvenli olsun veya olmasın.
- +1 yıl
O alay eden kızlar, ne ki? Kendileri ne acaba? Birkaç pislik belli ki... Dilerim karşına seni çok beğenen, seven biri çıkar.. Bambaşka düşünürsün 💙
- +1 yıl
Bunu dilerken bile olmayacağını adın gibi biliyorsun. Çünkü genelde olmayacağını bildiğimiz ama yine de olsun istediğimiz şeyleri dileriz. O alay eden kızlar şuanda evli mutlu çocuklu hayatlarında gayet başarılılar. Bu hikayenin kötü adamı benim. Kötü şeyler yaşamış olmak benim iyi şeyler yaşamayı hak ettiğimi göstermez. Neyi hak ettiysem onu yaşadım , hak etmediklerimi de yaşayamadım.
- +1 yıl
Mutlu olmanı gerçekten diliyorum ve inanıyorum da.. Ben seni anlıyorum, böyle hissetmene sebep olmuşlar. Yargılamıyorum da... Ve bence cok da güzel bir kalbin var
- +1 yıl
Bu da kızların çirkinsin deme yöntemlerinden biri. Mesela benim yanımdaki kızlar tanıdığımız yakışıklı bir erkekten bahsederken " ya Berk acayip yakışıklı çok * bitiyorum eriyorum " diyip sonra benim içerlendiğimi görünce vicdanını rahatlatmak için " ama Bedri de Bedri deeee çok iyi kalpli bir çocuk gerçekten çok iyi birisi" diyorlar. burada bile belli çirkin olduğum de mi? Berk taş gibi yakışıklı, ben iyi kalpliymişim. Neyse bence kabul ettik hiçbir kızın bana bakmayacağını.
- +1 yıl
Asla öyle demek istemedim asla... Kendine çok haksızlık ediyorsun çok... Yakışıklı dedikleri kim yaa? Belki bana göre hiç yakışıklı değiller.. belki bana göre sen çok yakışıklısındır?
- +1 yıl
Emin ol ben kimseye göre yakışıklı falan değilim. Yıllardır bu zehirli düşüncelerle kendimi zehirliyorum. Artık benim bu saatten sonra insanlardan tamamen uzak bir hayat yaşamam lazım.
- +1 yıl
Baska sorularında yakışıklıyım falan demişsin? İyi misin? Gerçekten soruyorum iyi misin?
- +1 yıl
Hayır değilim çirkinim. O sorular troll.
- +1 yıl
Çirkin değilsin 💙
- +1 yıl
Niye yakışıklıyım dedim , insanlar bana çirkin desinler diye. Yakışıklı olduğunu sanan çirkinleri yerin dibine sokmayı fazlaca severler o yüzden öyle sorular da sordum.
- +1 yıl
Keşke yanında olsaydım da şu dediğine pişman etseydim seni.
- +1 yıl
Kötü bişey yapmak için değil , sadece görsen zaten yeterdi pişman olman için.
- +1 yıl
Emin ol pişman olmazdım.. Nasılım etiketi ile sor istersen 🤗
- +1 yıl
Olurdun olurdun :D
- +1 yıl
Sor nasılım etiketiyle bi
- +1 yıl
Boşuna üzme kendini ayrıca
Reddedilmeyi ofke haline getireceksen hic deneme. Kimse bunun sonucunu baskasindan cikarmak zorunda degil. Mesela teklof ettin kiz hayir dedi, yani hayir dedigine pisman olmasin kiz.
kendini yonetemiceksen baskasini tedirgin etme. Bi tek sen degil herkes icin gecerli bu.13 Yorumla- +1 yıl
Ben reddedilince öfkelenirim evet ama öfkemi muhtemelen kendimden çıkarırım.
- +1 yıl
Zaten etmeyecem ki. Dünyada beni hoşlandığım birine açılmama ikna edecek bir cümle yok.
+1 yılHayat korkarak yaşanmaz açıl eğer red ederse de birdaha görüşmezsin istiyorsan ya da arkadaş kalırsın
05 Yorumla- +1 yıl
Hiç açılmadan da arkadaş kalabiliriz. İlla reddedilmeye gerek var mı?
- +1 yıl
Öyle hissediyorsan eğer senn bilirsin
- +1 yıl
Öyle hissetmiyorum çok isterdim bir kız arkadaşım olsun ama tipim müsait olmadığı için yalnız kalmak mecburiyetindeyim.
