Eski sevgiliniz sizle sevgiliyken harcadığı paraları geri istese verir miydiniz?

Eski sevgiliniz sizle sevgiliyken harcadığı paraları geri istese verir miydiniz?
Ben isterse verirdim ama zaten sevgilimden para almam hiç bir şekilde.. beni harcadıklarım da onda kalsın zaten içimden geldiği için aşık odluğum için yaptım.. karşılık beklemeden
Bana aldığı hediyeleri eski sevgilim istemişti geri. Bende suratına atmıştım. :D Komik düşününce ama kötü bir andı.
Tahmin edebiliyorum :D
jdjssjjs
Vay hadsiz :D bu sebepten sevgili parası yenmez. Kaybolan zamanımı ödemiş olarak varsayabilir
Peki ya onun da zamanı kaybolduysa kendince djdj :D Borç bitmiyor bak hahaha
Onun kendincesine :D parasını istiyorsa ben kaybetmişimdir sadece
Teşekkür ederim 🎈
Ni demeek :D
Cevap
6Cevap
Şuana kadar sevgili olduğum flörtüm vs hiç biri bana tek taraflı para falan harcamadı oyüzden sıfır tl mi yollayacağım😂
Ya işte hesabını yapmış adam. Sen 5 o da 10 harcamış olsun.
5 ni istiyor senden jdj
Eşit harcadıysan sorun yok :D
Eğer hatalı olarak ayrılan bensem hayır istemem çünkü onun zamanı çalmış olurum Ancak hatalı taraf kız olup benim zamanımı çöp ettiyse alırım.
Geri istese verirdim sonuçta o aldı yani vermek lazım 3 kuruşluk şeyler için karakterimden ödün vermem
Kuruş harcatmadım ama ben onun için harcamıştım. Ayrılınca hediyesini vermekten vazgeçip bozdurup yedim mdfndnf
Bu nasıl bir mesaj.. ay ya çok güldüm 😅 çılgınca 😊
Ben hediyelerini gönderildim. Benimde eski ex telefon faturasınin parasını istemişti 🤣🤣🤣
Verirdim. Ama istemedi helal et dedim etti. Ama ben aldığı hediyeleri yolladim ona.
İstedi parasını. Benzinin parasını bile istedi. O kadar cimri biriymiş yani. Harcadığı para da komik bir rakam😂Cimri *
Benim eskilerden biri istemişti jesskskwl
Verdin mi peki geri :D
Kanka kurgu demi hahahhah ciddi olamazsın aq
Parasında falan değilim de sırf inat olsun diye yapmak lazım
kafasına çarparım
şu an ben istesem hakkım hayatımı öptü çünkü
Hahaha bende ona verdiğim zamanımı geri isterim 😏
Veririm, üzerine aldığı kıyafetleri de veririm.
Verirdim niye vermeyeyim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?