• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

38 yaşında bir kadın ve 32 yaşında bir erkek evlenebilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
111
Yapay Zekaya Sor

soru başlıkta

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın!
38 yaşında bir kadın ve 32 yaşında bir erkek evlenebilir mi?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hakan28Giresun
    Hakan28Giresun Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

"Yaş ile ilişkinin hiçbir alakası yoktur. Bu düşünce, gerici bir yaklaşımın ürünüdür. Mantıken baktığımızda, hangimiz öleceği günü biliyoruz?

Yaş, insanların deneyim kazandığı, öğrendiği ve büyüdüğü bir süreçtir. Ancak, yaşın sadece bir sayı olduğunu ve bir bireyin değerini, yeteneklerini veya potansiyelini belirlemede tek ölçü birimi olmadığını anlamak önemlidir.

Her birimiz, yaşamın belirsizlikleriyle yüzleşirken aynı zamanda ölümün kaçınılmazlığıyla da karşılaşırız. Ölüm, yaş, cinsiyet veya sosyal statü gibi faktörlere bakmaksızın herkesin ortak bir kaderidir.

Dolayısıyla, bir insanın değeri ve potansiyeli, yaşla değil, karakteriyle, eylemleriyle ve katkılarıyla ölçülmelidir. Yaşın gerici bir düşünce olduğunu kabul etmek, bireyleri sınıflandırmadan önce daha derinlemesine anlamamıza ve birbirimizi daha iyi desteklememize olanak tanır.

Hayatın belirsizlikleri karşısında, yaşlı veya genç, hepimiz birbirimize anlayışla ve saygıyla yaklaşmalıyız. Unutmayalım ki, gerçek değer ve anlam, yaşın ötesindedir ve her birimizin yaşamı, kendi benzersiz hikayesini yazma fırsatı sunar."

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek daha önce hiç evlenmediyse ve biraz mantıklı düşünüyorsa evlenmez. 40 yaşındaki doğurganlığı zaten çok düşük. 32 yaş erkeğin en değerli olduğu yaşlardan birisi özellikle evlilik için fakat 38 yaş kadının evlilik için tercih edilmeyeceği bir yaş

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

40 yaşında yengem hamile bir yengemde 40ta evlendı 42 de hamile kaldı yani para varsa zor seyler degıl kaderınle evlenırsın onune gelen bır erkekle ya da kızla degıl hayırlısı

Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Erkekler kendın den kücük biriyle evlenmeyi öve öve sagda solda anlatırken. Siz neden boyle bır cıkmaz paradoksa gırıyorsunuz?

Onlar istiyorsa sizde isteyin çatır çatır.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben ne olaydakı kadın ne erkegım sadece merak ettım erkegın aılesı cok buyuk kız dıyıp duruyor ben 21 yaşındayım 18 yaşında da konustugum erkek oldu 25 yasında da ama bana 4 yaş ustu çok gelıyor ınsnları merak ettım

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

Anladım.. E. İ. C için teşekkürler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

rica ederim ben cevao için teşekkr ederım

Yorumla
  • bosgezenadam12
    bosgezenadam12 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Yaş sayıdan ibarettir insanın yaşıyla hiç bir şey belirleyemezsiniz gelişmemiş beyinler yaşı bahane ederler insanın büyüklüğü fikir ve düşüncelerinden geçer

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cocugun ailesi kadının baya yasına laf ettıler

Yorumla
    • bosgezenadam12
      bosgezenadam12
      +1 yıl

Ederler zekalarını hiç geliştirmemiş insanlar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

38

Cevap

85

Cevap

• barraküda
    barraküda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Neden olmasın?

