- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Yaş ile ilişkinin hiçbir alakası yoktur. Bu düşünce, gerici bir yaklaşımın ürünüdür. Mantıken baktığımızda, hangimiz öleceği günü biliyoruz?
Yaş, insanların deneyim kazandığı, öğrendiği ve büyüdüğü bir süreçtir. Ancak, yaşın sadece bir sayı olduğunu ve bir bireyin değerini, yeteneklerini veya potansiyelini belirlemede tek ölçü birimi olmadığını anlamak önemlidir.
Her birimiz, yaşamın belirsizlikleriyle yüzleşirken aynı zamanda ölümün kaçınılmazlığıyla da karşılaşırız. Ölüm, yaş, cinsiyet veya sosyal statü gibi faktörlere bakmaksızın herkesin ortak bir kaderidir.
Dolayısıyla, bir insanın değeri ve potansiyeli, yaşla değil, karakteriyle, eylemleriyle ve katkılarıyla ölçülmelidir. Yaşın gerici bir düşünce olduğunu kabul etmek, bireyleri sınıflandırmadan önce daha derinlemesine anlamamıza ve birbirimizi daha iyi desteklememize olanak tanır.
Hayatın belirsizlikleri karşısında, yaşlı veya genç, hepimiz birbirimize anlayışla ve saygıyla yaklaşmalıyız. Unutmayalım ki, gerçek değer ve anlam, yaşın ötesindedir ve her birimizin yaşamı, kendi benzersiz hikayesini yazma fırsatı sunar."10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek daha önce hiç evlenmediyse ve biraz mantıklı düşünüyorsa evlenmez. 40 yaşındaki doğurganlığı zaten çok düşük. 32 yaş erkeğin en değerli olduğu yaşlardan birisi özellikle evlilik için fakat 38 yaş kadının evlilik için tercih edilmeyeceği bir yaş
01 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşında yengem hamile bir yengemde 40ta evlendı 42 de hamile kaldı yani para varsa zor seyler degıl kaderınle evlenırsın onune gelen bır erkekle ya da kızla degıl hayırlısı
+1 yılErkekler kendın den kücük biriyle evlenmeyi öve öve sagda solda anlatırken. Siz neden boyle bır cıkmaz paradoksa gırıyorsunuz?
Onlar istiyorsa sizde isteyin çatır çatır.03 Yorumla
Soran+1 yılben ne olaydakı kadın ne erkegım sadece merak ettım erkegın aılesı cok buyuk kız dıyıp duruyor ben 21 yaşındayım 18 yaşında da konustugum erkek oldu 25 yasında da ama bana 4 yaş ustu çok gelıyor ınsnları merak ettım
- +1 yıl
Anladım.. E. İ. C için teşekkürler.
Soran+1 yılrica ederim ben cevao için teşekkr ederım
+1 yılYaş sayıdan ibarettir insanın yaşıyla hiç bir şey belirleyemezsiniz gelişmemiş beyinler yaşı bahane ederler insanın büyüklüğü fikir ve düşüncelerinden geçer
12 Yorumla
Soran+1 yılcocugun ailesi kadının baya yasına laf ettıler
- +1 yıl
Ederler zekalarını hiç geliştirmemiş insanlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Neden olmasın?
