Aşk İlişkileri Barista sevgilinizin kahvesine gülücük çizse ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tepki gösterir misiniz yoksa işini yapıyor yanlış anlayacak ne var mı dersiniz 🤔 Barista sevgilinizin kahvesine gülücük çizse ne yaparsınız? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Baristalarin işi bu ama abartirsa problem yaşarız 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Takılmam adam işini yapıyordur hee başka kimsenin kahvesinde yoksa o fincana o adamı sokarım yavrum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 sonra fincanın üstüne gülücük koyarız😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Biz güleriz de başkaları ne yapar bilmem 😂 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bugün haber çıktı barista kahvesine gülücük yaptı diye sevgilisi dalmış adama 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ondan gördüm 😂😂😂 Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Ahaha tahmin ettim 😂 Yorumla
veskan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendime güvenim tam hiçbir şey yapmam. Benim seçeceğim kadın da kahveye gülücük çizen baristaya yükselmez. 0 0 Yorumla
İremYalcnn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Yani tepki vermem. Ama bir de sırnaşıyorsa o zaman tersimi görür 🤔 1 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. gülücüğün ortasına parmağımı sokar gözünün içine bakar peçeteye silerim. 1 0 Yorumla
SahinDoğan68 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş ama neden kızacaksınki bolca bahşiş vermek gerek 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Asılma sezmedikçe no problem.. Emekçi insanlarla uğraşmam ben.. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Bana neden çizmemiş diye düşünüp gözlerimi kısarak bakarım. 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Göz kırpan emoji çizmediği sürece sıkıntı yok 😄 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Güle güle iç diyor herhalde ne yapicaz işi bu çizsin. 🤭 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İşini yapıyordur, çok takılmamak lazım diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Benisteeeyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hayır tabi ki sonuçta işini yapıyor herkesin kahvesine gülücük ciziyodur belki ama bakışlarını ya da başka bir şeyi yakalarsam tepki gösteririm 0 0 Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Bana kalp çizmişlerdi resmen bana aşık 😀😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Afyonkudeliibrahim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Barista nedir çok sık duyuyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lafın gelişi işte😂 havalı dursun diye öyle diyolar bildiğin dümdüz kahveci işte😂 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yapabiliyorsa gözlüklü emoji yapsın. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. O kadar ra ruh hastası değilim ya nxjsjs 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Vururum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok füze atsaydın😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl O profilinle mi😂 naptın kendine 😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Saçımı kestim😞 Yorumla Soran +1 yıl Saçını kesip kaşlara mı ektirdin😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Baristalarin işi bu ama abartirsa problem yaşarız
Takılmam adam işini yapıyordur hee başka kimsenin kahvesinde yoksa o fincana o adamı sokarım yavrum
😂😂 sonra fincanın üstüne gülücük koyarız😂
Biz güleriz de başkaları ne yapar bilmem 😂
Bugün haber çıktı barista kahvesine gülücük yaptı diye sevgilisi dalmış adama 😂
Ondan gördüm 😂😂😂
Ahaha tahmin ettim 😂
Kendime güvenim tam hiçbir şey yapmam. Benim seçeceğim kadın da kahveye gülücük çizen baristaya yükselmez.
Yani tepki vermem. Ama bir de sırnaşıyorsa o zaman tersimi görür 🤔
gülücüğün ortasına parmağımı sokar gözünün içine bakar peçeteye silerim.
Güzel olmuş ama neden kızacaksınki bolca bahşiş vermek gerek
Asılma sezmedikçe no problem.. Emekçi insanlarla uğraşmam ben..
Bana neden çizmemiş diye düşünüp gözlerimi kısarak bakarım.
Göz kırpan emoji çizmediği sürece sıkıntı yok 😄
Güle güle iç diyor herhalde ne yapicaz işi bu çizsin. 🤭
İşini yapıyordur, çok takılmamak lazım diye düşünüyorum.
Bana kalp çizmişlerdi resmen bana aşık 😀😀
😂😂
Barista nedir çok sık duyuyorum
Lafın gelişi işte😂 havalı dursun diye öyle diyolar bildiğin dümdüz kahveci işte😂
Yapabiliyorsa gözlüklü emoji yapsın.
O kadar ra ruh hastası değilim ya nxjsjs
Banada çizmezse alınırımm
Ben o kahveyi bozarım
Vururum
Yok füze atsaydın😂
Ciddiyim
O profilinle mi😂 naptın kendine 😂
Saçımı kestim😞
Saçını kesip kaşlara mı ektirdin😂
İşini yapıyor.
Hoş olur