Ama ilerde sorun çıkabilir. Adam 38 yaşına gelince kadın menopoza girmiş olabilir ve bazı sorunlar baş gösterecektir

Bunları gözönünde bulundurursa evlenir

Erkek kendinden büyük bir kadınla evlenmek istemeyebilir buda bir sorun

0
    26 Yorumla
    • justlookin5
      justlookin5
      +1 yıl

mesele menopozsa, yaşıtlar da evlenmemeli o zaman

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

@justlookin5 bu onların bileceği bir şey
      Örnek verdim ben
      Bazı erkeklerde bir yaştan sonra cinsellik aramazlar olmasada olur derler
      Herkesin kendi hayatı

Yorumla
    • justlookin5
      justlookin5
      +1 yıl

yani dediğim gibi menopozu düşünüyorsak seçtiğimiz adam bizden min 10-15 yaş büyük olmalı ki menopoz onların istekli zamanına denk gelmesin

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

@justlookin5 sadece bu konuyu düşünürsen evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adam evlenmek istiyor istemeyen erkegn ailesi layık gormuyorlarda adamla evlenecek başka kız yok çok genç istiyor onlarda 20 yaşında kızları istemeye gidiyorlar
      bir kadının max 52 de dogurdugunu gordum 30 sonrası her ıkı cınsıyet ıcınde cocuk yapmaya ygun degıl bana gore sen 50 yaşındayken onların 20 olması çok geç kalmış geliyor

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

Çok öyle bakma
      Spor yapan güçlü olan insanlar birazda kendilerini geliştirirse çok uzak kalmaxlar çocuklarına

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Erkekler de andropoza giriyor ve andropozdan sonra cinsellikleri bitiyor. Andropoz öncesi 40 yaş civarı bir erkeğin cinsel isteği ve gücü fazla değildir bu yüzden karısını tatmin edemeyebilir bu durumda kadının büyük olması gereklidir. Cinsellik için yaşa takılıyorsanız kadının büyük olması gerektiğini düşünmelisiniz mantıken.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Bazı erkekler değil erkeklerin çoğu andropozdan sonra cinsellik aramaz ama kadınlar menopozdan sonra da ister istemiyosa cinsellikten uzak ve utanarak yetiştirilmiştir. Adam 38 yaşına gelince kadın adamın cinsel isteklerini rahatlar karşılar çünkü ikisi aynı durumdadır.

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

@Gece__Meleği o işte yanlışın var andropozun başlama yaşında hatalısın en erken dönem 45 yaş oda en erken dönem
      Hem menopoz gibi ağrılı dönemleri ya da komple kapanması değil istek azalması vb durumlar oluşur
      Ve başladığında kadın 50-55 yaşında olacak o nasıl karşılayacak?
      Biraz daha mantıklı yaklaşalım lütfen
      40 yaş civarı bir erkeğin cinsel gücü fazla değildir kısmına özellikle gülüyorum bunuda belirteyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

benim 40 yaşında manıtam oldu azgınlık evet ama performans hayır

Yorumla
    • justlookin5
      justlookin5
      +1 yıl

performans 20 yaşındakinde de yok ona bakarsan

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

Kişiye göre değişir bunların hepsi
      Ama bir erkek 20 sinde ki ile 30 u ve 40 ı tabiki aynı olmaz performans çıkmaz
      Spor vb kendine bakım ile dengeler bunu
      Fakat kendine bakmayan ve vücudu buna müsade etmeyen erkeklerin performansı tabiki düşer
      40 yaşında olup çok rahat 10 yaş genç duranlar ve o performansı olanlar var bu kişiye özel bir durum
      Kadınlarda da aynı bazı kadınlar 30 unda 50 yaşında gibi duruyor bazıları 40 olmuş 20 lik çıtır gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sporcu erkeklerin dick kücük olur ama bel konusunda iyi olurlar saglıklı erkek ve sporu abartmadan yapan biriyse güzel kadınlarda da evlendıkce kılo alma olayı var o yuzden saglıklı bıreylerle olmak en mantıklısı makına degıller sonucta full performans beklenemez ama erkeklerde düşüyor performans ilgi ve azgınlık artıyor ama performans dusuyor

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

Yaş geçiyor performans düşmeside normal
      Sporcu erkeklerin şeyi küçük olur mevzuda safsata