Ama ilerde sorun çıkabilir. Adam 38 yaşına gelince kadın menopoza girmiş olabilir ve bazı sorunlar baş gösterecektir
Bunları gözönünde bulundurursa evlenir
Erkek kendinden büyük bir kadınla evlenmek istemeyebilir buda bir sorun
026 Yorumla- +1 yıl
mesele menopozsa, yaşıtlar da evlenmemeli o zaman
- +1 yıl
yani dediğim gibi menopozu düşünüyorsak seçtiğimiz adam bizden min 10-15 yaş büyük olmalı ki menopoz onların istekli zamanına denk gelmesin
Soran+1 yıladam evlenmek istiyor istemeyen erkegn ailesi layık gormuyorlarda adamla evlenecek başka kız yok çok genç istiyor onlarda 20 yaşında kızları istemeye gidiyorlar
bir kadının max 52 de dogurdugunu gordum 30 sonrası her ıkı cınsıyet ıcınde cocuk yapmaya ygun degıl bana gore sen 50 yaşındayken onların 20 olması çok geç kalmış geliyor- +1 yıl
Erkekler de andropoza giriyor ve andropozdan sonra cinsellikleri bitiyor. Andropoz öncesi 40 yaş civarı bir erkeğin cinsel isteği ve gücü fazla değildir bu yüzden karısını tatmin edemeyebilir bu durumda kadının büyük olması gereklidir. Cinsellik için yaşa takılıyorsanız kadının büyük olması gerektiğini düşünmelisiniz mantıken.
- +1 yıl
Bazı erkekler değil erkeklerin çoğu andropozdan sonra cinsellik aramaz ama kadınlar menopozdan sonra da ister istemiyosa cinsellikten uzak ve utanarak yetiştirilmiştir. Adam 38 yaşına gelince kadın adamın cinsel isteklerini rahatlar karşılar çünkü ikisi aynı durumdadır.
- +1 yıl
@Gece__Meleği o işte yanlışın var andropozun başlama yaşında hatalısın en erken dönem 45 yaş oda en erken dönem
Hem menopoz gibi ağrılı dönemleri ya da komple kapanması değil istek azalması vb durumlar oluşur
Ve başladığında kadın 50-55 yaşında olacak o nasıl karşılayacak?
Biraz daha mantıklı yaklaşalım lütfen
40 yaş civarı bir erkeğin cinsel gücü fazla değildir kısmına özellikle gülüyorum bunuda belirteyim
Soran+1 yılbenim 40 yaşında manıtam oldu azgınlık evet ama performans hayır
- +1 yıl
performans 20 yaşındakinde de yok ona bakarsan
- +1 yıl
Kişiye göre değişir bunların hepsi
Ama bir erkek 20 sinde ki ile 30 u ve 40 ı tabiki aynı olmaz performans çıkmaz
Spor vb kendine bakım ile dengeler bunu
Fakat kendine bakmayan ve vücudu buna müsade etmeyen erkeklerin performansı tabiki düşer
40 yaşında olup çok rahat 10 yaş genç duranlar ve o performansı olanlar var bu kişiye özel bir durum
Kadınlarda da aynı bazı kadınlar 30 unda 50 yaşında gibi duruyor bazıları 40 olmuş 20 lik çıtır gibi
Soran+1 yılsporcu erkeklerin dick kücük olur ama bel konusunda iyi olurlar saglıklı erkek ve sporu abartmadan yapan biriyse güzel kadınlarda da evlendıkce kılo alma olayı var o yuzden saglıklı bıreylerle olmak en mantıklısı makına degıller sonucta full performans beklenemez ama erkeklerde düşüyor performans ilgi ve azgınlık artıyor ama performans dusuyor
- +1 yıl
Asıl senin yanlışın var. Menopoz 45 değil 50 yaşında başlar. 45 yaşında menopoza giren bir kadın erken girmiştir. Menopozda komple kapanma diye bir şey olmaz. Sadece cinsel istek azalır ve ıslanmak biraz geç olur. Andropozun anlamı kitaplarda “belli yaşa gelen erkeklerin erbezlerinin salgıladıkları hormonun azalmasıyla cinsel isteğin ve gücün azalması.” olarak yazıyor. Yani andropozun neden olduğu şey cinsel isteğin azalmasıyken az azaldığını söylemen saçmalık ve komedi. 