Kriterlerim.
165-175 arasında 55-65 kilo bandında türbanlı esmer bı kız ciddi düşünmelik ama yoksa aynısı mekanlarda var önemli olan kriterleri taşıyan doğru kızı bulmak
Kriterlerim.
165-175 arasında 55-65 kilo bandında türbanlı esmer bı kız ciddi düşünmelik ama yoksa aynısı mekanlarda var önemli olan kriterleri taşıyan doğru kızı bulmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vakti geldi gelince herhangi bir yer bile oluyor nasip olacak ya çıkıveriyor doğru zamanda uygun zamanda beklemek lazım
Abla yaş geçiyor yaş
Geçsin ama doğru insanı bulacaksa geçsin yaş geçiyor diye evleneyim yok doğru insanı hangi yaşta bulursan o yaşta evlen.
20 lerde yasamadigin aşkı 30-40 larda yaşamak imkansız olsada zevk vermez
20 lerde yasamadigin aşkı 30-40 larda yaşamak imkansız olsada zevk verme
Kafa dengi olacak bulursan muhabbet edebileceğin bul iki taraf birbirini uzdukten anlamadıktan sonra zevkin hiçbir anlamı kalmaz sana iyi geleni seç iletişim iyi kurabildigin
Herkesin mesajı kapalı bu nedir ya 😄😂 ne oluyor bu insanlara
Herkesin derdi kendine yetiyor herhalde
Belki insanlar derdine derman olacak ama sen kapalisin
Ben bulurum derdime derman çok mesaj geliyordu neden maruz kalayım boş ver sorulara yorum yazar puanımı alırım.
Aslansin
Senin boyun kaç? Niye türbanlı istiyorsun? Kaç yaşındasın? Niye esmer? Kriterlerind uygun araman tuhaf geldi
oglum dogru kız demişsin anlattıgın özelliklerin hepsi dış görünüş?
İçini sonra ayar cekeriz
sen bence önce karaktere bak
karşı cinste dış görünüş dışında hiçbir şey aramıyor musunuz gerçekten
Evet
Ketçap mayonez de olsun mu abicim?
Olur olur
Tanımadan bilemezsinki
Nasl tanicaz
Dış görünüş baktın sana uyuyor hemen tanisacaksin Sea diyerek asjdjf
Sea
Burası biraz zor gibi
hiçte zor değil.
@samimialfa neden peki
burada her türden insan olduğu gibi ciddi düşünecek insanda var fakir de var zenginde.. evli de bekarda..
@samimialfa yani öyle ama birilerine güvenmek zor
ilk önce şüpheli şekilde güveneceksin zamanla tanıdıkça güvenin katlanacak bu normal hayatta da böyledir. senle ben normal hayatta karşılaşsaydık birbirimize siz diye hitap edecektik ama bak burada senli benli konuşuyoruz bak bu adımlardan sadece biri.
@samimialfa o zaman akıllı cocuk
anlamadım
@samimialfa boş ver, benim anlamam kafi
Abla çay falan verim mi gidin mesajlasin benim sorumu meşgul etmeyin
Soru sahibi de , özür dilerim. Sorunu meşgul ettiğim için.
Dm m kapalı
Teşekkürler ama dm mi acmiyorum
Başını aç demedik ya dm ni açsan ne olacak en fazla yeni biriyle tanisirsin yabani olmayn boyle
Bugünde herkes basimdakine sarmış
Benim annemde kapalı ona bişe demiyoruz da bukadar sert olma ama
O kadar sert değilim. Yorumda ne yazmisiz birbirimize bir bak derim
Konu o değil mesaj atalım konuşmak için diyorum dm kapali kilitli mahsende cikaramam falan muhabetti yapiyson 😄
Bukadar cümleyi dm den yazsan da aynı şeydi ztb
Mesaj kutum kapali, acmiyorumdan sen ne anladın mesela
Anladığım şu kimseyle konuşamam herkes sapik oyuzden dm kapali
Tamamı değil.
İnsanlara on yargıli davranmak sana bişe kazandırmaz ben sana istek attım bı kabul et nezaket ten rahatsız olursan çıkar bunları biz mi ogretek
KS hfhffm