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Asıl senin yanlışın var. Menopoz 45 değil 50 yaşında başlar. 45 yaşında menopoza giren bir kadın erken girmiştir. Menopozda komple kapanma diye bir şey olmaz. Sadece cinsel istek azalır ve ıslanmak biraz geç olur. Andropozun anlamı kitaplarda “belli yaşa gelen erkeklerin erbezlerinin salgıladıkları hormonun azalmasıyla cinsel isteğin ve gücün azalması.” olarak yazıyor. Yani andropozun neden olduğu şey cinsel isteğin azalmasıyken az azaldığını söylemen saçmalık ve komedi. 45 yaşında erkek andropoza girerse kadın da 50-55 yaşlarındaysa o evlilik de hiçbir cinsel sorun olmaz. Çünkü ikisinin de cinsel istekleri aynı seviyededir. Erkek andropoza girmediyse kadın menopoza girdiyse yine sorun olmaz çünkü 45 yaşındaki bir erkeğin cinsel gücü eskisinden azdır. Ben zaten mantıklı yaklaşıyorum ama sen cinsiyetini savunmak için saçmalıyosun. 40 yaş civarı erkeğin cinsel gücünün fazla olmadığını o yaştaki erkekler bile söylüyor. Gençken daha aktif olduklarını söylüyorlar. Bunların hiçbiri kişiye göre değişmez. İstisnaların olması kişiye göre değiştiği anlamına gelmez çünkü istisnalar hiçbir zaman esas alınmaz. Naparsan yap fıtratına karşı koyamazsın. 20 yaşındaki bir erkeğin performansı 40 yaşındakinden çok daha iyidir. İstisnalar hariç. Erkek sporla ve bakımla kendini dengelerse kadın da dengeleyebilir ve bunlar kendini dengelemek için yetiyosa kendini dengeleyen daha fazla kadın var demektir çünkü kadınlar erkeklerden çok daha fazla bakım ve spor yapıyor. Ayrıca, menopoz bir dönemdir ve ağrılı dönemler ömür boyu değil birkaç sene sürer. Andropozda hiçbir şey olmuyor sanmışsın ama andropozda menopoz gibi zor oluyor. Yaş ilerledikçe güç kaybedilir, penisteki sinir uçlarında yok olma veya zayıflama olur bu yüzden zevk ve performansta düşüklük olur. Bunu uzmanlar da söylüyor zaten. 40 yaşındaki bir kadının cinsel performansı erkek gibi düşük olmaz

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

@Gece__Meleği ya inanırmısın benim yazdıklarımı tam tersini okumuşsun işine geldiği gibi.
      En erken dönem yazıyor gördün mü benim yazdığımda?
      Andropozun yaşı için:) ve menopozda komple kapanmayı örnek olarak mecazi verdim kadın ıslanmıyot ve zevk almıyor acı duyuyorsa yapmaz bunada komple kapanma denir
      Sen nerde yaşıyorsun merak ettim ortalama bir 45 yaşşlarında kadınla erkeği koyalım yan yana bakalım kimin cinsel isteği ne durumda
      Görüşlerinde tek katıldığım ve ortak nokta erkekler kendilerine bakar ve spor yaparlarsa performansları daha yüksek olur. Başka bişe yok. Hiç bir şekilde katılmıyorum sana. Menopozun ağrılı döneminden sonra kadınlar ilişkiye bile girmezler neyse sana iyi günler 55 yaşına gelince 40 yaşındaki bir adam seninle birlikte olursa hatırlatırsın bana

