Ben bi kıza durup dururken gidip gel tanışalım demiyorum ilk onu tanımaya çalışırım merhaba falan derim zaten gerisi gelir o da arkadaş olmak istiyorsa
Daha geçen gün yaşadım aynısını. Reddettim kibarca ama beyefendi laftan anlayan birisi değildi, en son biraz ters yapmak zorunda kaldım. Israrı hiç sevmiyorum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hadsizlik yaptıysa hakkınızdır tabii ki. Çok normal 🙏
Cevap sahibi
+1 yıl
Reddetmeme rağmen masadan gitmedi hatta gelip oturdu lütfen demeye başladı çok rahatsız oldum. Ya şimdi siz gidersiniz ya ben kalkar giderim dedim. Neyseki öyle olunca gitti 😄
Soran
+1 yıl
Şaşırtıcı. O duruma düşmek istemezdim açıkçası. Gerçi hoş kızsın şayet profildeki sensen. Yine de o duruma düşmek hoş değil 🤷🏻♂️
Ben seni takip etmiyorum ki. Sen benim sorumda gördüğün kızlara yazıyorsun. Otomatik olarak göze batıyorsun. Soruma gelen yorumlara cevap vereceğim diye bakıyorum. Sen varsın. Bana burada edebiyat parçalama bence. 🤷🏻♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır derim
Yani herkese böyle gidiyormu diye aklımdan geçer ama hoşuma giderse şans verebilirim
teşekkür ederim güzel düşüncen için.
Arkadaş olmak isteyen biri zaten mutlaka seninle tanışır özellikle gelip sana tanışalım diyorsa amacı farklıdır
Kardeşim, iyi hoş konuşuyorsun da tanımadığın biriyle tanışmak için adım atmak lazım ya hani :))
Ben bi kıza durup dururken gidip gel tanışalım demiyorum ilk onu tanımaya çalışırım merhaba falan derim zaten gerisi gelir o da arkadaş olmak istiyorsa
Benim bahsettiğimde o misaldi güzel kardeşim. Soruyu yanlış anlatmışım demek ki 🤷🏻♂️
Daha geçen gün yaşadım aynısını. Reddettim kibarca ama beyefendi laftan anlayan birisi değildi, en son biraz ters yapmak zorunda kaldım. Israrı hiç sevmiyorum
Hadsizlik yaptıysa hakkınızdır tabii ki. Çok normal 🙏
Reddetmeme rağmen masadan gitmedi hatta gelip oturdu lütfen demeye başladı çok rahatsız oldum. Ya şimdi siz gidersiniz ya ben kalkar giderim dedim. Neyseki öyle olunca gitti 😄
Şaşırtıcı. O duruma düşmek istemezdim açıkçası. Gerçi hoş kızsın şayet profildeki sensen. Yine de o duruma düşmek hoş değil 🤷🏻♂️
Yolda bana yürüyorsa 2 dk sonra daha güzel karı geçse ona yürüyecek ben bunu alıp koca mı yapım şimdi
Mantıklı
Sağol kardeşim derim Allah razı olsun
Niye fırsat vermedin ki
Yalnızlığı çok seviyorum çünkü ya da gerçekten istediğim kişiyi bulamadığım için olabilir
İnşallah bulursun güzellik
Güzellik göreceli sağol ama
Farkına vardıysan görebildiği bütün kızların yorumuna cevap veriyor. Arkadaş bayağı avcı 🤷🏻♂️
Hshssjsj
Bu arada bu kadar karamsar ve kara bulutlu olma. 🤷🏻♂️
Neden
Hayat böyle geçmez. Yük olur.
Bakalım zaman
Bir mucize olsun.
Arkadaşla dm den yazıştım ama herkesi kendin gibi sanma ben kimseyi rahatsız etmem beni takip edeceğine işine bak
Ay tamam Allah aşkına uzatmayın ya kimse kötü bir şey yazmadı burada
Ben seni takip etmiyorum ki. Sen benim sorumda gördüğün kızlara yazıyorsun. Otomatik olarak göze batıyorsun. Soruma gelen yorumlara cevap vereceğim diye bakıyorum. Sen varsın. Bana burada edebiyat parçalama bence. 🤷🏻♂️
Yani cevap vermek suç mu oldu avcı mı olduk sen beni niye söylüyorsun ki gereksiz hareketler ergenlikten çık
Hocam, ben yanlış düşündüm. Kusura bakma. Özür diliyorum. Uzatma. Engelle, geç. Boşa polemik yapmayalım
Evet lütfen arada beni de engelleyin çünkü bildirim geliyor 😅😅