- +1 yıl
:( yaa tipim müsaade etmiyor deme be
- +1 yıl
Öyle ama ne diyeyim?
+1 yılDenemeden bilemezsin önce bir sor bakalım belki olacak olmasa da önemli değil aklında soru işareti kalmasın ✍🏻
010 Yorumla- +1 yıl
Aklımda soru işareti yok. Benim için tek ihtimal var o da reddedilmek. Denemeden de reddedilmiş sayabilirim kendimi. Kız istemiyor işte zorlamaya ne gerek var?
- +1 yıl
Sen baştan kabulleniyorsun olmaz öyle kral 👑
- +1 yıl
En baştan kabul etmek , hiç umutlanmamak daha iyi. Tipsizim zaten reddedilme ihtimali %100
- +1 yıl
Peki sen zaten kafa da bitirmişsin 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Kafada bitirmişsin deme. Sanki öyle bişey yokmuş da ben kendi kendimi olduğuna inandırmışım gibi. Gerçekten öyle olduğu için öyle olduğunu biliyorum.
- +1 yıl
Yav git bir dene ucunda ölüm yok ya niye kendini buna şartlandırıyorsun
- +1 yıl
Ucunda ölüm var bu arada. Reddedilirsem direkt intihar ederim.
- +1 yıl
O zaman sen kendi bildiğin gibi hareket et kral 👑
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Açılırsan bir şansın olabilir Red ederse zaten benim kısmetim değilmiş dersin ama açılmazsan kısmetin olacak şeyi kaçırmış olabilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Reddedilmeden de diyorum benim kısmetim değilmiş diye.
- +1 yıl
Aynaya bakınca hiçbir kızın benden hoşlanmayacağı çok net şekilde belli oluyor. Ben bile aynaya çok bakmamaya özen gösteriyorum. Birinin sürekli olarak beni görmek istemeyeceği belli bir şey. Ben bunu 20 kere de denesem reddedileceğimi biliyorum. Bunu gerçekten deneyip tastiklemeye gerek yok.
- +1 yıl
Açılırsam reddedilirim çok net. Ben birinden hoşlanınca kendi kafamdan o diyaloğu gerçekleştiriyorum zaten gerçeğe dökmeye gerek yok. Senden hoşlanıyorum diyorum mesela o da "tipsizsin sana bakacağıma gider taşa toprağa bakarım " diyor. Olay orada benim için kapanıyor.
+1 yılreddedilmek daha iyi açıldım belkö o da senden hoşlanıyor yani olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
Ben tipsizim benim gibi erkekler için tek ihtimal var o da reddedilmek. Ben geçmişte hoşlandığım kızlarla ilgili belki kabul ederdi diye bir şey düşünmüyorum. İyi ki açılmamışım yoksa 25 kere reddedilmiştim diye şükrediyorum.
- +1 yıl
tipin için seni sevicekse sevmesin zaten sen oldun için sevsin güzellik yakışıklılık geçicidir zaten
- +1 yıl
Ben olduğum için sevmiyorlar. Tipsiz olduktan sonra ben olsam ne olur ki? Sevmemeleri gayet normal.
- +1 yıl
Bu arada tipi için sever herkes. Sokağa İran kedisi bırak ertesi gün bulamazsın kaparlar hemen. Ama sokakta bin tane kedi bulursun başıboş.
- +1 yıl
öyle düşünme bence tekir kedileri de seven var sonuçta
- +1 yıl
senide illa seven çıkar
+1 yılÖöfff açıl reddetti mi yoluna git olmayacak şeye uzulmeyeceksin
01 Yorumla- +1 yıl
Açılmadan da olmayacağını anlayabiliyoruz.
+1 yılİlk önce kendine olan güvenini kazan.. ondan sonra kızlarla bir ilişki yaşamayı düşünürsün..
01 Yorumla- +1 yıl
Güvenecek neyim var ki neye güveneyim?
+1 yılReddedilmek en azından reddedildi. Ama açılmadan içinde kalacakti
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç açılmadım reddedilmedim ve içimde kalmadı. Çirkinim zaten benim için tek seçenek var.
Bence reddedilmek en iyisi en azından deniyorsun
08 Yorumla- +1 yıl
Denemeden de sonuç belli ama sonuçta tip yok.