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Evet, gördüm andropoz için en erken dönemin 45 yaş olduğunu söylemişsin. Ben de tam tersini demedim zaten. Kadın menopoza girince ıslanmaz ve zevk almaz diye bir şey olmadığına göre komple kapanma diye bir şey de yok. Sadece cinsel isteği azalır ve ıslanması geç olur. Yani komple kapanma diye bir şey yok. Nerde yaşadığımın cinsellikle alakası yok. 45 yaşında kadınla erkeği yan yana koyarsak kadının erkeğin gerisinde olmadığını görürüz eğer cinsellikten uzak yetiştirilmemişse. Zaten öyle kadınlar 45 değil 20 yaşında bile olsa seks yapmak istemiyorlar çünkü cinselliği ayıp ve erkeklere mahsus olarak görüyorlar. Böyle olmayan kadın 45 yaşında zevk alır ve performansı da erkek gibi az değildir. Ben sadece erkekler kendilerine bakınca performansı koruyabiliyosa kadınların da kendilerine bakar ve spor yaparsa performanslarının fazla olacağını söyledim. Buna neden katılmıyosun? Yani erkeğin kadının önünde bulduğum bir durum yok. Kendine bakan kadın erkekten daha fazla olduğu için 45 yaşındaki kadının performansı erkeğinkinden fazladır. Menopozun ağrılı dönemi geçince kadınlar ilişkiye girer. Çünkü canları ister. Kaç kadından duydum 40 yaş civarı kocasının performansından şikayetçi olan. 55 yaşıma geldiğimde 40 yaşındaki bir adamın benle olabilir çünkü 55 yaşındaki kadının performansıyla 40 yaşındaki erkeğin performansı denktir. Erkek kadının gerisindedir. Sen benim dediklerimden bir şey anlamamışsın. Neden kadınlar da bakım yaparsa erkekler gibi cinsel performansını koruyamaz? Kadınlar daha bakımlı olduğuna göre cinsel performansı yüksek olan kadın daha fazla eğer performans bakımla alakalıysa buna katılman lâzım ama cinsini savunmak için saçmalıyosun. Erkekler 40 yaşında yatakta aktif oluyosa neden bu kadar çok aldatan kadın var? Neden kadınlar 40 yaş civarı kocalarının cinsel performansından şikayetçi. erkek 38 yaşındayken kadın menopoza girebilir 6 yaş büyükse demişsin ama 44 yaşında menopoz çok nadirdir.

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

@Gece__Meleği ya nereye nadirdir? Neyin mavalını okuyorsun sen?
      www.medicalpark.com.tr/menopoz-nedir/hg-113
      Dünya sağlık örgütüne göre Türkiye'de 44-46 yaşlar nereye çok nadir bir çok kadın var sen başka bir dünyada yaşıyorsun
      Cinsel istek azalır yazıyor
      Ağrılı geçer yazıyor
      Cinsel organ küçülür yazıyor
      Sporla menopozu geciktirme şansın yok yaratılış böyle
      Erkeklerde ise bu andropozda cinsel istek azalır ama üreme bitmez ölene kadar devam eder ve bunun performansını spor bakım yeme içme sigara alkol vs konularına dikkat ederse daha iyi olur sana ne anlatsam boş ben onu anladım. Dışarı bir bak çevrene 40lı yaşlarda erkekler seks yapacak yer arıyor kadın arıyor 40 lı yaşlardaki kadınlar kaçıyor sebep ne sence?
      55 yaşımdaki kadının performansı ile 40 yaşındaki adamın performansını bir tutmandan belliydi zaten senin bişe anlamayacağın oku biraz çevrene de bak
      İzle gör
      Dötünü kaldıramıyor 45 yaşından sonra kadınların çoğu farkında mısın?

