Selam, bir senedir konuştuğum biri var. Kısacası yarın akşam aileler tanışıyor. Ama… babam onlardan nefret ediyor. Nefret etme sebebi de sevgilimin olduğu köy hakkında dövüşkenlerdir sonra konuştukları söylediklerinin bi sözü yok, böyle yorumlar var. Babam da onu böyle şeylerle yargılayıp nefret eediyor onlardan. Zorla tanışıyor şimdi ama istemiyor hiç. Biraz önce annem bana mesaj attı babam kalp krizi geçirmiş, yani bu derece zoruna gidiyor kendine çok stres yapıyor. Eninde sonunda iyi veya kötü olsa bile birinin ailesi ile tanışacak. Hani bi tanısa sonra bana düşüncesini söylese tamam ama bu kadar stres yaparsan kendine tanışmasa bile olur o derece sevmiyor istemiyor…
Ha bide bi kaç sene önce babam beni zorla istemediğim biri ile nişanladı ve şükür nişanı atabildim sonunda. Hani anlamıyorum sevdiğime ver en azından çünkü heryerde sıkıntılar olur ama sevmiş olurum çekerim ben çıt kırıldım biri değilim. Babam istiyor ki kız gibi bi oğlanla evleneyim ben dövebilirim o otursun o derece birini istiyor ki ben iyice rahat oluyum ama bende öyleri sevmiyorum
Böyle durumla karşılaşan var mı? Aile nereye kadar seçilir? Hani bana da bi hayat lazım, babamın istediği birini denedim onun için ama olmuyor olmuyor olmuyor. Şimdi buna acayip derece karşı.
Ne yapacağımı bilmiyorum, tanışmadan sonra ben hala karşıyım der ise bu kafayla siniri ile zaten bişey değişeceğini sanmıyorum. Ben beni bu kadar seven birisine nasıl ailem seni istemiyor bitirmem lazım diyim?…
Ha bide bi kaç sene önce babam beni zorla istemediğim biri ile nişanladı ve şükür nişanı atabildim sonunda. Hani anlamıyorum sevdiğime ver en azından çünkü heryerde sıkıntılar olur ama sevmiş olurum çekerim ben çıt kırıldım biri değilim. Babam istiyor ki kız gibi bi oğlanla evleneyim ben dövebilirim o otursun o derece birini istiyor ki ben iyice rahat oluyum ama bende öyleri sevmiyorum
Böyle durumla karşılaşan var mı? Aile nereye kadar seçilir? Hani bana da bi hayat lazım, babamın istediği birini denedim onun için ama olmuyor olmuyor olmuyor. Şimdi buna acayip derece karşı.
Ne yapacağımı bilmiyorum, tanışmadan sonra ben hala karşıyım der ise bu kafayla siniri ile zaten bişey değişeceğini sanmıyorum. Ben beni bu kadar seven birisine nasıl ailem seni istemiyor bitirmem lazım diyim?…
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil