Bazı sorular kafamı şişiriyor cevap arıyorum buraya yazıyorum fakat yanıt yok Max 3 tane geliyor o yüzden şimdiki soruma gönüllüler el kaldırsın lütfen birde bu yolu deneyecem 🙌🏻😁
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence cevaplayan çıkar
Sen cevaplar mısın
Yorumlara baktim sa yasi geregi oyun oynuyor olabilir. Daha bir çok sebep olabilir.
Okulda ve yanyanayken çok ilgili kendi kendine sürekli istemesem bile biseyler alır ama eve gittiğimizde çocuktan ses seda olmuyor ya acaba önemsemiyor mu fikriniz nedir 😊
Acaba okulda cevrenize algi yaratiyor olmasin sevgiliymissiniz gibi? 🙂
Bilmem ama neden yapsın ki amaç ne olabilir
Dedigime bagli olarak cevresine seninle oldugunu millete gostererek diger hem cinsleri arasinda kiskanclik cikartmak istiyor oladabilir. Her sey olabilir dedigim gbi. Eger net olarak anlamak istiyorsan direk sorabilirsin.
Peki böyle biri benden gerçekten hoşlanıyor olabilir mi
Bilemezsin ki cok ucu acik bir durum ve konu bu. Kisaca bahsetmek gerekirse hoşlansa eve gittiginde de yazar arar hoslanmasa hiç uğraşmaz. Eve gidince hic konusmayi denedin mi sohbet etmeyi falan.
Evet denedim bahsettim ya yazdım napıyorsun falan diye az bişey konuştuk yanlışlıkla görüntülü aradı sonra ben sorun değil dedim gg attı bugün de hiç yanına gitmedim kendi geldi umursamadim sonra full birlikte olduk ama naz yapamıyorum 😂 ha bide sebebinin de oyuna dalmasiumis unutmuş katiyen yalan
Evet oyun oynama isinden dalan cikti bu durum Şu an tamamen fark ettim😅👍o zaman okul kalabalik diye cekinmeden konusuyor ama eve gidince ne konusacagini napacagini bilemiyor cekiniyor yani seninle kusurken nasil bilmiyorum ama 🙂
Bana köpek fotosu atmış şu an konuşuyoruz inşallah gene gg yemem😅
Tamam hadi bakalim bir sey soracak olursan yine mesajdan sorabilirsin burayi isgal etmeyelim insanlara gereksiz bildirim gitmesin. 🙂
Gönderme yapim mi yazdığına göre oyundan sıkıldın herhalde diyee
Eger oyle yaparsan istersen yazmayabilirim diyebilir emin misin yazmak isyediginden
Yazman rahatsizlik vermiyor istersen devam edebilirsin yazmaya derimm
Ama o hareketini yüzüne vurmak istiyorum sen daha yaratıcı bişey bulursan söyle onu diyim
Tamam o zaman yapistir. Hani niye sordum okulda cok ilgilisin burada degilsin de dyebilirsin bisey derse.
Syle diyebilirsin ismini hutap ederek sasirtiyorsun beni deyip konuya girebilirsin illaki soracaktır
İ. stek attım size
Tm gördüm
M. sj atar misiniz
😄tm
Ama heyecanlı bir konuysa ben cevaplayayım. Birde güzelsen
Okulda bir çocukla konuşuyorum son günlerde samimiyetimiz arttı her yanyana geldiğimizde biseyler ısmarlıyor düşünceli ve kibar biri fakat evdeyken hiç yazmıyor dün ona yazdım biraz konuştuk yanlışlıkla görüntülü aradı bende sorun değil dedim ve görüldü attı bugün sebebini sorunca oyun oynuyordum unutmuşum dedi tabii hiç kuşkusuz bahane şimdi bu arkadaş ne ayak onu merak ediyorum (okulun en güzel kızı unvanını verenler bile var konu heyecanlı geldi mi sana bilemem)
Aynen heyecanlı… bence ilgisiz erkek tripleri yapıyor olabilşr
Okulda falan çok ilgili tek sıkıntı evde yazmıyor
Evlidir
Aahhahah
Ben bütün sorularını cevaplayacağım
Okulda bir çocukla konuşuyorum son günlerde samimiyetimiz arttı her yanyana geldiğimizde biseyler ısmarlıyor düşünceli ve kibar biri fakat evdeyken hiç yazmıyor dün ona yazdım biraz konuştuk yanlışlıkla görüntülü aradı bende sorun değil dedim ve görüldü attı bugün sebebini sorunca oyun oynuyordum unutmuşum dedi tabii hiç kuşkusuz bahane şimdi bu arkadaş ne ayaak onu merak ediyorum
Kaç yaşında bu kişi
18
Oyun oynuyordur 😄
Nassıll?
