Gel gitli bir ilişkimiz var yani sevgili değiliz ama Bi engelliyo sonra hicbisey olmamış gibi tekrar yazıyor 3 senedir böyle gelgitli hep sevgilim var dedi Bi kız arkadaşıma yazdırdım sevgiliside yokmuş bana sevgilim var diyip yalan söyledi hemde ciddi ilişkim var dedi ama yokmuş sonradan öğrendim çünkü inanmadım inanmadığım için kız arkadaşıma yazdırdım ve yok olduğunu öğrendim ama bu gelgitli olmasının sebebini anlamadım ne olursa olsun bana yazıyor engellese bile sanki hicbisey yasamamisiz gibi geri yazıyor bana çok gelgitli erkekler Bi cevap verebilir mi yani bu tür olan erkekler neden böyleler neden böyle yapıyorlar yoksa ben onun için farklı miyim size sorayım dedim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Kırıcı olmak istemem ama senle sadece takılmak istiyor gibi
Bizim onla çok bir yakinlasmamiz olmadı ve buluşunca aksine bana dokunmuyor bile sapık erkeklerden değil yani onu belirtmeyi unuttum soruda beni sadece yanağımdan öpüyor dediğim gibi öyle bisey olmuş olsaydı baştan belli ederdi zaten 3 sene diyorum 3 gün demiyorum ki
Bu arada öyle bir hatasını görsem onu tamamen silerim 3 seneyi falan hiç gözüm görmez öyle biriyim ama ne o öyle biri ne ben çok rahatım
Aaa ilginçmiş. Engellemeyi ne zaman yapıyor. Kavga edince mi Yoksa herhangi bir zamanda mı? Bi de nasıl biri içine kapanık mı utangaç mı?
Ve benim öyle birseye izin vermicegimide biliyor zaten
Niye ya illa ki sapık gibi yaklaşmak zorunda değil ki biraz ileri gidebilirsiniz. Ölçülü olduğu ve sınırlarınızı bildiğiniz zaman sorun olmayacağını düşünüyorum ama insanların düşüncesine göre değişir bu durum elbette
Yani utangaç biraz
Ya çok kaba benle konuşurken Olm falan diyerek konusuyo mesela arada samimiyet var
Ya sakalasiyoruzda hersey tadında ben öyle erkeklerle takılan birisi deilim yeni tanistigimizda benim agirbasliligim çok hoşuna gitmişti zaten
Olum diye konuşması utangaç olan biri için fazla cüretkar geldi hnsjsnsn. Acaba sana çok ilgiliymiş gibi gözükmemeye mi çalışıyor anlamadım biraz daha anlat çocuğu. Bir kalıba koymak zor çünkü
Yani şöyle benle Olm diye konusuyo 1 2 kere cakalda demişti arada bi yazıyor bana falan
Bide yeni tanistigimizda bana çok hoşuma gidiyosum falan diyodu kiskaniyodu
Ama yakışıklı da değil yani cjxkxkckdkdkdkd al benisi yok çok kilolu
İtici yani dışarıdan bakilinca
Zengin bide
Hımmm bence çocukta aşağılık kompleksi var. Dediğim gibi kendisini sana layık görmüyor bu yüzden de sana ilgisiz gibi yaklaşıyor. Belki sen farkında olmuyorsundur ama çocuk sana bakan gözleri görünce morali bozuluyordur. Hatta insanların kendisi hakkında kötü şeyler düşündüğünü düşündüğü için ara veriyor olabilir.
Şimdi burada 2 seçenek var devam etmek istemezsen bu sefer çocuk sana yazdığı zaman cevap verme oldun bitsin. Ama bşr şeyler yaşamak istiyorsan o zaman çocuğa karşı biraz daha yapıcı ol büyük ihtimalle kendisini değersiz hissediyor onu beğendiğini söyle artık hangi özelliği hoşuna gidiyorsa. Biraz daha sana güvendiğinde ona bu durumu sorabilirsin işte niye bu şekilde konuşuyorsun veya niye engelleyip gidiyorsun gibi. Bu arada çocuğa daha önce sordun mu bu durumu onu sormayı unuttum bak
Yok sormadim
Yani ben onun gözünde değersiz miyim
Kendisini bana layık mi görmuyo ben çirkin Bi kız değilim
Balık burcudur kesin
Maalesef başak
Sevişin direk bence
Sizin gibi boş cahillerle ugrasamicam vallaya
Bi soru sordum cevap ver geç ne sevişmesi
Cevap verdim benim fikrim sanane