- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuradan sadece bu anlam çıkmaz yani ne anlamda istediği önemli bir erkek veya bir kadın farklı isteklerde de mi bulunabilir Örneğin cinsellik gibi yani bir erkek için düşünce olursak bir kadına sadece cinsellik için de isteyebilir onu gerçekten sevdiği ve aşık olduğu için de hayatına isteyebilir burada Bu ince çizgiyi çok iyi ayırt etmemiz lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için kadın olsun yeter her kadından etkilenirler öyle olmayanina aşık ol dicem de pek yok.
- +1 yıl
@Zeliha123a konunun benimle alakası yok :D
- +1 yıl
Yanlış etiketti pardon 😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılher istemek aşktan olsaydı aşkın bir hükmü olmazdı. İsteyen yani bu isteği tetikleyen duygu ve düşüncelerin ne olduğu önemli... mesela en bariz gösterge zamandır! zamanla değişime uğramayan istek aşkla ilişkilendirilebilir...
bu isteği yıllarca içinde hissetmiş biri olarak sadece şu kadarını söyleyeyim bir insan sizinle olmayı isterse bunu sözle değil zamanla yaşatarak gosterir. E tabi görmek, duymak, hissetmek bunlar size kalmış 😉
00 Yorumla
Bir erkeğin hayallerini bir kadın süslüyorsa aşıktır. Buna arzulamakta dahil. Önemli bir nokta var arzulamak sapıklık değildir, aşkın getirdiği bir duygudur. O yüzden aşık olan birinin aşuk olduğu kişiyle seks yaptığını hayal etmesi çok doğaldır. Bunun sapıklık boyutu da var tabi, bu boyutta aşk yoktur zararlı düşünceler vardır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sapık da olabilir
20 Yorumla Erkeğin kadını istemesi sapıkda olabilir aşık olduğu anlamına gelmiyor. Erkek aşık olduğu kadınıda ister. Şimdi çık işin içinden çıkabilirsen. Çünkü çoğu sapık diyoki sana aşığım o yüzden istiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnanmamak lazım öyle erkeğe
Sadece arzulamak aşka girmez, bunun haricinde duygusal şeylerde varsa - ki bunlar anlaşılamayacak zor şeyler değil - belki olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlaşılır peki
- +1 yıl
Aşk çok derin bir mevzuu, arzulamakla karıştırmak pek tabii normal ama bu sadece ve sadece arzu yatak ile alakalı bir davranış, söz, hissediş ile sınırlı kalıyorsa sadece aşk için yeterli değildir ve sadece arzuyla sınırlı kalır. Arzu da çok güçlü bir duygudur, aşk gibi yoğun isteme, yanında bulunma, temas halinde olmayı barındırır. Ve bu duygu yoğunlu ister istemez aşk olabilir mi sorusunu doğurur. Aşk kimsenin anlatmayı başaramadığı yoğun duygu durum halidir. Belirtilerini biliyorsunuzdur ancak ben tekrar geçeyim. Yanında bulunma isteğinin gün içerisinde sürekli hissedilişi, özlem, düşünmeden duramamak, gözlerine bakmaya doyamamak, yanında huzurlu keyifli vakit geçirmiş hissetmek, sürekli ve neredeyse sonsuz yanında bulunmasını isteme hali diye özetleyebilirim. Bunu anlamak yani tam anlamıyla anlamak mümkün olmasa da belirtileri vardır. Bunlarda şöyle merak eder, cinsel konular harici sohbetlerde hiç sıkılmaması, konuşmayı devam ettirme hali, ev dışı yerlerde de buluşuyor olmak, uzun bakışlar ve hayranlık benzeri haraketler bu aşk duygusunu biraz gösterir nitelikte. Bunlar belli bir süre sonra oluşacak şeyler yeni tanışılan birinin aşk hissetme durumu ihtimalsiz diyebilirim. Belki duyguları tanıyamamaktan kaynaklanan bir aşk zannetme durumu olabilir ya da türlü çeşitli sebepler. Belli bir zaman sonra çok normal ama yeni tanışılan birine bunları hissetmek çok olanaksız.