45 yaşında erkek andropoza girerse kadın da 50-55 yaşlarındaysa o evlilik de hiçbir cinsel sorun olmaz. Çünkü ikisinin de cinsel istekleri aynı seviyededir. Erkek andropoza girmediyse kadın menopoza girdiyse yine sorun olmaz çünkü 45 yaşındaki bir erkeğin cinsel gücü eskisinden azdır. Ben zaten mantıklı yaklaşıyorum ama sen cinsiyetini savunmak için saçmalıyosun. 40 yaş civarı erkeğin cinsel gücünün fazla olmadığını o yaştaki erkekler bile söylüyor. Gençken daha aktif olduklarını söylüyorlar. Bunların hiçbiri kişiye göre değişmez. İstisnaların olması kişiye göre değiştiği anlamına gelmez çünkü istisnalar hiçbir zaman esas alınmaz. Naparsan yap fıtratına karşı koyamazsın. 20 yaşındaki bir erkeğin performansı 40 yaşındakinden çok daha iyidir. İstisnalar hariç. Erkek sporla ve bakımla kendini dengelerse kadın da dengeleyebilir ve bunlar kendini dengelemek için yetiyosa kendini dengeleyen daha fazla kadın var demektir çünkü kadınlar erkeklerden çok daha fazla bakım ve spor yapıyor. Ayrıca, menopoz bir dönemdir ve ağrılı dönemler ömür boyu değil birkaç sene sürer. Andropozda hiçbir şey olmuyor sanmışsın ama andropozda menopoz gibi zor oluyor. Yaş ilerledikçe güç kaybedilir, penisteki sinir uçlarında yok olma veya zayıflama olur bu yüzden zevk ve performansta düşüklük olur. Bunu uzmanlar da söylüyor zaten. 40 yaşındaki bir kadının cinsel performansı erkek gibi düşük olmaz
- +1 yıl
@Gece__Meleği ya inanırmısın benim yazdıklarımı tam tersini okumuşsun işine geldiği gibi.
En erken dönem yazıyor gördün mü benim yazdığımda?
Andropozun yaşı için:) ve menopozda komple kapanmayı örnek olarak mecazi verdim kadın ıslanmıyot ve zevk almıyor acı duyuyorsa yapmaz bunada komple kapanma denir
Sen nerde yaşıyorsun merak ettim ortalama bir 45 yaşşlarında kadınla erkeği koyalım yan yana bakalım kimin cinsel isteği ne durumda
Görüşlerinde tek katıldığım ve ortak nokta erkekler kendilerine bakar ve spor yaparlarsa performansları daha yüksek olur. Başka bişe yok. Hiç bir şekilde katılmıyorum sana. Menopozun ağrılı döneminden sonra kadınlar ilişkiye bile girmezler neyse sana iyi günler 55 yaşına gelince 40 yaşındaki bir adam seninle birlikte olursa hatırlatırsın bana - +1 yıl
Evet, gördüm andropoz için en erken dönemin 45 yaş olduğunu söylemişsin. Ben de tam tersini demedim zaten. Kadın menopoza girince ıslanmaz ve zevk almaz diye bir şey olmadığına göre komple kapanma diye bir şey de yok. Sadece cinsel isteği azalır ve ıslanması geç olur. Yani komple kapanma diye bir şey yok. Nerde yaşadığımın cinsellikle alakası yok. 45 yaşında kadınla erkeği yan yana koyarsak kadının erkeğin gerisinde olmadığını görürüz eğer cinsellikten uzak yetiştirilmemişse. Zaten öyle kadınlar 45 değil 20 yaşında bile olsa seks yapmak istemiyorlar çünkü cinselliği ayıp ve erkeklere mahsus olarak görüyorlar. Böyle olmayan kadın 45 yaşında zevk alır ve performansı da erkek gibi az değildir. Ben sadece erkekler kendilerine bakınca performansı koruyabiliyosa kadınların da kendilerine bakar ve spor yaparsa performanslarının fazla olacağını söyledim. Buna neden katılmıyosun? Yani erkeğin kadının önünde bulduğum bir durum yok. Kendine bakan kadın erkekten daha fazla olduğu için 45 yaşındaki kadının performansı erkeğinkinden fazladır. Menopozun ağrılı dönemi geçince kadınlar ilişkiye girer. Çünkü canları ister. Kaç kadından duydum 40 yaş civarı kocasının performansından şikayetçi olan. 55 yaşıma geldiğimde 40 yaşındaki bir adamın benle olabilir çünkü 55 yaşındaki kadının performansıyla 40 yaşındaki erkeğin performansı denktir. Erkek kadının gerisindedir. Sen benim dediklerimden bir şey anlamamışsın. Neden