Kimler aktif Ve sizide böyle mutlu eden bir anınız var mı?

Bugün aslında beni çok mutlu eden bir konudan bahsetmek istiyorum Şimdi ben kuran kursuna gidiyorum Orasıda abdülkadir geylaniye bağlı Orada kuranı tecvidli öğreniyorum Ve namazda okunacak sureleri öğreniyorum Hoca bize bir sayfa veriyor Bizde o sayfayı çalışıp Tecvidli vermeye gayret gösteriyoruz Geçtiğimiz perşembe günü bir abla gelmemişti Ve ben onun sayfasını okumuştum Tabi ondan sonraki sayfada bana aitti Ve onuda okumuştum Tabi ben her okuduğumda hocaya sorarım Hocam sizce nasıl okudum Hatalarım var mı diye O anda da hocaya aynı soruyu sordum Ve hoca bana gerçekten çok güzel okudun Hiç bir hatanda yok Böyle giderse senden iyi sohbet hocası olur dedi Ve ben o anda çok mutlu oldum Hayla da hocanın dediği cümleler aklımda Ve hatırladıkça daha da mutlu oluyorum Birde surelerden ayetel kürsideydim Ve onuda sağ sağlim ezberledim Pazartesi günü allahın izniyle o sureyide vereceğim Normalde o sureyi hep atlardım Yani vermemek için kaçardım Çünkü bana göre çok uzun bir sureydi Ve ezberlenmeside zordu Tabi bana göre öyleydi Ama sonra dedim Ya ne zamana kadar kaçacaksın böyle Hem o sureyi vermediğin zamanda bir ilerleme kathedemiyorsun Ondan kendime motive vererek Hepsini ezberledim Gerçekten onu ezberlemek de çok güzel bir şey Çünkü o surenin faziletini araştırdığımda bayağı bir önemi vardı Ve canım sıkıldıkça ezbere söylüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ya kusura bakmayın Biraz uzun oldu Ama bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim Ondan sizde anlayışla karşılarsanız sevinirim
Kimler aktif Ve sizide böyle mutlu eden bir anınız var mı?