Flörtünüz/ sevgiliniz hakkında neyi merak edersiniz, öğrenmek istersiniz…
Önceki sevgililerini
İşinin detayını
Tensel geçmişini
Meshebini/ kökenini
Diğer belirtiniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flörtünüz/ sevgiliniz hakkında neyi merak edersiniz, öğrenmek istersiniz…
Gündelik hayatını nasıl yaşadığını bilmek isterdim. Bütün gün bilgisayar başında oyun mu oynuyor yoksa kafelerde vakit mi öldürüyor, gerçek anlamda hobileri var mı, arkadaşlarıyla ve diğer insanlarla iletişimi nasıl, vaktini nasıl değerlendiriyor gibi gibi sorular geliyor benim aklıma.
Önceki ilişkileri, tensel geçmişi vs. kıyaslamaya girmeme sebep olup beni huzursuz hissettireceğinden bilmeyi pek istemezdim.
Peygamberin mezhebi var mıydı ki müslümanların olsun? Mezhepler dini kolaylaştırıyor demek tam olarak İslamiyete bir hakaret! İslamiyet zaten kolay bir din.
Sevgilimin benden önceki sevgilisinden ne için ayrıldığını ve benden de ayrılır mı?
Yarın bana da bir çelme takar mı?
Bana çelme takacağını anladığım an direk makası ilk ben atacağım
Geçmişi de önemli, şimdisi de, geleceği de.. İnsani melekelerine bakardım, özüne bakardım, özünden dökülen sözüne bakardım. Çünkü, Surete aldanan hakikatı ıskalar.
Cevap
21Cevap
ben hayallerini bilmek isterdim
Bunlar hiç ilgimi çekmedi gelecegi hakkında ne düşünüyor bir hayali var mı yapmak isteyipde yapamadığı o şey ne diye sorardim
Kessinlikle🦋💙
Gecmis. Bitmistir.. Geri donulmez Gecmis kafasindan atan yepyeni bir gelecek icin ugrasir. bu ugras ona gelecek amaci ve gucu verir
Nelerden hoşlanır?
Üzüntüleri ve hayal kırıklıkları neler?
En büyük sevinçleri neler?
Benliğine, aklına ve kalbine dair herşeyi diye özetleyebilirim.
Kokenini. Ben sunniyim. Ama. Alevi bir kiz sevmistim.. Alevi. kokenlilere olmasi ilk tercihi olur
Neden. Mezhebi dedim cunku eminim alevi bir kizin beni mutlu edecegini.. Basta. cok guzel bir Allah yolunda olmalari ve. Everyone geteken ilgiyi gostermeleri beni kalbimden vurur..( neden bu karar? Tanidigim Alevi arkadaslarim var sagolsunlar davetlerine gittim kisisel ve inancsal olarak tanima imkani gordum ve kizlarininin nasil oldugunu gordugum icin.. ilk olarak tercihim mezhebidir.. flort, demeyelim Nisan ve evlilik diyelim
Sormam hiç birini karşımda kendisi niye sorayım yaşar öğrendiğim kadarın nı öğrenirim bilmesem ne olur saçma bunlar
Kendisini.
Nasıl birisi olduğunu.
Hayata karşı tepkisini.
Sevdiği şeyleri. Sevmediği şeyleri.
gelecekteki planları benim için ama böyle boş atıcak şeyler değil
Oy verdiği parti.
Bişey yapmayacağım
Bana söylediklerinin gerçek olup olmadığını bilmek isterdim
Gereksiz kıskançlık yapan biri midir?
Ailesiyle olan ilişkisi nasıldır?
Kin tutan biri midir?
Fedakar biri midir zorluk gordugunde seni yarı yolda bırakır mı?
Bilmek istediklerimden aklıma gelenler bunlar olurdu.
Yine hepsi tabiiki
Kadınlarda tensel geçmişi işaretleyen çok az kişi olmuş bu da demek oluyor ki bu kadar geniş kadınlar var pes doğrusu geçmişi hızlı olan bir erkekten güzel bir gelecek bekleniyor sonra da 2 çocukla boynuz yiyince ağlayıp zirliyorlar
Kültürel köken önemli. Diğerlerine hacet yok.
Ay hiç bi boku beni ilgilendirmiyo
herkesin tabu olarak kabul ettiği bu düzenin yenilenmesi gerekiyor.
Flört için olmasa da evleneceğim kadında bu durum çooook çok önemli
geçmişini öğrenirseniz Sizi gelecekte neyin beklediğini bilirsiniz
Geçmiş ilişkilerini ne kadar çoksa bendeki açısı o kadar değişir gerisini ben çözerim
Ona dair her şeyi 👁️
Isini bilmek isterim ilk. Ise yaramaz biriyse ama hic sevgilisi olmadiysa zaten olmaz.
Her şeyini bilmek isterim.
Hepsini bilmek isterim onunla ilgili
Önceki sevgilileri tamamen onu anlatır ya..
Kafa yapısını
(Yani düşünceler)
Mezhep , köken , siyasi görüş önemli ağa
Mezhebini kökenini
Bana olan duygu ve düşüncelerini merak ederim.
karekter ve kişilik
Tensel geçmiş
#Hükümdar
Önceki sevgilileri, tensel geçmişi.
Bakire olup olmadıgı ben bakirim
Öncekiler
Hiçbir şey
karakterini
Hepsini burada
Tensel geçmişini
Kiminle skstu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?