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Benle sporla menopoz gecikir demedim. Cinsel performans düşmeyebilir dedim. Sporla menopoz da, andropoz da gecikmez. Türkiye’de kadınların menopoza girme yaş ortalaması 49’dur. Tüm dünya ülkelerinde tüm kadınların yaş ortalması ise 51’dir. Menopozdan sonra cinsel isteğin azaldığını inkâr etmediğim için bunu kanıtlamaya çalışmana gerek yok. Ben azalır dedim, sen ise biter dedin. Makalede azalır yazıyosa bunu sen önemsemelisin çünkü azalmayıp bittiği söyleyen sensin. Konunun üremeyle alakası yok evet andropoza girince üreme bitmez ama bunun konuyla alakası yok. Cinsellikten bahsediyoruz üremeden değil. Menopozun ağrılı geçtiğini de söyledim zaten yukarda ama kafana girmiyor dediklerim. Menopoz bir dönemdir 4 yıl civarı sürer ve sadece bu dönemde ağrı olur. Bir kadın menopoza girdikten sonra ölene kadar ağrılı yaşamaz. 40’lı yaşlardaki erkekler seks yapacak yer aramıyor 40’lı yaşlardaki erkeklerin 30’lu yaşlarındaki karıları seks yapacak erkek arıyor ve 35-37 yaşlarında kocaları olan kadınlar bile kocalarından şikayetçi. Aldatan kadın daha fazla olduğuna göre kocaları yetersiz. 40’lı yaşlardaki cinsellikten kaçan kadınlar cinselliği ayıp ve kadın için gereksiz gören, bu düşünceyle, cinsellikten uzak yetiştirilmiş kadınlardır ve cinsel isteği olmayan kadınların bu sebepten dolayı olmadığı zaten herkes bilir. burada bir şey anlamayan sensin, ben değilim. Dediklerimi anlamamışsın. Ben zaten okuduğum ve çevreme baktığım için biliyorum. Aldatan kadın her yerde daha fazla ve çevremden de kadınların kocalarının performansından memnun olmadığını hep duyuyorum. Annemin 40’lı yaşlarda kocası olan arkadaşları hep söyler cinselliklerinin bittiğini. Bu sitede de çok görmüştüm 35-40 yaşlarındaki kocalarından şikayetçi kadın. 45 yaşından sonra kadınların çoğu değil azı dötünü kaldıramıyor senin amiyane tabirinle. 45 yaşından sonra bir kadın sevişmek istemiyosa o zaten gençken de istemiyodur çünkü cinselliği erkekler için sanıyodur.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Cinsel istek azalır yazısını sen dikkate almalısın çünkü biteceğini iddia ediyodun. Kendin için araştırma yap benim için değil. Ben senin bilmediklerini biliyorum. Görmek istemediğin için göremiyosun kocasından memnun olmayan kadınları.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

safsata degıl alınan takvıyeler kucultuyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Gece__Meleği bence muhattap olma erkekler sonsuz ureyebılır kafasında sadece yapabılmeyı baba olmak zanledıyor 35 yas sonrası sperm kalıtesı asırı dusuyor cınsellıkten bır anda cocuk yapmaya kaydı kayganlastırıcıdan da bıhaber

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Aynen, çok haklısın soran. 35’ten sonra sperm kalitesi düştüğü için çocuk da sorunlu olabiliyor. Zaten artık muhatap olmayacağım. Cahile laf yetmez çünkü.

Yorumla
    • Gece__Meleği
      Gece__Meleği
      +1 yıl

Ne yazarsan yaz artık sana benden cevap yok. Cahille daha fazla uğraşamam. Okumayacağım zaten artık yazdıklarını. Kendi kendine konuş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Gece__Meleği kesinlikle kadınla erkegın ureme sıstemı bır degıl bırde sımdıkı donemde 18 19 gibi sigaraya başlıyorlar baya saglıksız oluyor en mantıklısı alkol sıgara olmayan erkek

Yorumla
    • barraküda
      barraküda
      +1 yıl

İkinizede gülüyorum

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Evet evlenebilir

0
    0 Yorumla
  • Gece__Meleği
    Gece__Meleği Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 98%
    +1 yıl

Evlenebilir ama tam tersi olursa evlenmemeliler çünkü erkek büyük olunca sadakat, sevgi, saygı ve cinsellik sorunu oluyor. Madem erkeğin kadından büyük olması daha iyi öyleyse neden bu kadar çok aldatan kadın ve erkek var? Neden bu kadar çok mutsuz var ve boşanan var? Erkekler geç olgunlaştıklarından dolayı kadın büyük olmalı ki kadın ona yol gösterip lider olsun. Erkek büyük olunca erkek lider oluyor ve erkeğin liderli saygısızlıktan başka bir şey olmuyor.

2
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Yaşı reşit olmuş her birey her yaşta uyum varsa evlenebilir. Toplumun düşünceleri değil olasılıkların getirisi ve bunlara hazırlıklar önemlidir. Eğer hazır değilse insan hayatın her anlamda olumsuzluklarına mücadele edemez.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben 26 yaşındayım 43 yaşında bir kadınla sevgili olmuştum tek sorun evli olmasıydı bekar olsaydı evlenirdim onunla ama olmadı işte yani aslında yaş önemli değil zaten arada fazla bir yaş farkı da yok 5 yaş nedir ki

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evli biriyle mı gorustunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • İzmitlimm
    İzmitlimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir neden olmasın ama erkekler genelde bu tarz yaş farkı olduğunda ciddi düşünmez ler benden sana tavsiye

