Aşk İlişkileri Evliyim ama aklım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Evliyim ama aklım eski sevgilide diyen var mi? Güncellemeler+1 yıl Evli değilim 😂 öylesine sorduk Allah Allah Evliyim ama aklım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evlenirsem. eger eski sevgilimi. kocamin kestigi tırnağa kurban ederim sen aklı. kalan var mı diuosun 3 1 Yorumla Ali_a76 +1 yıl Benim soruma da bakar misiniz Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. yav kardeşim evlenmeyin bu kafayla. Ne siz mutlu oluyorsunuz ne de karşı taraf yalanlarla kandırılıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim düşünmüyorum rahat ol ama çok yapan var ondan sordum merak amaçlı Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Keşke hepsiyle aynı anda evlenebilseydik, nerde kaldı 8 karıyı kabul edecek karılar be. Hepsi yobaz 1 1 Yorumla Umaypolat +1 yıl 8 tane mi ohaaa Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Merhaba konuşmak ister misin iyi geleceğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
KızılTurp Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bekarım ya ama sevgiliyken aklımın başkasında olduğu olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sevgilim olmadi cok sukur gecmisim yok ve bu saatten sonra ilk tek ve son sevgilim olsun esim olsun isterim... 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sağlıklı bi durum değil 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. bunlar evleniyor bir de, yazık kocalarına 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim öylesine sordum Yorumla
Özkan2433 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Senin öyle mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evli degilim Yorumla Özkan2433 +1 yıl Eğlenmeyi düşünüyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır düsünmüyorum Yorumla Özkan2433 +1 yıl Neden peki sevgilin yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yok Onuda düşünmüyorum böyle çok rahatım gördüklerimiz duyduklarımız yetti 😃 Yorumla Özkan2433 +1 yıl Himm ne duydun ki sen anlat bende anlatayım Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlendi darlayıp duruyor :( 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi? Yorumla alperdemir1995 +1 yıl benimkisi işte Yorumla Soran +1 yıl Sana inat mi evlendi 😞 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Senin aklın eski sevgilinde mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim ki 😌😂 Yorumla Rayan2 +1 yıl Sevgilin var mı? Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evli değilim😄 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle olanlar lütfen evlenmesin ya saçma 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. yok evlenmedim daha :D 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı. Evli değilim aklım 2. Kişi de 0 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. He senin aklın orada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim ki olsun 😂😂 Yorumla AykAnk06 +1 yıl he canım bende yedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli değilim ama aklım evlilerde 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır evlisin Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Senin kalmis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmedim ki düşünmüyorum 😂 Yorumla Delikanlı126 +1 yıl ssnzjsjsj delisin Yorumla Soran +1 yıl 🤪🤪 Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Gel sohbetin sarıyor sjjs Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Gözün dışardadır belki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim öyle sordum Yorumla
Livaneli4108 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Neden aklın onda 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim ki olsun 😂😂 Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Niye öyle sordun o zaman:) Yorumla Soran +1 yıl Öylesine. Çok gördük evlenip eski sevgiliye dönenleri. Bende allahtan öyle bir sıkıntı yok olmayacak. Evlenmeyi düşünmüyorum Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Evlenmessen bşr takım ihtiyaçların olacak ama Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Peki Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok 😀😀 0 3 Yorumla Projectmachine +1 yıl Senin eskide heralde Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim ki Yorumla Projectmachine +1 yıl Heee eski sevigilinde mi peki aklın Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O da ne ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen öyle mi diyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben evli değilim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nisanliyim ama arada aklıma gelmiyor değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Seviyor musun hala? Cevap sahibi +1 yıl Yok sevmiyorum arada yaşanmışliklar geliyor akıla sadece
Gizli Üye (25-29) +1 yıl var mı sendeoyle bir durum? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Allahtan yok. Olmayacak. Evlenmeyi düşünmüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki libidonu nasil dusuruyosun Yorumla Soran +1 yıl Gerek duymuyorum ilgi alanım değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ilgialani ile ilgili birsey degilki herkesin fitratinda var Yorumla Soran +1 yıl Bende yok çok şükür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zevki hic yasamicaksin o zaman :)) Yorumla Soran +1 yıl Başkaları yaşasın. O zevki yaşayıpta hayatını zindan eden çok oldu. Ne anladım bundan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helalinden de yasayabilirsin Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Galiba sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim 😌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evlenirsem. eger eski sevgilimi. kocamin kestigi tırnağa kurban ederim sen aklı. kalan var mı diuosun
Benim soruma da bakar misiniz
yav kardeşim evlenmeyin bu kafayla. Ne siz mutlu oluyorsunuz ne de karşı taraf yalanlarla kandırılıyor
Evli değilim düşünmüyorum rahat ol ama çok yapan var ondan sordum merak amaçlı
Keşke hepsiyle aynı anda evlenebilseydik, nerde kaldı 8 karıyı kabul edecek karılar be. Hepsi yobaz
8 tane mi ohaaa
Merhaba konuşmak ister misin iyi geleceğini düşünüyorum
Bekarım ya ama sevgiliyken aklımın başkasında olduğu olmuştu
sevgilim olmadi cok sukur gecmisim yok ve bu saatten sonra ilk tek ve son sevgilim olsun esim olsun isterim...
Sağlıklı bi durum değil
Eski sevgilimde değil ama aklım başka kadınlarda
bunlar evleniyor bir de, yazık kocalarına
Evli değilim öylesine sordum
Senin öyle mi
Evli degilim
Eğlenmeyi düşünüyor musun
Hayır düsünmüyorum
Neden peki sevgilin yok mu
Yok Onuda düşünmüyorum böyle çok rahatım gördüklerimiz duyduklarımız yetti 😃
Himm ne duydun ki sen anlat bende anlatayım
evlendi darlayıp duruyor :(
Ben mi?
benimkisi işte
Sana inat mi evlendi 😞
Senin aklın eski sevgilinde mi?
Evli değilim ki 😌😂
Sevgilin var mı?
Evli değilim😄
Öyle olanlar lütfen evlenmesin ya saçma
Bekarım aklım kimsede değil
yok evlenmedim daha :D
Evli değilim aklım 2. Kişi de
Hep öyle olacak yapcak bişey yok
He senin aklın orada
Evli değilim ki olsun 😂😂
he canım bende yedim
Umarım yoktur
bence aklın diil bckarası hafızan onda
Evli değilim ama aklım evlilerde
Hayır evlisin
Senin kalmis
Evlenmedim ki düşünmüyorum 😂
ssnzjsjsj delisin
🤪🤪
Gel sohbetin sarıyor sjjs
Gözün dışardadır belki
Evli değilim öyle sordum
Neden aklın onda
Evli değilim ki olsun 😂😂
Niye öyle sordun o zaman:)
Öylesine. Çok gördük evlenip eski sevgiliye dönenleri. Bende allahtan öyle bir sıkıntı yok olmayacak. Evlenmeyi düşünmüyorum
Evlenmessen bşr takım ihtiyaçların olacak ama
Gerek yok
Peki
Yok 😀😀
Senin eskide heralde
Evli değilim ki
Heee eski sevigilinde mi peki aklın
O da ne ki
Sen...
Bunu eşiyle paylaşmalı anlayış görebilir 😁🤣
vardır kesin
Neden öyle olsun kiii
Sen öyle mi diyorsun?
Ben evli değilim ki
Yaş kaç
Nisanliyim ama arada aklıma gelmiyor değil
Neden? Seviyor musun hala?
Yok sevmiyorum arada yaşanmışliklar geliyor akıla sadece
var mı sendeoyle bir durum?
Allahtan yok. Olmayacak. Evlenmeyi düşünmüyorum
Peki libidonu nasil dusuruyosun
Gerek duymuyorum ilgi alanım değil
Bu ilgialani ile ilgili birsey degilki herkesin fitratinda var
Bende yok çok şükür
O zevki hic yasamicaksin o zaman :))
Başkaları yaşasın. O zevki yaşayıpta hayatını zindan eden çok oldu. Ne anladım bundan
Helalinden de yasayabilirsin
Galiba sen
Evli değilim 😌
Tabi hayır