Bir Allahin kulu da senden hoşlandım demiyo ya çirkin bi kız değilim benden çirkinlerin bile sevgilisi var. Ben evet sevgili istemiyorum ama bir yandan çok özeniyorum. Ama en azindan teklif bile almadim hiç şu yaşima geldim.20 yasindayim yok arkadaş biri de senden hoslandım demedi teklif etmedi. Ne bu ben anlamadimki. Sosyal biri değilim erkeklerden uzakyım onlarla bi alakam yok ama okulda illaki bi goruyosun tamam tanimiyosun ama ne biliyim of insan değer görmek istiyor işte
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güzellik çokta mühim bir mesele değil önemli olan o etrafa verdiğin aura demekki senin auran baya zayıf ki hiç dikkat çekmiyorsun
Bir şey sorabilir miyim yüksek aura nasıl anlaşılır her yerde duyuyorum da
O yuzden mi surekli bakiyolar?
Bakıp bakıp gelmiyorlar mı
Evet
Bilemem o zaman ya çok sert falan görünüyorsundur ya da baktıklarını sanıyorsundur
Yok ya kaç defa yakaladim
Ya yüksek aura fotoğraftan bile belli olur hatta bu soruyu bile sormazsın bence çok çekici değilsin o yüzden gelmiyorlardır
Ben mi çok çekici değilim
Diğer arkadaşa yazdım
Pardon özür dilerim.
Üzülme ama seninde yüksek bir auran yok gibi daha çok kız çocuğu gibi duruyorsun
😅😅😅😅 olsun
Belkide sevgilimin zaten var olduğunu dusunuyo olabilirler mi?
Bilemem ama biz erkekler sevgili olup olmadığını bilmesek bile gider adım atsrız
bence yalancısın çünkü o kadar sapık erkek varki , en çirkin kıza bile çok güzelsin deyip asılıyor ve arzuluyorlar onlar için "nefes alması yeterli"
Hiçte öyle bişi yok
hayatta inanmam , ya da sosyal medya kullanmıyorsun
Ben gercek hayatta diyorum
gerçek hayatta teklif mi kaldı ki? realde tanışsan bile genelde sosyal medyada ilişki başlıyor ya da watsap diyelim. ne bekliyorsun? eline bir kağıt parçası tutuşturup seni seviyorum yazılmasını mı?
Realde tanişip diyorum işte
realde tanıştıştıklarını sosyal medyada dürt, ekle, takip et birşeyler yap işte , durma sende :)
boş ver doğru yoldasın sekstingten, zinadan erkek kankalardan FB mevzularindan uzak durarak en doğrusunu yapıyorsun
asosyalmişsin bir de üstüne soğuk duruyorsan normaldir
Soğuk durup durmadiğimi nasil anlarim?
sosyal fobin varsa dışarıdan öyle yorumlaniyorsundur muhtemelen. cana yakin bir tip değilsin dimi nihayetinde
Ya evet uzaktan öyle gorunebilrim ama hiç tanimadigim bi insana karďi bile güleryüzlüyüm
bende de var mesela asosyal olamasam da pek samimi davranamiyorum insanlara. bu da onları korkutuyor pek yanasmiyorlar
Demekki güzelsin belki kıskanıyorlar kimse güzele güzel demez ters mantık hani
Kim kıskanacak
İstemeyenler cevren
Tamamda bir erkek guzel diye niye açilmasin kiskansin cevreyle ne alakasi varki
İstemekten kastın ne ah aşkım bebeğim nekaa güzelsin olay başka yere gidiyor amaç seni yumuşatmak sonra ellemek seven biri ilgisiyle belli eder kendini
Ama öyle uzaktan biri görürle olmaz. İstiyorsan sosyalles olur
Kucuk bir yalan
Yalan borcum var mı
Okula gidiosun kimse gelmedi sana ya kilolusundur ya da cazgir
Ikisi de degil
Ozaman yalan
Güneşi gülüşüne sığdırabilirmiyim?
Her şeyin bir zamanı vardır sabret
Senden hoşlanıyom ncncnxn
Hiç tatmin etmedi dnaşnxjja
Senden coooook hoşlanıyom lütfen benimle ol Aşkın Olayım nxnxnnxnxn
üniversitede misin