"Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek gecenin, dualarımızın kabulüne ve kalplerimizin nur doldurmasına vesile olmasını dilerim. Sevdiklerinizle birlikte huzur, mutluluk ve bereket dolu bir gece geçirmeniz dileğiyle."
şimdi tanımadığın biriyle diyince aklıma direkt ev arkadaşlığı geldi o yüzden bu yorumu yaptım. ev arkadaşı olunca tanıma olayı daha hızlı ve doğru oluyor. tanıyan da genelde sever beni. ama dışarda beğenip konuşmaya çalıştığım bir kadına kendimi tanıtmamla onun beni tanıması arasında ister istemez fark olacağı için daha samimiyetsiz bir kabullenme durumu olabiliyor :D umarım ifade edebildim :D :D
Bu doğruda misal evinde mutsuzsun ve mecbur kaldın kaçmak için, yaşadığın evde ne huzurun var ne de sana saygı aile bireylerin tarafından hep sana kötü söz falan böyle bir durumda ne yaparsın?
Tamamda zamanla tanışıcaksınız, alışacaksınız birbirinize tamam bu dizide böyle bir evliliğin örneği verildi ama var sonuçta, ha görücü usulü olarak evlendiriliyorlar ülkemizde genç kızlar ha kendileri evden kaçıp gidiyorlar adamlarla evleniyorlar ne farkı var mantığıyla düşün kendine yorumlama genel mantığında yorumla, anladım sen yapamazsın böyle bir evliliği.
En İyi Cevaplar