Normalde bu tarz şeyleri çok sormam fakat fikrinizi almak istedim. Bir arkadaşım var. Kendisi beni çok sevdiğini söyledi ve gerçekten çok iyi bir insan ve oldukça güzel. Parmakla gösterilebilecek biri. Fakat benim ona karşı hislerim yok. Kendisi çok iyi davranıyor devamlı benimle iletişim kurmaya çalışıyor. Üzülüyorum bu haline. Soğutmak için soğuk davrandım. Gerçek çok içerliyor. Tam Meksika açmazı
Eğer ki sana duyguları hakkında bir şeyler söylediyse açıkça sana karşı hislerim yok sadece arkadaşım olarak değer veriyorum tarzı bir konuşma yap, eğer söylemediyse de ona bir kızdan hoşlandığını düsündürecek seyler yap ya da söyle ki ümidini kessin
Onun aklı şimdi ne hayaller kuruyordur, arkadaş olarak görüyorum demenin karşı taraf için meali şu: "şu an için böyle ama zamanla sevdiririm kendimi" Umut sızıntısı bile tüm yolları açmaya yeter o yüzden tamamen yolları tikaman lazım bu da klasik ama acı olan ya 'seni kardeşim gibi görüyorum, bi kız kardeşim olsaydı senin gibi olurdu ' ya da bi başkası var süsü vermek ama unutma ki ikincisi de ileriye yönelik umut kırıntısı barındırır 'ya ayrılırsa ' diye
Kısacası kız her türlü üzülecek bundan kaçış yok , burada dikkat etmen gereken kendinden ne kadar ödün verdiğin , ne kadar cirkinleseceğin :d
Olur neden olmasın asıl mesele de bu, gerekli tüm yolları tikadiktan sonra geri kalan senin direnişin ve kızın mücadelesi , ya zaten kız akıllı bir kızsa ki öyledir diye tahmin ediyorum bi süre sonra anlar bırakır, senin yapman gereken cizgini bozmadan mesafeni koruman , nezaket gereği otururken yer verirken bile bunun ona özel olmadığını hissettirmen sen anladın işte ya :dd
Bence kırmadan duyguların olmadığını ve arkadaş olarak kaybetmek istemediğini söyle, ancak şunu unutma bazı zamanlar bizim sevdiğimiz değil bizi seven mutlu ediyor