İlk adım erkekten gelmeli
İlk adım kadından gelmeli
Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazi kadınlar var ilk adımı erkekten beklerler bunu bekleyeceklerine ilk adımı atsalar göze girecekler.
Bir de bazı kadınlar var ben ilk adımı attım artık naz yapabilirim düşüncesi yani zor kız rolünü oynaması can sıkıcı oluyor.
Çok harika soru; Bence ilk adımı kesinlikle bayan atmalı. çünkü erkeklerin her gördüğü kadına yavşamasından nefret ediyorum. Hatta erkeğin bir bayana yürümesi yasaklanmalı, asılana idam cezası verilmeli :)
Cevap
39Cevap
Kim daha çok seviyorsa ilk adımıda o atamalı. Farketmez..
Seven ilk adımı atabilir.
İlk adımı atan her zaman erkek olmalı. Ha tabii erkeğe cesaret vermek için bir gülüş bir bakışlar olabilir. Cesareti kırmak için de sallar şekilde hareketler yapılabilir ama bir kızın o ilk ciddi adımı atmasını doğru bulmam.
Ben şahsen hoşlanıyorsam atarım. Evde oturup camda yolunu gözleyip bugün yarın atar adım diye beklemektense
Atabilirsin ama doğrusu ve uygunu o değil. Erkekler genelde arzulayıp peşinden gittikleri, çabalayıp konuştukları kızların peşinden gider. Tüm bunları itip bir kızın teklif etmesi daha basit şekilde ilişkiyi başlatıyor. Senin için heyecanlı belki ama onun için değil. Erkeğin karakterine göre kullanılabiliyor durum ama kaç tane evlilik hikayesi gördün sen kızın başlatıp mutlu sonla bittiği. Evde oturup bir bardak soğuk su içmekten iyidir. :)
Ama sen sanıyorsun ki bütün erkekler senin gibi.
Ben kendimden örnek vermiyorum ki. Ayrıca senden daha çok erkekleri tanıdığım doğaldır. Haliyle arkadaş ve çevremden dolayı. Yani istediğin şeyleri duymak istiyorsan soruya gerek yoktu.
Hayır ben fikrimi belirttim. Halen ısrarcısın ama herkes senin gibi ağır abi değil.
Olabilir. Buda benim fikrimdi tabi.
Seven ilk adımı atmalı yani seviyorsun ama adım atmıyorsun çok tuhaf geliyor bana bu durum.
Ben bir kadının ilk adımı atmasını doğru bulmuyorum çünkü sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur
Sesli güldüm ya😂😂😂😂😂 kesinlikle eig
Hangi taraf daha istekliyse o taraf atabilir ilk adımı
Yani bu iş özgüven olayı tümüyle fark etmez herhalde
Affetmek kolay bir eylem değildir. Kişiyi affettikten sonra ayni hataları yapmayacağı ne malum? Harbiden seven ve güvenen eder yoksa etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
ilk adımı atanın kim olduğu farketmez
çünkü iki kişi de seviyordur
mantıken seven adım atar
şimdi ben kadınım diye karşıyı sevdiğim halde adım atmazsam tuhaf olur
Fark etmez, kadın da atabilir erkek de bunda utanılacak veya korkacak bir şey yoktur ben hep reddedildim ama kaderimde ki insan bir gün karşıma çıkacaktır
Yani sinyal verilmeli bizim ki atmaz mecbur bana kaldı , güzel bir adım atacağım 😂
Farketmez ama ben ne istediğini bilen açık sözlü kadınları beğenirim
Kimden gelmesinin ne önemi var seven sevdiğini göstermeli
İlk adımın kimden geldiği çok önemli değildir mesele o adım sonrası alınan aksiyondur 😅
Erkeğin adım atması yeterli.
Erkek her zaman avcıdır.
O yüzden avcı gibi davranmalı..
Bence kadından gelen ilk adım aşırı saçma ve komik geliyor bana ya
Kimin ilk adımı attığının hiç bir önemi yok.
Erkek atmalı, ilk adımı atan kadın halı sahayada gidiyodur. Net
Bana göre farketmez , ilişkide uyum ve tutku önemli
Bence fark etmez kimin duyguları varsa herkes açabilir.
Her zaman karşındakinden birsey beklemeyin. Yemeyenin malını yerler
Eskiden erkekden beklenirdi şimdi kadından bekliyoruz
Bana kalırsa sevginin bir önceliği yoktur kızda atabilir erkekte zaten erkeğin attığı ilk adımda kız davranışları ile o mesajı veriyordur aynı şekilde tam tersi olan durumdada
İlk adım atmadan bişey olmaz öyle avel avel bakışmalar olur ayrıca ilk adımı erkekler atmalı...
Değildir yeter ki olsun
Çünkü romantik aşklar bu şekilde olur hayatımda
Kimim attığının ne önemi var önemli olan birinin atması hangi taraf olduğu hiç önemli değil
Ilk adimi erkek veya kadin atmali gibi kalıplardan kurtulmak lazim bence
Erkekten gelmeli ama öncesinde kadın bana adım at sinyali vermeli
Seven ve kaybetmek istemeyen atar
Aşın artık şu erkek adımı atar kafasını
Erkek attii zaman bayandan donus gelmiyor
Aşkta gurur olmaz (Nokta) 😏
Genelde erkek atar. (Bence farketmez)
İlk adım kadından gelmeli
Cesareti olan ilk adımı atmali
Istemeye kim gidecekse o atsın bxbxjxnx
Erkek atmalı bence
Adımı atanın kim olduğunun önemi yok