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben konudakı kadın degılım gorucu usulu bır tanısma sozkonusu ve erkegın aılesı kadının yasını cok buluyor

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Sorun olur mutlaka çok buluyorsa ne s2me gelmişler görücü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

birinin dayısı bırının kardesı aracı gorusturmus gorucu kızı alma demek degıldır gorusme demektır tanısma demektır

Yorumla
    • İzmitlimm
      İzmitlimm
      +1 yıl

Demek istediğim şu ki yaşını çok buluyorlarsa görünce yaşı küçülmeyecek

Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Öyle bir evlenirler ki isterlerse birbirlerine Türk sinemalarındaki gibi ağır çekimde koşarlar

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ŞLDSÖFŞDSÖFŞSD

Yorumla
    • TheMedeni
      TheMedeni
      +1 yıl

😄✌️

Yorumla
  • isg_eskisehirclassb
    isg_eskisehirclassb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Tercih meselesi. Bir beklentisi yoksa evlensin. Ben bile artık evlilik istemiyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakalım gorusuyoralr

Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Bana biraz sıkıntılı geliyor. Ama tabi sevdikten sonra..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

banada

Yorumla
  • mnays
    mnays Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.

Evlenebilir büyük bir fark yok ve ikisi de olgun.

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Çok büyük bir fark yok ki anlaşabiliyorlarsa tabii ki evlene bilirler.

0
    0 Yorumla
  • Yorgunlukahvesi
    Yorgunlukahvesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sanki pedofililik gibi olmuş ama evlenirler sıkıntı olmaz.

0
    0 Yorumla
  • CeyinBerrahi
    CeyinBerrahi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.

Her şey mükemmelse tek sorun yaşsa yaşa bakılmaz.

0
    0 Yorumla
  • sessiztospa
    sessiztospa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 84%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.

Yas farki çok ya :) 3 yaş hadi neyse de 6 yaş bariz belirgin.

0
    0 Yorumla
  • seyyah3534
    seyyah3534 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Önemli olan çiftlerin ne istediği.
    Sallayın elalemi

0
    0 Yorumla
  • Kulpukirikfincan
    Kulpukirikfincan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Kanunen mümkün olsa da bnce sorunları beraberinde getirir

0
    1 Yorumla
    • Kızların__Köpeği
      Kızların__Köpeği
      +1 yıl

Ben 27 yim olun bence

Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Önemli olan ne düşündükleri , ama başta her şey toz pembe görünürken ileride görüş ayrılıkları olur

0
    0 Yorumla
  • Flavendirel
    Flavendirel Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.

Bir denesinler bakalım olacak mı, bence evlenebilirler, zor bir şey değil yani sjjs

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evlensede ilerde sorun çıkabilir. Kadınlar daha çabuk çöktüğünden evlendiği adam daha genç ve güzel olanını bulabilir

0
    1 Yorumla
    • Kızların__Köpeği
      Kızların__Köpeği
      +1 yıl

27 yim ben bence olur

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlenmez pompalar keyfine bakar bir süre sonra da bırakır

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

cevap veren kadınlar hayal görüyor :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman erkek olan yokluk içinde :) bunun başka açıklaması yok çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam da erkek tarafı evlenmek için kendinden bu kadar büyük bir kadını genelde kabul etmezzz. O yüzden yokluk çekiyor dedim. Yani evlenecek kadın bulamıyor demekki büyüklere bile razı olmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

buyukler razı degıl kı sadece aracı gorusturmus hıc gorucu usulu gorusmedınız mı hıc bılmıyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Görüşmedim ama adabı biliyorum. Olsun yine de görmeden önce yaşını bilir insan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç bir şey bilmiyorsun gerçekten sen git iş yerinden 10 kişiyle takılmış kızlarla görüş 20 kısıyle gorusup bunu marıfet sanan beyfendı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana diyorum ki aklı başında yüksek değerli bir erkek kendinden 6 yaş büyük bir kadınla evlilik niyetiyle görüşmez. Boş boş yorumlar yazmanın sana bi faydası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Embesil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yuksek deger dedıgın ve ızledıgın vıdeoları daha dıkkatlı izle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten yuksek deger bır kadında 40a kadar bekar kalmaz herkes dengıyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

