Kendinden kat kat güzel olan kadına asılan?

Adamları anlamıyorum, bu güvenin nedeni nedir lütfen bilen açıklasın? Kendini beğenmiş biri değilim inanın fakat belli bi görüntü var ben 9 isem, adam 4 puan ve bozmamak için ters davranmıyorm, bu insanlara karşı sert mi davranmak lazım?
İş gezisindeydk, ayıp olmasın diye güleryüzle afiyet olsun demek tek suçum, otelde kahvaltıda böyle güzel kadın neden yalnız oturuyo diye geliyo masama, işle ilgili bağlantı var , oturma denmez ki , kötü de davranmadm teşekkür ettim iltifatlarına, sonra mesajla aramayla sıkınca dedim ki açamam erk arkadaşım var uygun olmaz
Hala yazmaya devam ediyo, engelledim😤
Suratsız kızlara gıcık olurdm ama demek bunun için yapıyordunuz, ben yapı meselesi kadın erkek herkese güleryüzlüym , ne önerirsiniz😢
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yanlış anlamayın tip yargılayacak bir insan değilim, zeki ve çirkin adamlardan çok etkilendiğim oldu ama bunun çok itici bi kendine güveni var hani çok yakışıklı olur da , tamam sevgilisi var ama bana hayır diyemez diye düşünür vs, onun için tip konusu açıldı , ne özelliğine güvendi diye sinir oldum yapışkanlığınaNeyse sonuçta umarım kadının da erkeğin de yapışkanı denk gelmez sizlere😍🙏
Kendinden kat kat güzel olan kadına asılan?