Merhaba arkadaşlar, 8 aydır sevgilimle birlikteyiz, polis olacağım diye tutturdu. ben en başından beri o hayatta yaşayamayacağım?

Kendisine ilişki başından beri söyledim, bu ölümlü dünyadan sevdiklerimizden km'ce uzakta olmak istemiyorum. O tayin olup gidecek ben bir erkek olarak her gittiğimiz yerde en baştan iş bulmak zorunda kalacağım. Bir çok sebebim var. O denemezsem pişman olacağım dedi, peki beni kaybettiğin için olmayacak mısın dedim oluyorum dedi. Ama beni seçmedi polisliği denemeyi seçti, benimle bir ömür geçirip polisliğin pişmanlığını yaşamanı isterdim, polisliği deneyip bir ömür benden ayrılmanın pişmanlığını değil dedim. Sende beni seçmiyorsun ama gelmiyorsun benimle diyor. Mutsuz olacağım bir hayata nasıl gidebilirim onu çok seviyorum ayrıldık ne yapacağım bilmiyorum. Kendisine şu an mutsuzsan seni tutamam dedi, hayır mutluyum şuandada seni çok seviyorum sensiz olmak istemiyorum diyor ama benimle kalmayı seçmedi. Evlilik düşünüyorduk 2 sene içerisinde.

Güncellemeler
+1 yıl
Biz tanışmadan önce 3 kez denedi zaten, şimdi ilişkimizi bitirmeyi göze alıp 4. Ye deneye gitmesi !!
Merhaba arkadaşlar, 8 aydır sevgilimle birlikteyiz, polis olacağım diye tutturdu. ben en başından beri o hayatta yaşayamayacağım?