- +1 yıl
Çok konuşan çirkine geveze diyorlar, çok konuşan yakışıklı erkeğe ağzı laf yapıyor diyorlar. Ben mesela bir kıza ne dersem ağzım laf yapmış olur?
- +1 yıl
Ben bir kıza ne dersem ağzım laf yapmış olur?
- +1 yıl
2-3 gün sonra diyorsun zaten orada kaybettik. Hayatımda hiçbir kız benimle 2 gün konuşmak istemedi.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Açıl gitsin reddedilirsen bir şey kaybetmezsin tam tersi olursa çok şey kazanırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Asla denemeyeceğım
- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılReddedilmek çok dah iyi ayrıca tipine laf edeceğine kendine bir şeyler katmaya bak
05 Yorumla- +1 yıl
Tipsizim kardeşim tipsizim. Birşeyler katmaya çalışıyorum ama kıçımı da yırtsam hiçbir kız beni istemez.
- +1 yıl
Bir kız beni istesin diye yaparsan kimse seni istemez. Ayrıca hayatta tek gayen üremek mi
- +1 yıl
Anlamamışsın. Üremek benim amaçlarım içerisinde yok. İstesem de olmayacağının farkındayım. Ancak tecavüz ile ihtimal var. Onu da ben yapmam.
- +1 yıl
Calisthenics'i duymuş muydun
- +1 yıl
Hayır duymadım
Tıp bircok konuda geri planda. Denemeden bilemezsiniz.
08 Yorumla- +1 yıl
O zaman bilemeyecem
- +1 yıl
Bilseniz daha sonuç ne olursa olsun şu durumdan daha huzurlu olacaksiniz
- +1 yıl
Reddedilirsem kendimi kıyma makinesine atarım ben. Nasıl huzurlu olucam? Ayrıca sonuç ne olursa olsun mu? Reddedilmekten başka seçenek mi var?
- +1 yıl
Neden olmasın..
- +1 yıl
Bu kadar karamsarlık iyi bir şey değil.
- +1 yıl
Çünkü çirkinim. Karamsar değilim sadece doğruyu görüyorum.
- +1 yıl
Neye göre, kime göre. Size göre sadece güzellerin mi sevgilisi var
- +1 yıl
Bana göre güzel olanı herkes ister çirkin olanı kimse istemez. Çevremde de görüyorum örneklerini. Üniversitede vardı 2 kız. Gülfem ve Öznur. Gülfem güzeldi bütün bölümün erkekleri aşıktı kıza. Kız okul hayatı boyunca hiç kahveye para vermedi mesela hep erkekler ısmarlıyordu ona. Her hafta teklif alıyordu. Öznur çirkindi hiçbir erkeğin radarına girmedi 4 senede 1 teklif dahi almadı , 1 keresinde kahve istemişti bir erkekten çocuk bundan parasını istemişti. Bana sormuştu niye hiçbir erkek benden hoşlanmıyor bana yaklaşmıyor diye. Ben yine doğrusunu söylemiştim kız benimle konuşmadı sonrasında hiç.
Gizli Üye(30-35)+1 yılReddedileceğini biliyorsan veya kendine güvenin yoksa hiç deneme. Hayatta başarılı olup, kendine güvenini kazanırsan zaten kızlar sana gelir.
05 Yorumla- +1 yıl
Son cümlene katılmıyorum çünkü yalan söylüyorsun. İlk cümleni destekliyorum ama kendime güvenseydim de reddedilirdim.
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Ya ne parası. Uyuz oluyorum şöyle diyenlere. Kadınların hangi markette satıldığını biliyorsanız söyleyin gidelim parası neyse verelim alalım. Yoksa öyle bir market boş yapmayın. Babadan zenginim ben Antalya'da otelim var benim Yalçın otel. Gitmediğim mekan yok. Lüks arabalarla gezdim hep. Hiçbir kız boynuma atlayıp s. k beni demedi. Para olunca kapımızda yatıyorlar sanıyorlar vallahi sinir krizine giriyorum ya. Bir gün çağıracam böyle düşünen fakir bir çirkini , bugün içinde istediğin mekana istediğin arabayla gidicez. Eve bir kızla döndün döndün dönemedin gebertirim seni diyecem.