+1 yılAşk ve arzu aynı değil. Kadında da öyle. Erkeği kadını yok yani... Bedensel olarak seks su içmek gibi ihtiyaçlar hiyerarşisinin en altında yer alır. Bu da ilkel güdü id.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, istemesi istediği anlamına gelir. Onlar bi çok şeyi aynı anda isterler ama istedikleri herşeye aşık olmazlar.. 😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Arzulamak istemek ayrı sevmek aşık olmak ayrı
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevmediği birini niye arzulasin
+1 yılKadın arzulatici kışkırtıcı ve davetkar mi peki
08 Yorumla
Soran+1 yılSeni arzuluyorum başkasıyla birlikte olurken bile seni düşünüyorum diyo
- +1 yıl
Demekki arzulatici kışkırtıcı bir vücudun var senin
Giyimin nasıl peki
Soran+1 yılGüzel giyinirim dikkat ederim yani boy fizik falan yerinde sarısın yeşil gözlü biriyim peki bunun güzellikle alaksi nedir
- +1 yıl
Alakası var çünkü erkek kafasına göre kadının giyimi önemli. Mesela ben. Etek elbise giymeyen kadın ilgimi de dikkatimi de çekmez. Kot ya da tayt giyen kadın hiç ilgimi çekmez mesela. Sen ne giyersin genelde?
Soran+1 yılYerine göre giyinirim elbise etekde giyerim kot pantolonda giyerim fark etmiyo
- +1 yıl
Boyun kilon kaç peki senin
Soran+1 yıl170 boy 53 kilo
- +1 yıl
Ovvv Muazzam bir vücudun var be senin
Basenin var mı peki senin
Bu aşık olma işini ne sanıyorsunuz anlamış diilim
Çok özel bir duygudur aşk ve kolay kolay bulunmaz yasanmazda00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılMaşesef erkek her kadını isteyebilir arzuyabilir bu asla sevdigini göstermez
30 Yorumla Düdüklemek içinde istemiş olabilir, tek anlamı yoktur şekerim sjsj
11 Yorumla- +1 yıl
çok net bam bam bam
+1 yılErkek kadını ister kadın erkeği çünkü aşk değil cinsel çekim vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel manada istiyorsa asik oldugunu 100% diyemeyiz
00 Yorumla İnsan sevdiğini seeker mi? Ayıp lan.
Biz düşmanlarımızla sevişiyor, aşık oluşuluyoruz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Ewt hem aşıktır hemde o kadının tadını almıştır hoşuna gittiği için bırakmak istemiyordur 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir Sevgilimle ciddiyiz. Ama ciddi dusundugu sevdigi kadını arzulucaginj diyor. Acik saçık giyinen kizlar dikkatini bile cekmio
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan seviyesiz ilişkiler işte 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada en önemli soru erkeğin kadını kimden istediği 😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılyooo bazısı eşeğe bile hallenir, pis sapıkklar
21 Yorumla
+1 yılHayır cinsellik de olabilir dikkatli olmak lazım
00 YorumlaEtkilendiği anlamına gelirde aşk başka bir şey
00 Yorumla
+1 yılBen güvenemem öyle çünkü sonra heves aldıktan sonra gitmeyeceği ne malum.
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle erkek istemediği kadına aşk duygusu duyucagını. dusunmuyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Seven erkek ister
00 Yorumla
+1 yılİstemekten kastın ne?
010 Yorumla
Soran+1 yılArzulamak diyelim
- +1 yıl
Hımmm cinsel manada sen ne hissediyorsun ona karşı
Soran+1 yılHoslanti diyelim
- +1 yıl
Güzel bir kadun mısın ayrıca sen arzulamıyor musun
Soran+1 yılBen arzulamiyorum güzel bir kadınım evet güzel olmakla alaksi var mı peki
- +1 yıl
Olmaz olur mu güzel kadını çoğu erkek arzular. Güzelim deyince merak etmedim değil😅
Soran+1 yılSarışın yeşil gözlü uzun boylu biriyim diyelim güzel olmakta suç vay be 😂
- +1 yıl
Suç olur mu tarifin gerçek olamayacak kadar iyi😄. Şimdi daha da aşırıııı merak ettim
Soran+1 yılEtmeye devam et 😊
- +1 yıl
Hahaha çok acımasızsın. Hangi şehirdesin?