kadınlar da bakım yaparsa erkekler gibi cinsel performansını koruyamaz? Kadınlar daha bakımlı olduğuna göre cinsel performansı yüksek olan kadın daha fazla eğer performans bakımla alakalıysa buna katılman lâzım ama cinsini savunmak için saçmalıyosun. Erkekler 40 yaşında yatakta aktif oluyosa neden bu kadar çok aldatan kadın var? Neden kadınlar 40 yaş civarı kocalarının cinsel performansından şikayetçi. erkek 38 yaşındayken kadın menopoza girebilir 6 yaş büyükse demişsin ama 44 yaşında menopoz çok nadirdir.
- +1 yıl
@Gece__Meleği ya nereye nadirdir? Neyin mavalını okuyorsun sen?
www.medicalpark.com.tr/menopoz-nedir/hg-113
Dünya sağlık örgütüne göre Türkiye'de 44-46 yaşlar nereye çok nadir bir çok kadın var sen başka bir dünyada yaşıyorsun
Cinsel istek azalır yazıyor
Ağrılı geçer yazıyor
Cinsel organ küçülür yazıyor
Sporla menopozu geciktirme şansın yok yaratılış böyle
Erkeklerde ise bu andropozda cinsel istek azalır ama üreme bitmez ölene kadar devam eder ve bunun performansını spor bakım yeme içme sigara alkol vs konularına dikkat ederse daha iyi olur sana ne anlatsam boş ben onu anladım. Dışarı bir bak çevrene 40lı yaşlarda erkekler seks yapacak yer arıyor kadın arıyor 40 lı yaşlardaki kadınlar kaçıyor sebep ne sence?
55 yaşımdaki kadının performansı ile 40 yaşındaki adamın performansını bir tutmandan belliydi zaten senin bişe anlamayacağın oku biraz çevrene de bak
İzle gör
Dötünü kaldıramıyor 45 yaşından sonra kadınların çoğu farkında mısın?
- +1 yıl
Benle sporla menopoz gecikir demedim. Cinsel performans düşmeyebilir dedim. Sporla menopoz da, andropoz da gecikmez. Türkiye’de kadınların menopoza girme yaş ortalaması 49’dur. Tüm dünya ülkelerinde tüm kadınların yaş ortalması ise 51’dir. Menopozdan sonra cinsel isteğin azaldığını inkâr etmediğim için bunu kanıtlamaya çalışmana gerek yok. Ben azalır dedim, sen ise biter dedin. Makalede azalır yazıyosa bunu sen önemsemelisin çünkü azalmayıp bittiği söyleyen sensin. Konunun üremeyle alakası yok evet andropoza girince üreme bitmez ama bunun konuyla alakası yok. Cinsellikten bahsediyoruz üremeden değil. Menopozun ağrılı geçtiğini de söyledim zaten yukarda ama kafana girmiyor dediklerim. Menopoz bir dönemdir 4 yıl civarı sürer ve sadece bu dönemde ağrı olur. Bir kadın menopoza girdikten sonra ölene kadar ağrılı yaşamaz. 40’lı yaşlardaki erkekler seks yapacak yer aramıyor 40’lı yaşlardaki erkeklerin 30’lu yaşlarındaki karıları seks yapacak erkek arıyor ve 35-37 yaşlarında kocaları olan kadınlar bile kocalarından şikayetçi. Aldatan kadın daha fazla olduğuna göre kocaları yetersiz. 40’lı yaşlardaki cinsellikten kaçan kadınlar cinselliği ayıp ve kadın için gereksiz gören, bu düşünceyle, cinsellikten uzak yetiştirilmiş kadınlardır ve cinsel isteği olmayan kadınların bu sebepten dolayı olmadığı zaten herkes bilir. burada bir şey anlamayan sensin, ben değilim. Dediklerimi anlamamışsın. Ben zaten okuduğum ve çevreme baktığım için biliyorum. Aldatan kadın her yerde daha fazla ve çevremden de kadınların kocalarının performansından memnun olmadığını hep duyuyorum. Annemin 40’lı yaşlarda kocası olan arkadaşları hep söyler cinselliklerinin bittiğini. Bu sitede de çok görmüştüm 35-40 yaşlarındaki kocalarından şikayetçi kadın. 45 yaşından sonra kadınların çoğu değil azı dötünü kaldıramıyor senin amiyane tabirinle. 45 yaşından sonra bir kadın sevişmek istemiyosa o zaten gençken de istemiyodur çünkü cinselliği erkekler için sanıyodur.
