Ciddi düşünüyordum kız italyaya erasmus için gitmiş. 6 ay.
Türk kızı yurtdışına çıkarsa neler yapar tahmin edersiniz.
Sonuçta kimse tanımıyor. Ne yaparsa yapsın hiçkimse duymayacak. Hiçkimse bilmeyecek.
Konu bel altı olunca Avrupadaki kızlara rahmet okuturlar dışarıdan çok normal gibi kendilerini gösterseler de.
Erasmusa girmiş kızla evlenir misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşıksam evet
Her yurt dışına çıkan kız orada ilişkiye mi giriyor?
Evet %100.
Hatta hangi şehre gittiyse bütün şehir o kızın üstünden geçiyor. Kızların çoğu gezme eğlence ve seks için gidiyor. En önemli derdiniz seks.
Bunu diyen erkekler de sanki oraya gidince rahip kesiliyor :D her kadını aynı kefeye koymayın yine de
Hayır her kadın aynı kefede. Hepsinden her şeyi bekle. Kadın dediğin varlıkta duruş karakter omurga cart curt aranmaz. Onlar sabun gibidir her şekle girer, altından da her pislik çıkar.
Bunu 1 saniye bile aklımdan çıkarmam. Kim olursa olsun.
Madem kadınlar da böyle bir şey var o zaman umarım evlilik düşünüp de hiçbir kadının duygularıyla gururuyla oynamazsın
Temiz birini bulmaya çabalıyorum ama bu devirde sen de bilirsin ki imkansızı istiyorum. Çok zor.
Bir erkeğin insan gibi birini bulabilmesi ve evlenebilmesi. Senin anlamayacağın şeyler.
1 kadın istiyorum o da sadece bana ait olsun istiyorum. İmkansız.
E tabii boş kalmaz oralarda ama geçmiş değil gelecek önemli
Yanılıyorsun: )
geçmişinden kaçamazsın kardeş, kadının geçmişi önemli olduğunu sen de biliyorsun
Bir kadının geçmişi geleceğini yansıtır geçmişinde onun bunun kucagında gezip onlarca y@rrak yiyen, 50 erkeğin karısı olmuş, kendini her pozisyonda s*ktirmiş, bedenini vücudunu her şeyini birilerine vermiş kızdan ne eş olabilir ne anne ne de başka bişey. O kadından bi s*ik olmaz.
Ne demek geçmiş önemli değil sen taş*k mı geçiyon benimle?
Kimsenin umrunda değil artık insanlar kalbe karaktere bakıyor. Sana bunu anlatmam mümkün değil at gözlükleriyle baktığın için. Bekar kadın istediğini yapabilir. Yapmamış olsa evlendikten sonra aldatsa daha mı iyi? Bırakın bunları.
Sen bekaret vermişsin "kimsenin umrunda değil" kısmına güvenerek. Ama genelleme yapamazsın benim umrumda ve benim gibi çok kişi var.
1 kadın alirken GEÇMİŞİNDEN daha önemli hiçbir şey olamaz. Bunu yaz aklına. Ondan sonra gel bana kalp edebiyatı yap.
Çok şükür gav*at değiliz. Sen seni her halinde kabul edecek bi keriz bulabilirsin ama benim ilk baktığım şey bu. Bütün vücudunu her şeyini vermiş, 10 larca erkek si*kmiş atmış seksin bir sınırı yok adamlar her yerini yalayıp yutmuş bana verecek hiçbir şeyi kalmamış şimdi ben napiyim o kadını baba. Ne işime yarar? Niye evleniyim?
Bekar kadın istediğini kocasıyla yapacak. Yapmadı mı. Gitsin kendi gibi xxxxlarge genişliğinde bi gav*tla evlensin.
Senin normalin de buymuş demekki... Yapacak bisey yok.
KENDİNE SAYGISI OLAN ERKEĞİN
BÖYLE BİR KADINLA İŞİ OLMAZ. OKEY?
Senin beynin yıkanmış diktirir gelir sana işin olur işte böyle dolanırsan herkes sana yalan söyleyecektir
Evlenme tek kal bence zor senin isteğin kimse senin için kendini hediye paketi gibi saklamayacaktır Osmanlı zamanından kalma zihniyetinle yaşa geç
Karşı taraftan nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum. 10 larca adam önden arkadan her yerde si*kmiş. S*ikilmedik bi yeri kalmamış bir kadın, onu her haliyle kabul etmiş bir gav*tla evleniyor.
