Dışardayken erkeklerin bana aval aval baktıklarını hissediyorum. Neden böyle oluyodur? Güzel değilim fiziğim de normal hani.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anormal giyinmene. ıyy ne biçim giyinmiş demek için
Anormal giyinmiyorum ki
Tatlım demekki güzelsin kendin farkında değilsin
asko ben birka kez reddedildim güzel olsaydım reddedilir miydim
Tatlım bir tanesi neden reddetti acaba afedersin bazı erkekler her halı alacağı kız sevgili olarak seçiyor sen belki öyle kız değilsin ya da bir tanesi fark etmemiş olabilir güzelliğini ya da zamanla güzelliğin oturmuştur
canım cümleni anlamadım bilmiyorum ki neden reddettiklerini beğenmeyen de vardı sanırım
Knk bence çok güzelsin ama bu reddeten aptal kimse o sana güzelliğini fark ettirmemiş
bilmiyorum belki de bana kimse bakmıyodur bana öyle geliyordur :D
Sınır koyan kıza bakamazlar korkarlar dışardan sert misin
pek konusmam erkeklerle çekinirim bakmam da pek
Bak böyle bi kıza kim cesaret edip yürüdüm ama böyle devam et çoğu eğlence anlayışı ne bilmiyorum o amaçla yanaşıyor
anladım peki ben ne zaman sevileceğim :(
İnan senle aynıyım bekliyorum bekle kim olursa doğru insan olsun ❤
bekliyorum evet :( sana mesaj atabilir miyim?
Olur gizliliği açıyorum haber ver yine gizleneyim
orada mısın
evet ekledim canım teşekkür ederim
Ne yaptım ki rica ederim ❤
Acaba bazıları abaza oldukları için olabilir mi yanlış anlamada sana aşık oldukları için bakacak halleri yok yani
hayır neredeyse coğunluğun baktıgını hissediyorum ama
Güzelim deseydin güzele her erkek bakar ama fiziğe her erkek bakmaz yani ama çirkinim dedin güzele her erkek bakar ama sadece fiziğine değil yüzüne gözüne saçına tepeden tirnaga
yani?
Ve erkekler * için bakarlar anladın mı açık konusim güzel değilim diyosun erkekler senin kara kasina kara gözüne mi bakıyorlar?
Güzelim desen dicektimkii güzel olduğun için hoslarina gidiyorsundur dicektim ama çirkinim dediğin için aklıma o geldi yoksa erkekler sana neden baksın?
iyi de acık secik ya da dar giyinmem
Ya bide şu var her insan her insana bakabilir bir kızda sana bakabilir ya da birden fazla kiz yani illa erkekler sana bakıyor diye farklı Bi şey çıkarma
olabilir evet
Carsiya falan gittiğin zaman örnek veriyorum insanlarda birbirlerine bakmıyorlar mi hepsi önüne mi bakıyor her insan bakar birbirine erkekler sana bakıyorsa olabilir bakabilirler banada bakıyorlar erkekler tek sana değil her kiza bakıyorlar hele ki bir kız genç kız özellikle krop şort vs açık kıyafetler giyiyorsa tepeden tirnaga bakarlar ayağına kadar ama benim sana tavsiyem umursama bu durumu yaşayan tek kızda sen değilsin
Çünkü artık ülkemizde bu gayet doğal bisey bazı kızlar vardır erkekler sırf kendine baksın diye dikkat çekici kıyafet giyerler eyelineri vicdanına kadar çekerler ne bileyim orasını burasını açarlar cidden var öyle kızlar çirkin olupta makyajdan dikkat çekmek isteyen ya da orasını burasını açarak erkeklerin dikkatini çekmeye calisanlar gerçekten çok basitler
haklısın ama ben acık ya da işte dar giyinmem dediğim gibi bi de yüzüme bakıyolarmıs gibi geliyor bilmiyorum bana da öyle gelmis olabilir
Umursama sen onlara bakma bile dediğim gibi erkekler dişi sineğe bile bakıyorlar o yüzden takma dediğim gibi bu durumu yaşayan tek kız sen değilsin her kız yaşıyor bende dahil ama ben kafamı bile cevirmiyorum önüme bakıyorum umrumda bile olmuyor
sana mesaj atabilir miyim?
Neden
bi şey sorucaktım da hoşlandıgım kişiyle ilgili
Tamam
Yazzzz
Özel değilse burdan da sor
biraz uzun gibi de
Tamam burdan sor özel bisey yoksa
Ya fiziğin güzeldir ondandır
fiziğim normal kısayım ayrıca
Bilmiyorum yani ama diyorum ya güzel olmasa bakmazlardi bilmiyorum ama seni tahminim o
Dikkat çekiyorsun demekki
ne bakımdan
Giyim tarzın makyajn falan
acık secik ya da dar giyinmiyorum sade makyaj yapıyorum
Bi Resim atsaydın öyle yorum yapaydık
Seni görseydik dogru cevbi alirdin belki
Bazı erkekler sadece abazalar. Çok umursama
Sana öyle gelmiş
yok hissediyprum
6. Hislerin güçlü yaniii
ya birinin yanından geçtiğinde sana bakıyorsa hissetmez misin
Gözü falan çarpmıştır derim 😀
peki bir erkek gözlerimin içine durmaksızın birkaç dk boyunca bakıyorsa yine de gözü çarpmıs mı demeliyim
Dalmıştır farkında değildir 😀
Millet bakmaya alışmış öylesine bakarlar
sana öyle geliyordur
yok ya bana böyle yüzlerini çevirip baktıklarını hissediyorum