1 tane Yeni Eltim var kaynanama pek gitmeyiz anlasamiyoruz 2 yil oldu evleneli ilk yili yilbasini kaynanam orada gecirdi. Bu son yilbasinda bize geldi kaynanam hic gelmezdi. Eltimi aradik bizde o Yeniyi ben musait olmadigimi soyledim normalde her sene giderim dedim Oda anladim Ama ben bilemem dedi bana. Ne demek istedi Bu Ya
Tamamda bende dedim zaten Hatta kendim degil kocam soyledi eltime iste Benim hanim Evde degil her yilbasi ailesine gidiyor dedi musait olmadigimizi soylemek istedi. Oda biraz guldu bilemicem ben dedi. Ne demek istedi tam olarak
Sorun su kaynanam her sene onun kocasiyla birlikte gecirirdi yilbasini artik onunla evlendi. O eltimde her sene hepimize gel tek Benim kocamla olmak isteme demeye getirdi. Bide Biz hic cagirmazdik bide inadina bize saliyor tabi kaynanam ne yapar Bilmiyorum
Evet. Offff. Biktim bunlardan. Ama o Eltim diyormus hep tek oglun Mehmet degil onlar yapmiyorsa gelininde yapmiyorsa bendende bekleme. Her yilbasinda bize gelme Diger ogullarin yaninada git tek Benim kocamdan bekleme 2 oglun daha var diyormus hep topu bize atiyor eltim
1 tane Yeni Eltim var kaynanama pek gitmeyiz anlasamiyoruz 2 yil oldu evleneli ilk yili yilbasini kaynanam orada gecirdi. Bu son yilbasinda bize geldi kaynanam hic gelmezdi. Eltimi aradik bizde o Yeniyi ben musait olmadigimi soyledim normalde her sene giderim dedim Oda anladim Ama ben bilemem dedi bana. Ne demek istedi Bu Ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kıskanç et alabilir miyim 1kg
Başa bela aile fesatçısı
Ne yapar mesela Nasil davranir
Fitne fesat iki yüzlülük
Dindar mı
Hayir pek bagli degil
Kokoş mu peki
Evet
Allah yardımcın olsun. Sende belli yarım akıllısın Allah yardımcın olsun
Neden oyle dediniz
Çok belli ediyorsun kendini çok safsın
Tamamda ne alaka eltim mi cok fena yani Neden oyle algiladiniz
Elti akıllı sende çok iyi niyetlisin
Tamamda bende dedim zaten Hatta kendim degil kocam soyledi eltime iste Benim hanim Evde degil her yilbasi ailesine gidiyor dedi musait olmadigimizi soylemek istedi. Oda biraz guldu bilemicem ben dedi. Ne demek istedi tam olarak
Şeytan şeytan
Sende garibim
Orasini anladik. Yani mesaji banane mi demek istedi bilemicem diyerek tabi Oda basindan salmaya calisiyor
Yani sana iteleyecek kendi de düşünceli gelin
Kaynanamada artik hersene birimize gelirsin demis yilbasinda. Resmen boyle demis.
Kumpasa gelmişsin
Sorun su kaynanam her sene onun kocasiyla birlikte gecirirdi yilbasini artik onunla evlendi. O eltimde her sene hepimize gel tek Benim kocamla olmak isteme demeye getirdi. Bide Biz hic cagirmazdik bide inadina bize saliyor tabi kaynanam ne yapar Bilmiyorum
On bin senelik muhabbet işte
Evet. Offff. Biktim bunlardan. Ama o Eltim diyormus hep tek oglun Mehmet degil onlar yapmiyorsa gelininde yapmiyorsa bendende bekleme. Her yilbasinda bize gelme Diger ogullarin yaninada git tek Benim kocamdan bekleme 2 oglun daha var diyormus hep topu bize atiyor eltim
Eltilerin savaşı
Senin aldıklarını alır
Yaş kac
Eltiler hep bir savaş halinde
Aslında eltin haksız da sayılmaz sıra yapsın kaynanan bi sana bi ona gitsin bir yandan da kaynanan da da var suç bir arada tutamamış sizi
Sana pirzola muammelesi yapar
HAHAHAHAHAAH eltiiiii yaaa yanlis yazmissim
soruyu anlayan var mı?
eltidir o:)
suratsız olur
Baska
kavgacı olur