+1 yılNe alaka tüm eskortlara aşık olurlar😂
038 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarıyla birlikte olurken sürekli seni düşünüyorum diyo
- +1 yıl
Tam kardeşim sende bu adama kanıyorsun biraz zeka
Soran+1 yılKanmiyorum peşimi birakmiyo engelledim tersledim yeri geldi dalga geçtim vazgecmiyo
- +1 yıl
Yataga atıcam inadı
Soran+1 yıl1 kez bisiler oldu aramızda zaten amacına ulaştı ben istemiyorum onu
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun devam eder
Soran+1 yılDiyo zaten sonsuza kadar benimle birlikte olmak istiyormuş
- +1 yıl
Devamlı sana sende verirsin net kıvırma
Soran+1 yılSonu olmayan bişey neden vereyim evet ondan hoşlanıyorum ama duygularıma teslim olmamam lazim
- +1 yıl
Olmuşsun ama geçmiş olsun
Soran+1 yılSeviyorum demedim sadece ufak bı hoslanti oda 1 2 ay konuşmam onunla geçer gider
- +1 yıl
Her istediginde yataga atar
Soran+1 yılAtamaz gel buluşalım diye teklif ediyo her dediği zaman gitmiyorum yanina öyle yoluna kul köle falan değilim yanlış anlaşılmasin
- +1 yıl
Bak akıllı olsa bunu her seferinde yapar çünkü zor tutuyorsun kendini
Soran+1 yılSonuçta tutuyorum ama ben sadece uzak durmak istiyorum oda tam tersi hergun günaydın aşkım demekten vazgecmiyo
- +1 yıl
Akıllı olsa hergğn yataga atar okadar söylüyorum
Soran+1 yılPekii benim ne yapmam lazım sende bı erkeksin profiline baktım aşağı yukarı aynı yaşta sayılırız bana akıl verebilirsin
- +1 yıl
Duyguları olan bir kadına ne diyebilirim ki çekim var ten uyumu olmuş engelle uzaklaş aynı ortamda karşılaşma bile kendini kullandırma onurun kırılır
Soran+1 yılBı Duygum olduğunu ona belli etmiyorum ama engelledim başka adresten yine yazdı ona karşı bisiler hissettigimi belli etmedim sadece kendim biliyorum
- +1 yıl
Kadın hisseder, erkek hissetmezmi sanıyorsun? seks yaptıgın adam bunu net anlamış ki bu baskıyla geliyo üstüne
Soran+1 yılHadii yaa bu kötü oldu bı yerde açık verdik demekki 😀
- +1 yıl
Vermemen imkansız😂
Soran+1 yılOkadarda direndim halbuki😀 ama vazgecmiycem bu sekilde devam belki sıkılır hevesi falan kaçar diye umuyorum
- +1 yıl
Kaçmaz okadar hoş bir kadınsın demekki ve zirve yaptınız unutamıyor😂
Soran+1 yılBı keresinde yanıma gelince kelimeleri birbirine karıştırdı 😀 😀
- +1 yıl
E sende az degilsin hiç vır vır etme😂 merak ettim
Soran+1 yılNeyi merak ettin 😀
- +1 yıl
Seni neyi olucak😂
Soran+1 yılSarışın yeşil gözlü uzun boylu biriyim desem merakıni giderirmiyim
- +1 yıl
Yok gideremezsin görmeliyim😂
Soran+1 yılNasıl görcen 😀burdan foto falan yollaniyomu
- +1 yıl
Mesaj at dalga geçme😂
Soran+1 yılYoo dalga geçmiyorum burdan yollsniyosa yollayabilirm
- +1 yıl
Mesajla dm
Soran+1 yılInstagramdanmi
Soran+1 yıl😀😀
- +1 yıl
Yaz adresini dm’ye ömrümü yedi😂
- +1 yıl
Takip et burdan anlatıcam
Ne anlamda istediğine göre değişir.