öncelikle herkes evlenmek zorunda değil. ayrıca yüksek değerin evlilikle hiçbir alakası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yuksek deger bır erkek olsa kendınden buyuk bır kadınla evlenmez gıbı bır cumle kurdugunuz ıcın dedım.. kendi kurdugunuz cümleden bihabersiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet o cümleyi de kurdum da sen nerede tezatlık buldun cümlelerimde. bi karşılaştır da anlayalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkes dengıyle dıyorum kardesım

Yorumla
  • Yardmci1993
    Yardmci1993 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Eğer gerçekten iyi biriyse ve sizde evliliğinizde erkeğe ben senden büyüğüm denirse kadın tarafindan sürekli benim dediğim olacak falan derse o ilişki uzun sürmez

1
    0 Yorumla
  • Başak6419
    Başak6419 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

İkiside istiyorsa evet

6
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en önemlisi bu

Yorumla
    • Başak6419
      Başak6419
      +1 yıl

Gerisi önemli degil zaten

Yorumla
  • Mehmetttt17
    Mehmetttt17 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20
    +1 yıl

Evlenebikjr bence çok fsrk yok benimde sevgilimle aramda 10 yaş var benden büyük ama sıkıntı yok şu an

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok guzel

Yorumla
  • aryayesim
    aryayesim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Evlenebilir toplumun bize dayattığı saçmalıklara uymak zorunda değiliz. Yani salla gitsin evlenebilirsin tabii

1
    0 Yorumla
  • Froki
    Froki Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Olabilir ten uyumu ve haz alıyorsan yaşın önemi yok yaşim 29 35 40 yaşındaki kadınla bile olurum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evlılık ıcın sordum

Yorumla
  • TilkiS2mi7
    TilkiS2mi7 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.

Neden evlenemesin ayol yasal olarak bir mani mi var

0
    0 Yorumla
  • theNitroZeuss
    theNitroZeuss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Tam tersi olsa olurdu ama bu şekilde hayır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adam okey valla

Yorumla
  • NammıkKemaL
    NammıkKemaL Takip Et
    Yoda Yaş: 101 , eic 96%
    +1 yıl

evlenır nıye evlenmesın kı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sordumm

Yorumla
  • Öylesinen1ck
    Öylesinen1ck Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek çocuk düşünüyorsa hayır.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

40 yaşında yengem hamile

Yorumla
    • Öylesinen1ck
      Öylesinen1ck
      +1 yıl

Ee? Bu her kadının aynı şekilde şanslı olacağı anlamına gelmiyor

Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

evlenir hatta sıkılırsa arada annelik bile yapar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yuh eş bu anne baba degıl

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Çok da güzel olur..👍

1
    0 Yorumla
  • Resimlerhayaller
    Resimlerhayaller Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenebilir neden olmasin

1
    0 Yorumla
  • ÜyeOldum34
    ÜyeOldum34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Olur neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Ahh_kalbim
    Ahh_kalbim Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

şu an aynı yaştayız ben olamam 😊

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bal gibi evlenir

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Olur neden olmasin mantık evliliği olur

0
    0 Yorumla
  • benaslındayoğum35
    benaslındayoğum35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Hem de çok daha iyi anlaşırlar

0
    0 Yorumla
  • beyzanur20
    beyzanur20 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Gönüller birse bize pek de laf düşmez

0
    0 Yorumla
  • KuşĶonmazHayrįýe888
    KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Biz evlenirsek sende evlenirsin

0
    0 Yorumla
  • Barbarosakman
    Barbarosakman Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Hersey olabilir bu dünya bizim için var

0
    0 Yorumla
  • NewerWalkAlone
    NewerWalkAlone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 80%
    +1 yıl

Tabiki neden evlenmesinler

0
    0 Yorumla
  • CAGRI16
    CAGRI16 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evlenir sonucta alinlarinda kimlikle gezmiyorlar

0
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Evlenir

0
    0 Yorumla
  • AliBeyciğim
    AliBeyciğim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.