- +1 yıl
Cinsel istek azalır yazısını sen dikkate almalısın çünkü biteceğini iddia ediyodun. Kendin için araştırma yap benim için değil. Ben senin bilmediklerini biliyorum. Görmek istemediğin için göremiyosun kocasından memnun olmayan kadınları.
Soran+1 yılsafsata degıl alınan takvıyeler kucultuyor?
Soran+1 yıl@Gece__Meleği bence muhattap olma erkekler sonsuz ureyebılır kafasında sadece yapabılmeyı baba olmak zanledıyor 35 yas sonrası sperm kalıtesı asırı dusuyor cınsellıkten bır anda cocuk yapmaya kaydı kayganlastırıcıdan da bıhaber
- +1 yıl
Aynen, çok haklısın soran. 35’ten sonra sperm kalitesi düştüğü için çocuk da sorunlu olabiliyor. Zaten artık muhatap olmayacağım. Cahile laf yetmez çünkü.
- +1 yıl
Ne yazarsan yaz artık sana benden cevap yok. Cahille daha fazla uğraşamam. Okumayacağım zaten artık yazdıklarını. Kendi kendine konuş.
Soran+1 yıl@Gece__Meleği kesinlikle kadınla erkegın ureme sıstemı bır degıl bırde sımdıkı donemde 18 19 gibi sigaraya başlıyorlar baya saglıksız oluyor en mantıklısı alkol sıgara olmayan erkek
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenebilir
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir ama tam tersi olursa evlenmemeliler çünkü erkek büyük olunca sadakat, sevgi, saygı ve cinsellik sorunu oluyor. Madem erkeğin kadından büyük olması daha iyi öyleyse neden bu kadar çok aldatan kadın ve erkek var? Neden bu kadar çok mutsuz var ve boşanan var? Erkekler geç olgunlaştıklarından dolayı kadın büyük olmalı ki kadın ona yol gösterip lider olsun. Erkek büyük olunca erkek lider oluyor ve erkeğin liderli saygısızlıktan başka bir şey olmuyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı reşit olmuş her birey her yaşta uyum varsa evlenebilir. Toplumun düşünceleri değil olasılıkların getirisi ve bunlara hazırlıklar önemlidir. Eğer hazır değilse insan hayatın her anlamda olumsuzluklarına mücadele edemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 26 yaşındayım 43 yaşında bir kadınla sevgili olmuştum tek sorun evli olmasıydı bekar olsaydı evlenirdim onunla ama olmadı işte yani aslında yaş önemli değil zaten arada fazla bir yaş farkı da yok 5 yaş nedir ki
02 Yorumla
Soran+1 yılevli biriyle mı gorustunuz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Olabilir neden olmasın ama erkekler genelde bu tarz yaş farkı olduğunda ciddi düşünmez ler benden sana tavsiye
04 Yorumla
Soran+1 yılben konudakı kadın degılım gorucu usulu bır tanısma sozkonusu ve erkegın aılesı kadının yasını cok buluyor
Soran+1 yılbirinin dayısı bırının kardesı aracı gorusturmus gorucu kızı alma demek degıldır gorusme demektır tanısma demektır
Öyle bir evlenirler ki isterlerse birbirlerine Türk sinemalarındaki gibi ağır çekimde koşarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılŞLDSÖFŞDSÖFŞSD
+1 yılTercih meselesi. Bir beklentisi yoksa evlensin. Ben bile artık evlilik istemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbakalım gorusuyoralr
Bana biraz sıkıntılı geliyor. Ama tabi sevdikten sonra..