Cevap sahibi+1 yılO zaman o senin beceriksizliğin
- +1 yıl
O benim tipsizliğim.
+1 yılAçıl açıl kaybedecek neyin var neyi kaybedeblrsn kabul ederse olur kabul etmezse canı sağolsun bu konular normal acılabılırsın teklıf sunabılırsin bir nevi
03 Yorumla- +1 yıl
Neyi kaybederim? Mesela özgüvenimi kaybedebilirim , huzurumu , yaşama sevincimi , paramı , akıl sağlığımı , arkadaşlık ilişkilerini , ailemle aramdaki saygıyı , sakinliğimi. Herşeyimi kaybedebilirim ve korkuyorum ki ben bir çok kişiye daha herşeyi kaybettirebilirim.
- +1 yıl
O zaman sen hc bı sekılde açılma kımseye evlenmede bekar kal bunları kesin kaybetceksen bekar kalman daha iyi
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Doğru olan da bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam söyleyip reddedilmeyi tercih ederim içimde kalacağına
01 Yorumla- +1 yıl
İçimde kalsın
+1 yılValla kral ben de reddedildim en azından içimde kalmadı :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben reddedilmedim ve benim de içimde kalmadı. Ben sonucu baştan biliyorum zaten.
+1 yılBence hiç açılmamak
12 Yorumla- +1 yıl
Helal kız sana aferin.
- +1 yıl
Mantıklı olan o çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılRed edilmek daha iyi en azından içinde ukte kalmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten yok. Tipsizim ben hayatım boyunca hiçbir hoşlandığım kız için belki kabul ederdi keşke açılsaydım demedim. Ben hep iyi ki açılmamışım yoksa 25 kere reddedilmiştim şimdiye kadar diye şükrettim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçılmamak daha kötü. Sen reddedileceğini düşünürsün belki ama kabul edilme ihtimali de var.
07 Yorumla- +1 yıl
Kabul edilme ihtimali diğer erkekler için olabilir. Benim için yok öyle bir ihtimal.
Cevap sahibi+1 yılMadem kendin için bu kadar olumsuz düşünüyorsan kimseyi sevmemeye çalış gözünü kapat öyle gez hiçbir kızla diyaloga girme çok saçma değil mi? herkesin %50 ihtimali vardır.
- +1 yıl
Zaten evden çalışıyorum pek dışarı çıkmıyorum. Tercümanım netflixte homeoffice şeklinde çalışıyorum. Kızlarla pek diyaloğum zaten yok. 4 yıldır da olmadı.
Cevap sahibi+1 yılBence sosyalleş ve özgüvenini kazan. Eminim bahsettiğin kadar reddedilecek bi insan değilsindir. 2 sene öncesine kadar ben de aynı durumdaydım ama şu an görüyorum ki kendi kendimi fazla üzmüş kırmışım.
- +1 yıl
Ben 6 yaşından beri diyorum çirkinim diye. Ben bu düşünceleri 6 yaşından beri taşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılDeğişmek için geç değil. Israrla ben çirkinim diyorsan da sen bilirsin. Herkes dış görünüşe önem vermiyor. Sana hayatında başarılar diliyorum umarım birgün kendinin kıymetini bilirsin.
- +1 yıl
Kıymetimi biliyorum zaten. Sadece değerim az olduğu için kendime az değer veriyorum. Sana da başarılar ve yakışıklı bir koca diliyorum.
+1 yılReddedilmek daha iyi.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kaç kere açıldın kaç kere reddedildin?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılReddedilmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılReddedilmek
01 Yorumla- +1 yıl
Reddedilmenin neresi iyi be. Ben reddedilsem kendimi kıyma makinesine atarım.
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Reddedilmek iyidir.
05 Yorumla- +1 yıl
Denemeden de reddedilmiş sayabiliriz kendimizi. Sonuçta çirkinim yani kimse beni istemez.
- +1 yıl
Ben bilebilirim. Bazı şeyler denemeden de belli edebilir kendini. Yağmurda şemsiyesiz çıkayım belki ıslanmam demekle , çirkin bir erkeğin açılayım belki reddedilmem demesi aynı şey.
- +1 yıl
Aynı şeyler değiller evet ama mantık aynı. Bence bir erkek çirkinse hiç umutlanmadan vazgeçmesi kendisi için de en hayırlısı.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar