Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abicim bana kalırsa hepsini at. 21 yaş çocuk yaşı değil anlar diye düşünüyorum. Sorduğu sorulara da dürüstçe cevap verirsin. Kız umursamıyorsa senden ilişkimiz hakkında bi karar vermeni istiyorum tamam mı devam mı dersin bir iki gün de süre ver. Sonra yolunuza bakın ne sağlıklı olanı bu.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence haklısın deminden beri atıyorum geri siliyorum işin zor tarafı sağlıklı değil sanki wp yi iki farklı insan kullanıyor biri çok merhametli biri vicdansız bencil kafam karışıyor
Aşkın ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum. Güldürür de öldürür de. Ama böyle bir aşk için söyleyebileceğim tek şey seni öldürmeden bırakman olacak.
Haklısın valla kendimce bir karar ardın artık üstüne düşmeyeceğim gerekeni söyledim eğer benim desteğine ihtiyacı varsa ben burdayım ben onu istediğim için aradım sordum merak ettim oda aynı şeyleri yaparsa baş üstüne
Aynı şeyleri bekleme abicim. Bak o anlayabilecek bir yaşta ama uygulayamayabilir. Senin özgürlüklerin var onun yok. Senin yaptıklarının aynısını bekleme o yüzden lütfen. Davranışlarının nedenini söyleyip kenara çekilebilir veya düzeltmek içi uğraşır. Orası kendisine kalmış. Ama çok kaptırma kendini. O kızı sana yar etmezler
Aslında bende biliyorum bunu benimki acaba bu kızı kullanıyorlarmı eziyetmi ediyorlar caresizmi birinden destekmi bekliyor ben uzaktan seyredip müdahale ederim diye düşünüyorum bende biliyorum yaşıtlarıyla evlensin ben fedakar bir insanım önce insanların mutlu olmasını isterim ama kendi yaşlarında bir erkek kendi arkasını toplayamaz herkes sorunlu biriyle ugraşmaz hatta sorunlu oldugunu bilirse onu kullanmak ister eziyet eder normal ana baba evinde olsa senin dedigin doğru arkamızı dönsek bu kıza bişey olsa sonra keşke keşke diyeceğiz ben şu an olayın vijdanı yönünü düşünüyorum
Yazık tama gı 21 yaşında kız o ben kızları hep masum kedi gibi gördüm Allah'ın emaneti kadının oldugu yerde bereket olur o unutma erkekleri gec kadınlar özeldir siz özel oldugunuzu anlamanız için erkek bakışıyla görmeniz gerek tabi bazı erkekler beyni basmadığı için bunu göremez maalesef gec olğunlaşıyor erkekler soruyu neden erkeklere kapattım anlamış olmalısın 30 yaşındaki bir erkeğin görüşünü 15 yaşındaki bir kızın görüşüne değişmem
Keşke herkes senin gibi görseydi o kadar mutlu olurduk ki... ben de senin gibi düşünen bir insandım zamanımda. İncitmekten korkan kimseye küs kalamayan canını yaksalar da gidip yine o kişiye laf söyleyemeyen. Ama biri geldi canımı bir yaktı ki beni öyle bir hale getirdi ki işte böyle acımasız umursamaz birine dönüştüm çokça maalesef. Yoksa öyle anadan doğma kalpsiz değilim. İşin özüne gelirsek o kızı bırak yoluna bak yazık falan da değil elinden geleni yapmışsın. Ayrıca birbirinize göre de değilsiniz belli ki. Aradaki yaş farkından hiç bahsetmiyorum o en başından beri garip.
Bende insanlarla konuşarak anlasamadim sözü o kadar şey anlatıyor ki neyi neden yaptığınız ya da yapamadığınız, neyi neden merak ettiğinizi çok güzel ifade etmişsiniz ve birbirinize iyi gelmişsiniz, sizin sayenizde samimi iki insanın iç dünyasına şahit olmus olduk. Yaş farkı için bir şey diyemem ama yazı gayet anlaşılır. Hakkinizda hayırlısı olsun.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim bize önem verip okudugunuz için Allah herkesin önüne sizin gibi geniş bakışa sahip insanları cıkartsın
Rica ederim amin ecmain ben teşekkür ederim. Su akar yatagini bulur inşallah.
Soran
+1 yıl
İnşallah aslında okadar anlatacak şeyler var ki anlatamıyorum kelimeler birbirine giriyor belkide benim Türkçem yetersiz bilemiyorum bizi gene nasıl bir kader bekliyor göreceğiz
O kadar içten gelen cümleler ki. Lakin sabıka kısmında endişeye düşebilir.. Üvey aile yüzünden psikolojsi belki bozuk olabilir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
maalesef ben sabıkalıyım Türkiye'de kadın olmak zor ya erkek olmak ta zor üvey aile yanında yaşamış büyümüş sonra akrabalarının yanına gelmiş orada da tek bildigin o ailenin cocuklarıyla çok ilgileniyor o evde birşeyler dönüyor ama anlamadım
Hiç bir fikrim yok lakin 4 kardeşler en büyükleri 26 yaşında kız o neden ilğilenmiyor bir kere dedim seni bana verirlermi dedim yok dedi ben olmasam bunlara kim bakar dedi bide dogru dürüs telefon kullanamıyor gece hiç yok wp Instagram cok az iki üç günde ancak cevap geliyor
Benim onun hakkında bildiklerimi kendisi bile bilmiyor öz annesinin telefonu bilmiyor adresini bilmiyor bir tane kardeşi var onu bilmiyor telefonu bilmiyor üvey ailesinin telefonlarını bilmiyor benim sabıkalı biri oldugumu bilmiyor
Yani sabıka biraz kıza acaba sorun olur mu dedirtir ki zaten yaş farkını yeni gördüm baya fazla pek olumlu sonuç alacağını düşünmüyorum adına üzüldüm oysaki o kadarda seviyorsun
İşte bu yüzden yazdıklarımı gönderdim geri aldım şu an hazır değilim ayrılığa ayrılırsam yıkılırım zaten yanlız yaşayan biriyim ben ne kaybediyorsam hep iyi düşünmekten kaybediyorum
Bu yazıyı okuyup neresinden cıkardın evlimisin diye hayatımda en nefret ettiğim evli insanların ikinci peşinden koşması ben bu kızdan hanği sıfatla bişey istiyem güzel genc akıllı biraz deli merhametli yardım sever içimden gecen benimle evlenmesi eşim olması fakat onun bu işe benden daha çok ısrar etmesi gerek bu şekilde sanki ona kötülük olur diye düşünüyorum
Senide ben düdüklemeden kaybol hem şişkosun hep pisliksin en sevmediğim kızların küfürlü konuşması sen varya dünya güzeli olsan boşsun yüne bakan yüzsüz olsun
ml bu yav mahoya kendi yaptıklarını anlatma bize sen kim sin lan mahkemede süründürecekmiş bana bak bir dava daha olsun hiç soru. Yokta sen biraz kendini güvenin varsa özelden cık hatta wp ver ordan yazım hakaretlerimi elinde delil olsun kimsin lan sen