01 Yorumla
Soran+1 yılbanada
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Evlenebilir büyük bir fark yok ve ikisi de olgun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok büyük bir fark yok ki anlaşabiliyorlarsa tabii ki evlene bilirler.
00 Yorumla
+1 yılSanki pedofililik gibi olmuş ama evlenirler sıkıntı olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey mükemmelse tek sorun yaşsa yaşa bakılmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılYas farki çok ya :) 3 yaş hadi neyse de 6 yaş bariz belirgin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan çiftlerin ne istediği.
Sallayın elalemi00 Yorumla
+1 yılKanunen mümkün olsa da bnce sorunları beraberinde getirir
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 27 yim olun bence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan ne düşündükleri , ama başta her şey toz pembe görünürken ileride görüş ayrılıkları olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBir denesinler bakalım olacak mı, bence evlenebilirler, zor bir şey değil yani sjjs
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlensede ilerde sorun çıkabilir. Kadınlar daha çabuk çöktüğünden evlendiği adam daha genç ve güzel olanını bulabilir
01 Yorumla- +1 yıl
27 yim ben bence olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmez pompalar keyfine bakar bir süre sonra da bırakır
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcevap veren kadınlar hayal görüyor :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman erkek olan yokluk içinde :) bunun başka açıklaması yok çünkü
Cevap sahibi+1 yılTamam da erkek tarafı evlenmek için kendinden bu kadar büyük bir kadını genelde kabul etmezzz. O yüzden yokluk çekiyor dedim. Yani evlenecek kadın bulamıyor demekki büyüklere bile razı olmuş
Soran+1 yılbuyukler razı degıl kı sadece aracı gorusturmus hıc gorucu usulu gorusmedınız mı hıc bılmıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılGörüşmedim ama adabı biliyorum. Olsun yine de görmeden önce yaşını bilir insan
Soran+1 yılhiç bir şey bilmiyorsun gerçekten sen git iş yerinden 10 kişiyle takılmış kızlarla görüş 20 kısıyle gorusup bunu marıfet sanan beyfendı
Cevap sahibi+1 yılSana diyorum ki aklı başında yüksek değerli bir erkek kendinden 6 yaş büyük bir kadınla evlilik niyetiyle görüşmez. Boş boş yorumlar yazmanın sana bi faydası yok
Cevap sahibi+1 yılEmbesil
Soran+1 yılyuksek deger dedıgın ve ızledıgın vıdeoları daha dıkkatlı izle
Soran+1 yılzaten yuksek deger bır kadında 40a kadar bekar kalmaz herkes dengıyle
Cevap sahibi+1 yılöncelikle herkes evlenmek zorunda değil. ayrıca yüksek değerin evlilikle hiçbir alakası yok
Soran+1 yılyuksek deger bır erkek olsa kendınden buyuk bır kadınla evlenmez gıbı bır cumle kurdugunuz ıcın dedım.. kendi kurdugunuz cümleden bihabersiniz
Cevap sahibi+1 yılevet o cümleyi de kurdum da sen nerede tezatlık buldun cümlelerimde. bi karşılaştır da anlayalım
Soran+1 yılherkes dengıyle dıyorum kardesım
+1 yılEğer gerçekten iyi biriyse ve sizde evliliğinizde erkeğe ben senden büyüğüm denirse kadın tarafindan sürekli benim dediğim olacak falan derse o ilişki uzun sürmez
10 Yorumlaİkiside istiyorsa evet
62 Yorumla
Soran+1 yılen önemlisi bu
+1 yılEvlenebikjr bence çok fsrk yok benimde sevgilimle aramda 10 yaş var benden büyük ama sıkıntı yok şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılçok guzel
Evlenebilir toplumun bize dayattığı saçmalıklara uymak zorunda değiliz. Yani salla gitsin evlenebilirsin tabii
10 YorumlaOlabilir ten uyumu ve haz alıyorsan yaşın önemi yok yaşim 29 35 40 yaşındaki kadınla bile olurum
01 Yorumla
Soran+1 yılevlılık ıcın sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenemesin ayol yasal olarak bir mani mi var
00 Yorumla
+1 yılTam tersi olsa olurdu ama bu şekilde hayır.
