Kavga etmiştik tabi suç bendeydi bazı konularda sinirlendim biraz kıskançlık var bende. Kavgadan sonra barışmak için konuşurken ilişkinin erkeği gibi hissediyorum kendimi sürekli trip alınganlık yapıyorsun senin peşinden koşmaktan bıktım dedi. Çok umursamaz ve mücadele etmiyorsun ilişki için dedi.
Ben sadece kafam karışık bazı konularda. Aslında onu korumak için elimden geleni yapıyorum ama o anlayamadi. Onun istediği olsun diye müzeye tiyatroya gittim. Ona bıraktım bu tarz konulari ama yanlış olmuş gibi.
Bu laflardan sonra kendimi erkek gibi hissetmedim zaten kötü kafam karışık birde sevdiğim kadın bunu diyince baya kötü hissettim kendimi. Kendimi ezik görmeye başladım.
Ben sadece kafam karışık bazı konularda. Aslında onu korumak için elimden geleni yapıyorum ama o anlayamadi. Onun istediği olsun diye müzeye tiyatroya gittim. Ona bıraktım bu tarz konulari ama yanlış olmuş gibi.
Bu laflardan sonra kendimi erkek gibi hissetmedim zaten kötü kafam karışık birde sevdiğim kadın bunu diyince baya kötü hissettim kendimi. Kendimi ezik görmeye başladım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız sen benim tribimi nazımı Çek demiş nazlanmak istiyor ilgi istiyor senin peşinden koşmanı istiyor kadın gibi hissetmek istiyorum demiş
İyi de öyle yapınca kızlar uzaklaşıyor. Ben trip atmıyorum ki o anlamıyor. Kafam karışık kendi sorunlarim var ve kimsenin peşimden koşmasıni sevmiyorum
Uzaklaştırmayacak kadar ilgi ver o zaman seninle uğraşıyorsa eğer sürekli bir yerde oradan da uzaklaşacaktır o seni seviyor bence ilgi istiyor bence bu konuları uzatmayın Çiçek alabilir misin kıza ya da beraber yürümeye falan çıkın elini tut yürüyün
Çiçek aldım mutlu oldu ama işte bende ağır konuştum zamanında ama erkek ol oğlum biraz demesi çok kırdı beni baya milletin içinde dedi bir de bu lafları. Sevdiğim için bende barıştım evet suçluydum ama kendi içimde haklı yönlerim de vardı. Kıyafet ve geceleri dışarı çıkmasını istemedim mesela ama çıkınca bende saldım yani ilgisiz davranma nedenim bunlardi dediklerimin önemi olmadığını düşündüm
Herkesin içinde söylediyse ayrıl bence insan sevdiği kişiyi rencide etmemeli. Kıyafet ve gece dışarı çıkma konusuna gelince hayatını kısıtlama bence kimsenin gece geç saatlere kadar dışarda erkeklerle yalnız kalacağı ortamlara gidiyorsa erkek kadın kimse istemez xaten ama gerisi kendi hayatı kıyafette herkesin kendi açıklık skalası vardır sana uymuyorsa konuşmasaydın keşke
Hayır gece vakti mesela konsere gitme durumu vardi kız arkadaşiyla akşam 10 da gitti yani bende rahatsız oldum çok geç bir vakit sonuçta tabiki gidebilir ama bağırdım kızdım zaten bu olaydan sonra başladı çoğu olay. Bir de buluşmadan önceki gün buluşma ile ilgili sorular sorunca net bir cevap vermiyordu ya da çok geç cevap veriyordu. Tamam bende suçluyum ama erkek olmamak ile bu konunun çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama nedense öyle dedi. Her an gidecekmissin gibi ayrılacaksin gibisin diyor bana ama alakası yok. Sadece yaşadığım olaylardan dolayı artık çoğu konuda saldım. Daha rahatım. Sohbetimi herkes beğeniyor ve erkeksi biri olduğumu söyler çoğu kız.
Bu arada ben zaten böyle maço biri değilim.
Terk edilme korkusu olabilir mi kızın? Sen de çok üstüne gidiyorsun bence konsere kaçta gidecekti 6.30 da mı
Gece 10 da.
Zannetmiyorum öyle bir korkusu olduğunu.
Seni daha maço ve dominant istiyor
Dominant biriyimdir ama maço değilim. Pek bana göre değil. Bir de dominant olamam çünkü kavga çıkıyor öyle olunca