Evlenebilir 6 yaş bir fark değil ki

0
    0 Yorumla
  • Wayne_Jenkins
    Wayne_Jenkins Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Birbirini seviyorsa sıkıntı yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

mantiken sakinca yok ta. erkek ister mi. sanmam

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

istiyor valla okey evlenecek

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

seni se. ksi milf goruyir olabilir

• merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

İki tarafin istemesine bağlı bu.

0
    0 Yorumla
  • YaseminTarhan
    YaseminTarhan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence evet neden olmasın

4
    0 Yorumla
  • kartaliçezeze
    kartaliçezeze Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evet

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kesınlıkle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

seks ilişkisi. Zamanla boşanma, kıskanma.

0
    0 Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Kimler kimler evleniyor, boşanıyor.

0
    0 Yorumla
  • SariGelin86
    SariGelin86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Neden evlenmesin?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ablacım evlenemez demedım soru sordum

Yorumla
    • SariGelin86
      SariGelin86
      +1 yıl

Oh man oh mannnn

Yorumla
  • izmirligenc35xx
    izmirligenc35xx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.

Kadın erkekten büyük olmalı bu yaş farkı az bile

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyle mıymıs

Yorumla
    • izmirligenc35xx
      izmirligenc35xx
      +1 yıl

He Öyle mi olmuş knk

Yorumla
  • SevgilimKaynanam
    SevgilimKaynanam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Neden evlenemesin?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sordum sadece

Yorumla
    • SevgilimKaynanam
      SevgilimKaynanam
      +1 yıl

Evlenebilir yaşın bir önemi yok

Yorumla
  • Hisler06
    Hisler06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Neden evlenmesin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

merak ettım

Yorumla
    • Hisler06
      Hisler06
      +1 yıl

Önemli olan anlasabilmek ve uyum sağlayabilmek

Yorumla
  • KaptanMehmet78
    KaptanMehmet78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.

Olur

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bencede

Yorumla
  • Delininbiri63
    Delininbiri63 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 54%
    +1 yıl

Evet niye olmasın kş

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

merak ettım gorus olarak

Yorumla
    • Delininbiri63
      Delininbiri63
      +1 yıl

Ya kim ne diyor bakma aşk bu

Yorumla
  • furkanimya
    furkanimya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.

Evet evlenir

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bencede

Yorumla
    • furkanimya
      furkanimya
      +1 yıl

Niye olmasın yani yaşın bir onemi yok kafa uysun yeter ama fazla cocuksuysa herşeye trip atiyorsa onu yapmicaksin bunu etmiceksin bas tekmeyi yol al de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

38 yasında olan kadın yanı cok yaslı dıye konusanları duydumda herkes kısmetındekıle evlenıyor

Yorumla
    • furkanimya
      furkanimya
      +1 yıl

Sen kaç yaşındasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

21

Yorumla
    • furkanimya
      furkanimya
      +1 yıl

Hmm nerelisin

Yorumla
  • falafos
    falafos Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 64%
    +1 yıl

Evet neden olmasin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bencede

Yorumla
    • falafos
      falafos
      +1 yıl

Gayet de iyi olur

Yorumla
  • Denrs34
    Denrs34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evet

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olur olur

Yorumla
    • Denrs34
      Denrs34
      +1 yıl

Arkadaşım on yaş büyük kadınla evlendi😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

büyük cesaret

Yorumla
    • Denrs34
      Denrs34
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 38 yaşında bir kadın ve 32 yaşında bir erkek evlenebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

35 yaşındaki bir erkekle 22 yaşındaki bir kadın evlenebilir mi? 22 cevap verildi
40 yaşında bir erkekle 23 yaşındaki bir kadın evlenebilir mi? 27 cevap verildi
23 yaşındaki bir kadın ile 34 yaşındaki bir erkek evlenebilir mi, yaş farkı çok mu? 34 cevap verildi
31 yaşında kadınla 45 yaşında erkeğin evlenmesi? 19 cevap verildi
39 yaşinda kadin ile 23 yasinda erkek birlikte olabilir mi? 44 cevap verildi
26 yaşındaki bir kadın 43 yaşındaki erkek ile evlenirse o ilişki olur mu? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