01 Yorumla
Soran+1 yıladam okey valla
+1 yılevlenır nıye evlenmesın kı
01 Yorumla
Soran+1 yılsordumm
+1 yılErkek çocuk düşünüyorsa hayır.
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 yaşında yengem hamile
- +1 yıl
Ee? Bu her kadının aynı şekilde şanslı olacağı anlamına gelmiyor
evlenir hatta sıkılırsa arada annelik bile yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılyuh eş bu anne baba degıl
+1 yılÇok da güzel olur..👍
10 Yorumla
+1 yılEvlenebilir neden olmasin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşu an aynı yaştayız ben olamam 😊
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bal gibi evlenir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Olur neden olmasin mantık evliliği olur
00 Yorumla
+1 yılHem de çok daha iyi anlaşırlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGönüller birse bize pek de laf düşmez
00 Yorumla
+1 yılBiz evlenirsek sende evlenirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHersey olabilir bu dünya bizim için var
00 Yorumla
+1 yılTabiki neden evlenmesinler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenir sonucta alinlarinda kimlikle gezmiyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilir 6 yaş bir fark değil ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirini seviyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantiken sakinca yok ta. erkek ister mi. sanmam
02 Yorumla
Soran+1 yılistiyor valla okey evlenecek
Cevap sahibi+1 yılseni se. ksi milf goruyir olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İki tarafin istemesine bağlı bu.
00 Yorumla
+1 yılBence evet neden olmasın
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
21 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseks ilişkisi. Zamanla boşanma, kıskanma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kimler kimler evleniyor, boşanıyor.
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmesin?
12 Yorumla
Soran+1 yılablacım evlenemez demedım soru sordum
- +1 yıl
Oh man oh mannnn
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkekten büyük olmalı bu yaş farkı az bile
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle mıymıs
- +1 yıl
He Öyle mi olmuş knk
+1 yılNeden evlenemesin?
02 Yorumla
Soran+1 yılsordum sadece
- +1 yıl
Evlenebilir yaşın bir önemi yok
Neden evlenmesin
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak ettım
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
+1 yılEvet niye olmasın kş
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak ettım gorus olarak
- +1 yıl
Ya kim ne diyor bakma aşk bu
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenir
06 Yorumla
Soran+1 yılbencede
- +1 yıl
Niye olmasın yani yaşın bir onemi yok kafa uysun yeter ama fazla cocuksuysa herşeye trip atiyorsa onu yapmicaksin bunu etmiceksin bas tekmeyi yol al de
Soran+1 yıl38 yasında olan kadın yanı cok yaslı dıye konusanları duydumda herkes kısmetındekıle evlenıyor
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Hmm nerelisin
Evet neden olmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Evet
04 Yorumla
Soran+1 yılolur olur
Soran+1 yılbüyük cesaret