Gerçekten oyun oynuyordur o yüzden yazmıyordur
Demek oyunu bana tercih ediyor..
Aynen öyle
Vay şerefsiz vay ee reis ben napayim
Hakaret etme
Sende aynı davran
Yanyanayken hiçbir sorun yokmuş gibi davranayim eve gelince de onun yaptığı gibi yapayım yazmim yanii
Hayır Yanyana iken soğuk davran oyun oynuyorum bende de
Biri dedi ki bir süre ortadan kaybol onu umursama diğer türlü daha çok böyle oyunlara karşı tercih edilirsjn dedi
O da bir seçenek
Yazdı bana şu an konusuyoruz
İlerleme nasıl
Mesajı beğendi bu sefer ama kendi değerimin farkına vardım ve realde yüz vermeyecem yanıma her geldiğinde işim var ayaklarına yatacam eğer lafının icraatı varsa degerliysem peşimden gelir 😊
Hadi bakalım
Sor kızz meraklandiö
Okulda bir çocukla konuşuyorum son günlerde samimiyetimiz arttı her yanyana geldiğimizde biseyler ısmarlıyor düşünceli ve kibar biri fakat evdeyken hiç yazmıyor dün ona yazdım biraz konuştuk yanlışlıkla görüntülü aradı bende sorun değil dedim ve görüldü attı bugün sebebini sorunca oyun oynuyordum unutmuşum dedi tabii hiç kuşkusuz bahane şimdi bu arkadaş ne ayak onu merak ediyorummm
baskasıylada konusuyo olabilir
Biraz değişik biri onu takip eden tek kızım diyebilirim başkasıyla konuşabilme ihtimali az ama erkek milleti belli olmaz
Sor sen ya cevap veren cevaplar
Sen yanıtlamistin eyw 😊🤍
Rica ederim herzman burdayım site bana ait ❤️
İstek attım m. sj atar misiniz
Sorma
Sen sus be pozmazın
Nedir sorunun?
Okulda bir çocukla konuşuyorum son günlerde samimiyetimiz arttı her yanyana geldiğimizde biseyler ısmarlıyor düşünceli ve kibar biri fakat evdeyken hiç yazmıyor dün ona yazdım biraz konuştuk yanlışlıkla görüntülü aradı bende sorun değil dedim ve görüldü attı bugün sebebini sorunca oyun oynuyordum unutmuşum dedi tabii hiç kuşkusuz bahane bu çocuk ne ayak onu merak ediyorum
Sevgilisi olmadığından eminmisin?
Sevgili değiliz konuşuyoruz sadece bir arkadaşım sormuş olacak misin diye demiş ki daha belli değil
Yok demek istediğim onun sevgilisi olmadığından eminmisin
Sevgilisi yok diye biliyorum %99 ihtimal da doğru biliyorum instada tek onu takip eden kızım biraz değişik bir tip
Özelde utandığı bir şey olabilirmi, maddi durumu kötü ve bunu sana göstermio olabilirmi
Ne alaka anlayamadım
Sadece eve gidince hiç sosyal medyadan falan yazmıyor onun haricinde yanyanayken aramız iyi kendi geliyor
Bunun farklı nedeni olabilir maddi durumu iyi değil ise ve bunu öğrenirsen utsniyor olabilir
Tamam da mesajlaşmakla bunun ne alakası var
Soru net
Okulda bir çocukla konuşuyorum son günlerde samimiyetimiz arttı her yanyana geldiğimizde biseyler ısmarlıyor düşünceli ve kibar biri fakat evdeyken hiç yazmıyor dün ona yazdım biraz konuştuk yanlışlıkla görüntülü aradı bende sorun değil dedim ve görüldü attı bugün sebebini sorunca oyun oynuyordum unutmuşum dedi tabii hiç kuşkusuz bahane şimdi bu çocuk ne ayak merak ediyorum
Takmazsan gelir takarsan cepte olduğunu anlar
Yani ben hiç yazmim sadece yanyana geldiğimizde konusayim normal davranayim
Evet
Yazdı bana süs köpeği fotosu atmış konuşuyoruz 😅 gönderme yapim mi yazdığına göre oyundan sıkıldın herhalde diyee
Hayir
Neden
Gerek yok
Sor bakalım
Okulda bir çocukla konuşuyorum son günlerde samimiyetimiz arttı her yanyana geldiğimizde biseyler ısmarlıyor düşünceli ve kibar biri fakat evdeyken hiç yazmıyor dün ona yazdım biraz konuştuk yanlışlıkla görüntülü aradı bende sorun değil dedim ve görüldü attı bugün sebebini sorunca oyun oynuyordum unutmuşum dedi tabii hiç kuşkusuz bahane şimdi bu çocuk ne ayak onu merak ediyorum