Babamın ev vermesi neden sevgilimin erkeklik gururu için sorun oluyor?

Yakın zamanda düğün düşünüyoruz aileler vs tanıştı. Farklı şehirlerdeyiz. Onun maddi durumu kötü demeyim ama babası olmadığı için bir birikmişliği vs yok ama tabi kendisine arabasını almış yine çalışkan birisi. Evlendiğimiz de onun şehrinde lüks olmayan ama başımızı sokacak bir evde oluruz ikimizde çalışır geçiniriz diyor fakat babam müteahhit ve bize çok lüks bir ev hediye etmek istiyor. Kira derdi olmadan yaşamamızı istiyor bunu ona söylemedi bana söyledi ama o inat yapıyor gurur yapıyor. Fakat bende ikimiz içinde daha mantıklısının bu olduğunu düşünüyorum. Evet diğer şehirde annesi kalıyor ama ben gaddar bir insan değilim sık sık gideriz sık sık oda gelir hatta durumumuz iyi olursa onada yanımızda ev tutarız ama bilmiyorum annesi de 40 yaşında çok yaşlı değil ben çok arada kaldım. Bir yandan annesi var ama bir yandan da maddi olarak çok rahat olacağız Sizce ne yapmak mantıklı, onu nasıl ikna edebilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ben ondan kötü bir şey mi istiyorum, ben ondan annesini silip atmasını istemiyorum ki. Ben onun şehrine geldiğim de ailemi silmiş mi oluyorum ne saçma sadece maddi durum neresi rahatsa orası daha mantıklı değil mi.
Babamın ev vermesi neden sevgilimin erkeklik gururu için sorun oluyor?