Bir İngiliz erkeğinden hoşlanıyorum. Aynı spor salonundayiz. Beni gördüğü zaman gülümsüyor ve selam veriyor. İngiliz erkekleri ile iletişim nasıldır? Bir de benim ingilizce temel seviyede :(
Nasıl kızlardan hoşlanır? Nasıl davranmalıyım?
Bir İngiliz erkeğinden hoşlanıyorum. Aynı spor salonundayiz. Beni gördüğü zaman gülümsüyor ve selam veriyor. İngiliz erkekleri ile iletişim nasıldır? Bir de benim ingilizce temel seviyede :(
Nasıl kızlardan hoşlanır? Nasıl davranmalıyım?
Komşu kızı ingilizle evlendi birleşmiş milletlerden ikiside çalışıyordu kız mülayim bir kızdı 3-4 yıl gitti uyusamadilar boşandilar kültürel farklılık onların kültürlerinin farklı olması işten ayrılıp bir süre ingilteredede denediler yürümedi. Başka bir bayan wrkadasta Hollandali ile evlendi onun cocuguda oldu 10 sene turkiyede yaşadılar sonra yürümedi bosandılar. O anlatıyor hollandaya gittiğinde arkadaşlarını tanıştırıyor. Arkadaşları nasıl ilişki performansı nasıl diye soruyor kız duyacak şekilde oda diyorum vereyim test et diyor kız kıpkırmızı oldum diyor. Bunların espiri anlayışları bile farklı diyorlar bu konuda tavsiye etmem sonuç hüsran olabilir
Cevap
3Cevap
kuzum içer içer döver seni millilerden şaşma :D
İngiliz gacilarla olduk tatilde
Flortoz dışarıda harbi yatakta Barbie
Sadıklar ama bak karı bir hafta benden başka bir şeye bakmadı
Ya özgüvensiz utangaç ya da sana o gözle bakmıyor
İyi fikir ha da işte tatilden tatile hoş o kız çok demişti geleyim diye de buradaki kismetlerim. kapanirdi kdksjs
Teknoloji gelişti anlaşırsinz kdkkd
Benim sülale kalabalık ama aydın insanlar Azeri türküyüz
Benim inigliccem var o yüzden sıkıntı yaşamıyorum
Rica ederim korkma kız almam seni zaten jdjsjs
Al beni allglllll koca istiyem nfjsjjsjsjs deme öyle duygulandım. Yokluguma bile vurgun okyanus gözlüm
seni sevmez
türk bul
hakkında hayırlısı neyse oolsun
benim bu işlerde şansım prkxok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?