İnsten tanıştık 9 gün oluyor sevgili olduk takipçilerini çıkaracağını söyledi çok ısrar ediyorum 15 20 kişiyi çıkarıyor sen beni aldatıyorsun diyorum yeminler ediyor kuran çarpsın şöyle böyle diyor çok ısrar edince çıkarıyor ama ben çalışırken wpde aralıklı aktif oluyor kendisi yani 1 saat içinde 3 sefer rahat giriyor çoğunlukla aktif wpde inste tanışmamıza kendisi mesaj attı öyle tanıştık aldatıyormu sizce aynı şehirdeyiz geliyorum yarın yanına dedi gelmedi sürekli oyalıyor beni yani arkadaş çevreside yok wpde ne yapıyor instada takip ettiklerinin 100/70i kız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya adam takıp etmez ama özelden her boku yer onu kontrol edemezsın sevgı olayıda mal degılsın ya anlarsın arandakı ıletısımle neler hissettiğini
Gözlerinin içi parlıyor benimle konuşurken adresini verdi annesine söylemiş beni
Yavrum kac yaşındasın? Küçüksün be bu ısler ıcın
Yani yerinde duramıyor konuşurken benimle konuşurken tanışınca instagramımı kapatacağım dedi hepsini çıkaracak dedi çıkarmıyor zorluyorum tek tük çıkarıyor
22 yaşındayım
Ama azda olsa takipten cıkmıs iste cok darlama aldatsada bir gün ögrenirsin
Hissediyorum bence aldatıyor gibime geliyor wpde ben ben uyuyunca neden girdin diyorum eee şöyle böyle bir resim gelmişte ee ona bakmıştım felan diyor gece 3 de ben uyuduktan sonra girdi
yani süphelenmekte haklisin bilemedim ama simdi yenisiniz ya ustune cok dusme darlanıp ayrılır senden
Ya bende hayatıma aldığım insanı hayatımın merkezine koyuyorum diye ilettim aynı şekilde bende olursam tabi dedim tamam ne dersen o dedi şimdide çıkarmıyor
ya da zaten elimdemi diyor bağladım bir yere kaçamaz diyemi düşünüyor
9 gün daha yeni yıllar olsa da bu kadar baskıda kimse kalmaz
Sıkılıp terkmi eder beni ama bende hayatıma aldığım insanı hayatımın merkezine koyuyorum inşayım kapatacağım dedi kapamadı çıkaracağım söz felan verdi çıkarmadı instayıda kapatmadı bunaltıyorum hani niye çıkarmıyorsun kızları diye çıkarmıyor
Kapatayımmı dedi instayı hayır kapama dedim çıkar sadece dedim çıkarmadı kızları tanımadığı Kızlar 100/70i kız takip ettiklerinin
Böyle ilişki ilerlemez insani yorar yıpratır çok güzel günler gecireceginize böyle şeylere takılmayın..
Neden çıkarmıyormuş peki?
Neden çıkarmıyorsun rahatsız oluyorum çıkar diyorum yeminler ediyor
Ben sana inanıyorum güveniyorum sende aynı şekilde bana güven diyorum güvenmiymusun bana diyor hayır tabiki güveniyorum diyorum
Tamam da neden çıkarmıyor neden? Ne diyor sana ayrıca bi şey yapmiyosa neden yemin ediyor.
Güven diyor pardon
Seni beni aldatıyorsun bence diyorum hayır aldatmıyorum diyor yeminler ediyor ben zorlayınca tek tük çıkarıyor takip ettiklerini
Hayır bu ısrar niye anlamadim çıkarsın işte ne yani senden önemli hoşuna mı gidiyor böyle sormab
Çıkarmıyor işte beni şüpheye sokuyor
Ben sana soylüyomuyum son görülmeni aç diye felan diyor ben sana inanıyorum güveniyorum sende aynı şekilde bana karşı ol diyor
9 günlük daha ne karışıyorsun
Hayatımın merkezine koyuyorum aldığım kişiyi bende öyle bir yapıya sahibim böyle yaparsam sıkılıp gidermi
Gider tabi daha şimdiden böyleyse ileride neler olur diyip kaçar
Ama seviyorum farkında 10 dakika molam var 10 dakikayıda onunla telde konuşuyorum
Ne fark eder saçma davranıyosun rahat bırak
aldatsa anlardın bu kadar baskıcı olma
Gözlerinin içi parlıyor benimle konuşurken adresini verdi annesine söylemiş beni
Yani yerinde duramıyor konuşurken benimle konuşurken tanışınca instagramımı kapatacağım dedi hepsini çıkaracak dedi çıkarmıyor zorluyorum tek tük çıkarıyor
9 günde böyle olduysa ya hiç sevgilisi olmamış ya da yalan diyor
Hayır oldu felan diyor ama ağzı laf yapıyor annesinde söylediğine inanıyorum numarayı kaydettim gerçek