Aşk İlişkileri Sevgilime atkı ördüm sizce nasıl olmuş 🥰? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sizce beğenir mi takılır mı nasıl gözüküyor. Atkının boyu 1.70 civarında Sevgilime atkı ördüm sizce nasıl olmuş 🥰? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzel görünüyor bazı insanlar çok şanslı umarım değerini biliyordur. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kadir kıymet bilen bir şahsiyet ise emeğinin karşılığının farkında olacaktır muhakkak 1 1 Yorumla ttoffeenutlatte +1 yıl güzel olmamış diyorsun yani Yorumla
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Müthiş olmuş. Buna amblem filan takılmaz mı. Sevdiği herhangi bir şey varsa. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Takılabilir ama bilmiyorum ki nasıl bir şey takabilirim Yorumla Terbiyesizlesmeseks +1 yıl Şimdi buna Galatasaray amblemi de pek yakışırdı. Yorumla Soran +1 yıl O da tam koyu Galatasaraylı 😄 Yorumla Terbiyesizlesmeseks +1 yıl :D E isabet olmuş. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl El emeği verilmiş hersey daha güzeldir afferim sana beğenir tabi 1 0 Yorumla
вʟᴀcĸᴊᴀcĸ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Millet ne güzel seviliyor neyse ben Müslüm dinleyeyim 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eline sağlık iyi yapmışsın seviyorsa takar. 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne sevgililer var be. 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çorap gibi duruyor ben beğenmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çorap? Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Atkı örmek ayrılık getirir derler inşallah olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep gördüm dediğini ama yinede atkıyı bitirmek istedim inşallah bunu kırabiliriz Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. dümdüz atkı iṣte nasil olsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dışarıdan dümdüz gözükebilir ama çokça uğraş verdim Yorumla blueangel345 +1 yıl onun değerini sevgilin bilcek biz değil Yorumla Soran +1 yıl Dostum yorum yapmak için yorum yapmasanız keşke komik görünüyorsunuz gerçekten Yorumla blueangel345 +1 yıl soru sormak için soru soranlara genelde yorum yapmak için yorum yapanlar düṣermiṣ hadi bye Yorumla Soran +1 yıl Fesatın tekisin 🥰 Yorumla blueangel345 +1 yıl :)) ne alaka aq Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Seni 1.70 durduran ne oldu 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Vaybe ne sevgililer var 0 0 Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neresi olmamış sence Yorumla Ayaktayapar +1 yıl Rengi Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. güzel olmuş 0 0 Yorumla
İsimsizz_kullanıcı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl İğrenç olmuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarım bir gün sende gerçek sevgiyle karşılaşırsın en azından insanlara karşı kinin yok olur 🙂 Yorumla İsimsizz_kullanıcı_ +1 yıl Şaka yapıyom ya hahahha çok güzel olmuş eline sağlık umarım hakeden birine gider Allah mutlu etsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Güzel görünüyor bazı insanlar çok şanslı umarım değerini biliyordur.
Kadir kıymet bilen bir şahsiyet ise emeğinin karşılığının farkında olacaktır muhakkak
güzel olmamış diyorsun yani
Müthiş olmuş. Buna amblem filan takılmaz mı. Sevdiği herhangi bir şey varsa.
Takılabilir ama bilmiyorum ki nasıl bir şey takabilirim
Şimdi buna Galatasaray amblemi de pek yakışırdı.
O da tam koyu Galatasaraylı 😄
:D E isabet olmuş.
El emeği verilmiş hersey daha güzeldir afferim sana beğenir tabi
Millet ne güzel seviliyor neyse ben Müslüm dinleyeyim
Eline sağlık iyi yapmışsın seviyorsa takar.
Ne sevgililer var be.
Çorap gibi duruyor ben beğenmedim
Çorap?
Atkı örmek ayrılık getirir derler inşallah olmaz
Hep gördüm dediğini ama yinede atkıyı bitirmek istedim inşallah bunu kırabiliriz
dümdüz atkı iṣte nasil olsun
Dışarıdan dümdüz gözükebilir ama çokça uğraş verdim
onun değerini sevgilin bilcek biz değil
Dostum yorum yapmak için yorum yapmasanız keşke komik görünüyorsunuz gerçekten
soru sormak için soru soranlara genelde yorum yapmak için yorum yapanlar düṣermiṣ hadi bye
Fesatın tekisin 🥰
:)) ne alaka aq
Bu benim hayalimdi.
@herhangibir1 Max 2 ay
Seni 1.70 durduran ne oldu
Vaybe ne sevgililer var
Eline sağlık
Güzel görünüyor
Güzel olmuş
Eline sağlık güzel olmuş
Kötü
Neresi olmamış sence
Rengi
güzel olmuş
Fena
İğrenç olmuş
Umarım bir gün sende gerçek sevgiyle karşılaşırsın en azından insanlara karşı kinin yok olur 🙂
Şaka yapıyom ya hahahha çok güzel olmuş eline sağlık umarım hakeden birine gider Allah mutlu etsin
Oooo çok guzel