Belki dediklerim yanlış ve saçma gelecek ama ben Allahın bu dünyaya çok kızgın olduğunu düşünüyorum ne kadar duada etsek namazda kılsak samimi olmazsak , şehvet ve arzu düşkünü olursak hiç bir işe yaramaz dünyada dert tasa sıkıntı bitmez. İnsanoğlu gerçekten çok nankör ve arsız ancak Allah buna tahammül etmez
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allah yok bende böyle düşünüyorum varsada kimseyi iplemediği bir aşikar
İplemeseydi Dünyada son zamanlarda bu kadar felaketler olmazdı dahada olacak
Felaket dediğin şeyler neler
Yaşanan tüm anormallikler Allah kötülere savaş açarsa onu kimse yenemez
Ne anormalliği yaşanıyor işte doğa olaylarını diyorsan hiçbiride anormal değil.
Sence kış ayında bu güneş ve sıcaklık , yağışsızlık vs normal mi 10 15 seneye sular azaldığında anlayacağız en özetinden
Güneş patlamaları , Japonyada avustralyada yer yarılması , gökyüzündeki ilginç fenomenlerin görülmesi vs Evren manyetik olarak değişim içinde
Bunların hepsi anormal değilki. Dünyayı ne kadar betona gömersen havaya zarar verirsen sana eksi olarak geri döner bunda bir anormallik yok. Dediğin şeylerin hepsi bilimsel olarak açıklanacak şeyler
Kanka tamamda Allah aşkına bunca sene yaşadık her şey birbiri üstüne geliyor bunlar tesadüfmü sence hangi gün haberlere baksak hep yeni tuhaf şeyler Dünyayı yöneten güçler bile bunun farkında
Ha düşüncelerimi yanlış saçma bulabilirsin saygı duyarım bu benim düşüncem
Evet normal insan bile doğup büyüp yaşlanıp ölüyor dünyanın bunkadar nüfusa bu kadar kullanılan silahın etkisine bu kadar fabrikaya insana dayanacağını düşünüyor olamazsın.. sana soru bilmem kaç milyar yıl önce dünya neden buzulçağa girdi ve dinazorlar ve diğer türdeki canlılar yok oldu o zamanda mı bir güç buna karar kıldı
Ben zaten kendiliğinden oluyor demedim ki :)) tabii ki sebebleri var ben her boş zamanlarında galaksileri , evreni araştıran biriyim sebebi tabii doğal afetler dumanlar vs vs küresel ısınmalar vs. Ama sonuç önemli neden üst üste bu kadar oluyor önceden olmuyoduda şimdi neden oluyor , Bana göre bir yaratıcı var ve en doğru şekilde hüküm veriyor. O zamanlarda dinazorların ölmeside onun isteğiyle olmuş, ileride güneşin patlayıp dünyaya çarpıp dünyayı yok etmeside onun isteğiyle olacak
Ve herşeyin bir sebebi var o zamanlar onlar yok olmasaydı şu an biz yaşamıyorduk :)))
Dünya gündemini takip etmemişsin çünkü oluyordu 😂 heryerde deprem olmaz fay hattı dinç genç ise deprem oluyormuş diğer doğa olaylarıda ülkenin konumu iklimi etkiliyor olsa gerek türkiyede ameriladaki gibş hiç hortum çıkmıyor misal. Hayır onun isteğiyle falan olmuyor aman neyse ya
İnsanların evrimleşerek günümüze gelmiş olması hrmen gerçekleşmediki oda bir süreçti
ya kanka ben deprem dedimmi hiç sadece deprem yok ki volkanlar , tsunamiler vs vs yer olmasa gökten olan afetler. Biz insanoğlu hep aciziz zaten bunu kabul edelim doğa ile baş edemeyiz. Demek istediğim iyi ve temiz olalım insanlara faydalı bireyler olalım ki dünyayada faydamız olsun kötü bişey demiyorum
Evrimleşme olayı başka onu konuşsak baya uzun sürer :D binlerce yıl illa değişim oldu tabi insanlarda varlıklarda
Her doğa olayı olmasada çoğu ile baş edebilirsin. İyi temiz değil aklını kullanıcaksın üreticeksin doğaya uygu ev şehirleşme yapıcaksın allaha çok inanıyorsun ya genetik sorunları bile insan oğlu düzeltiyor.
bunların hepsini biliyorum ve farkındayım , zaten bu cahillikler , kötülükler yüzünden başımıza geliyor bunlar. Ben kendim tasarımcıyım grafik tasarımdan tut ux ve uı tasarım yapıyorum , kodlama yapıyorum şu an mobil uygulamalar geliştiriyorum bilimi ve gelişimi benim kadar çok az kişi istiyordur emin ol :))
Ya anlamıyor musun sinir etmeye mi çalışıyorsun dinazorların yok olmasını bile allah istiyor diye abuk subuk anlam çıkartıken şimdi kalmış insanların düzgün olmamasından ötürü bunlar oluyor diyorsun. Sizin allah deccal sadist kötülüğün ağa babası herhalde. Aynen aynen allah istiyor devam et
Neden sinir edeyim , Bak kankacım hepsinin etkisi var insanların cahilliğinden tut , tembelliğine kadar , yalana dolana kadar bunlar zaten çöküşü yapıyor ki zaten Allah kuranda cahil toplumların üzerine pislik yağdıracağını söylüyor ya aman banane ya ben zaten işimde başarılı biriyim mis gibi paramı kazanır zengin olur keyfimce yaşarım dünyayı daha iyi biyer haline getirmek banamı düşmüş anlatsamda anlaşılmıyor. iyi günler kanka
Bizim ne suçumuz var
Hz Nuhun tufanındada iyiler vardı oda onlara ibret oldu zaten onlar kurtulduda :)