012 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarıyla birlikte olurken aklıma sen geliyorsun sürekli seni düşünüyorum diyo
Soran+1 yılHadi ya seni seviyorum seninle sonsuza kadar birlikte olmak istiyorum diyo bana vayy yalancı
Soran+1 yılBırakmıyorda beni devamlı peşimde
Soran+1 yılPeki nasıl uzaklasa bilirim uzaklasmak istiyorum ondan çünkü beni kendime aşık etme peşinde
Soran+1 yılAnladım peki teşekkür ederim yorumlarınız için
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hangi anlamda istediğine bağlı olarak değişir
00 YorumlaBir bakıp çıkmak isteyebilir sadece
00 Yorumla
+1 yılAşık olmuş demek işte başka anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılYok nefret ediyor
00 Yorumla
+1 yılHayır.. sadece arzularsin ama sevmeyebilirsin..
09 Yorumla- +1 yıl
Fazla arzu evlilik getirmez mi
- +1 yıl
😉
- +1 yıl
Getirmeyebilir evet nedenini sorma fikrim profiline bakınca değişti 😉
- +1 yıl
🙄 profilden ne anladın acaba..
- +1 yıl
orada bir ben var 🫢😉
- +1 yıl
Ne ilgisi var şimdi.. senin yorumuna bunun..
- +1 yıl
Fazla arzu söz konusu
- +1 yıl
Fazla arzu sevgi getirir
- +1 yıl
Fazla sevgi de…
Erkeğe baglı duygusal yapı var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılKimisi hep aşık olur kimisi sever
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka anlamada gelir 😀
00 Yorumla
+1 yılHormonların coştuğu anlamı taşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek niye istiyor kadın istesin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hangi konuda istediğime göre değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir bu istek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır * oldu sürece gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte olabilmek içinde seviyorum diyordur
09 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar seninle birlikte olmak istiyorum diyosa eğer
Cevap sahibi+1 yılBence yalan söylüyor bu konulardan aşırı iyi anlayan biri olarak böyle şeyler söyleyip senin hoşuna gitmesini sağlamaya çalışıyor kadınlar arzulanmayı severek
Cevap sahibi+1 yılSeverler
Cevap sahibi+1 yılBir şeyler oldu mu aranızda
Soran+1 yılHayır olmadı
Cevap sahibi+1 yılO zaman elde etmek istiyor seni güzel ve fiziği iyi olan biri misin
Soran+1 yılEvet güzelsin derler genelde ama
Soran+1 yılGüzellik lle bunun alaksi nedir
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün beğendiğin yakışıklı bi ünlüyle birlikte olmak istemez misin bu da onun gibi bir şey özellikle fiziği iyiyse erkeğin içi gider
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. hayır azdığı anlamına gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğlencelik olarak da görüyo olabilir
00 Yorumla
+1 yılNe için istediği de var
08 Yorumla
- +1 yıl
Hayır sakın kanma sevmiyordur
Soran+1 yılBaşkalarıyla birlikte olurken sürekli aklıma sen geliyorsun diyo
- +1 yıl
Tamammm işte anlasana seninle de olmak istiyor bu aşk değil, kaba olacak ama s*kp atmak istiyor sakın bunu aşk sanma ahahha 😬 onunla da muhatap olma.
Soran+1 yılKendisi diyo zaten sonsuza kadar seninle biseyler yaşamak istiyorum gibi cümleler kuruyo vayy yalancı böylelerini aşık edip surundurcen aslında
- +1 yıl
Amann hiç uğraşma derim şutla çıkart hayatından
Soran+1 yılPeki.. yorumlarınız için teşekkürler
- +1 yıl
Ricaalar
+1 yılaevet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılİstememesi lazım dimi ayol
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kafa yapısına bağlı
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. yok başka bir şey o
00 Yorumla
+1 yıldeğil..
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılevet
00 YorumlaBilmem aşık olamıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir
00 Yorumla
+1 yıltabiki ilk önce fazla belli etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılHyrr
00 Yorumla
+1 yılBence gelir