Sana şu kadarını söyleyim. Bunu kabul etmiş adama karısı olarak gotoğlan muamelesi çekerim saygı bile duymam la öyle adama? Şuna bak dünya alem üstümden geçmiş hala bana karım diyebiliyor gav*t derim.
O evlenen kadinlar da kesin bunu diyordur içten içe
Kimsenin kimse umrunda değil inanır mısın herkesin hayatta meşguliyetleri amaçları var sana da tavsiye ederim biraz vizyonun genişler böyle beklersen yalnız kalırsın
Meşguliyet ayrı evlilik ayrı.
Burada gerçek olan bir şey var ve o gerçek orada yaşanmış.
" Hayat kısa, kuşlar uçuyor " diyerek gerçekleri halının altına süpürmem ben. Onlarla yüzleşirim.
Kendimi YALANLARLA ayakta uyutmak mı?
Yoksa gerçeklerle yüzleşmek mi?
Sonu mutsuz da bitse ben 2. yi seçerim
Evet knk erasmusa gitmiş kızdan olmaz köyden bul
Hangi şehre gittiyse bütün şehir o kızın üstünden geçiyor. Kızların çoğu gezme eğlence ve seks için gidiyor. En önemli derdiniz seks.
bu çaresiz karılar akabinde türkiyeye geliyor kendilerine nefes alsın yeter diyen kolay bir erkek bulabilmek için. Kendilerini yamayacak keriz arıyorlar ama patlak kızla işimiz yok başka kapıya.
Alfa oğlu alfa aynen
Sizi iyi silkeliyorlar diktirerek de neyse
Onu da sorguluyoruz senin hatırlatmana gerek yok. Böyle biseyin peşini bırakmam dibine kadar sorgulamaya devam edecem.
Bir kadının geçmişi geleceğini yansıtır geçmişinde onun bunun kucagında gezip onlarca y@rrak yiyen, 50 erkeğin karısı olmuş, kendini her pozisyonda s*ktirmiş, bedenini vücudunu her şeyini birilerine vermiş kızdan ne eş olabilir ne anne ne de başka bişey. O kadından bi s*ik olmaz.
Aynen kanzi gbtsine işlemiştir kaç kucakta gezdiği
Sen.
Buna mı güveniyosun : )
Ustaca bi analiz nasıl çaktın köfteyi
İlk yorumu 30 dk önce atmışsın köfteyi yarım saat önden çaktım bacım.
İlk yorumundan nasıl bi insan olduğunu ele veriyorsun zaten. Ama diktirmiş olsan da, gbt işlemez desen de sen çok güvenme bence.
Sonuçta geçmişine giren insanlar var. +
Şu an etrafında seni tanıyanlar +
Eş dost aile akraba yani ipin ucunu bir yerden yakalayınca gerisi geliyor.
Geçmişinde muhakkak bıraktığın izler var. Bunu saklayamazsın. Bi yerden çıkar.
Orsb değilim abi valla
Öyle bişey demedik. Geçmişinde hiç mi iz yok. Hiç mi seni tanıyan insan yok.
Tüm geçmişi geride bırakıp kıta mi değiştirdin yoo? Geçmişini sorgulayan adam cevaba ulaşır baba. Ben ulaşırım mesela. Kendinize çok güvenmeyin dediğim gibi bu benim için evlilikte 1 numaralı konu.
Bu yoksa, evlilik de yok.
Sennnsiin
Diyelim ki bi kadini
10 larca adam önden arkadan her yerde si*kmiş. S*ikilmedik bi yeri kalmamış bir kadın, onu her haliyle kabul etmiş bir gav*tla evleniyor.
Sana şu kadarını söyleyim. Bunu kabul etmiş adama karısı olarak gotoğlan muamelesi çekerim saygı bile duymam la öyle adama? Şuna bak dünya alem üstümden geçmiş hala bana karım diyebiliyor gav*t derim.
Bence o evlenen kadinlar bunu söylüyor içten içe. Kocasına saygı bile duymadiklarina iddiaya girerim
Kafayı sıyırmışsın bildirim yapma
Senin olmayan beynini
Neden? Okudukların işine gelmedi mi.
Kendini bir rahatsız hissetmiş gibisin?
Evet senin gibi m*llardan rahatsiz oluyorum
Erasmusa giden bir kızdan uzak dur.
Ben de öyle dusundum
kızı tanımadan bir şey düşünmem
Tanimaya gerek yok hepsi aynı
bilemem yüzde 1 ihtimal bile olsa tanımadan kimse hakkında bir şey düşünmem.
Detay kısmı 👏👏
Eyvallah