Aşk İlişkileri Erkeği elde tutmanın yolları hakkında birkaç şey yazarı mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bu konu hakkında bi kaç yıl yazar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Evlilik öncesi erkeği elde tutmanın yolları Erkeği elde tutmanın yolları hakkında birkaç şey yazarı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl UZAK DURULACAK KADINLAR:- DÖVME- PIERCING- HALKA- DUDAK DOLGUSU- KALIN BACAK- KOCA *ÖT- KANKASI OLAN- ERASMUS'A GİTMİŞ- CROP GİYEN- SÜTYEN GİYMEYEN- INSTAGRAM'DA BİKİNİLİ FOTOSU OLAN- *ÜTÜNÜ S*KT*RMİŞ- 1000'DEN FAZLA TAKİPÇİSİ OLAN- SİGARA İÇEN 0 4 Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Ya sen 😀yorulmadın mı eyvallah sağol Yorumla Soran +1 yıl Bazıları oky de piercing , sigara, crop, ne alaka 😅 Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Sende var mı bunlardan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç g*tten yedin mi Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Salın gitsin, durmak istemeyeni hiçbir şekilde tutamazsın. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dediğin gibi olmaz maalesef 😅sende haklısın lakin erkekler taktiksz yanında Durmaz hepsi öyle 😅 Yorumla Kaunis +1 yıl Allah onların türlerini... neyse susayım. Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hicbisey nasibinde varsa olur doğal davran hayatinjn merkezine koyma bu kadar 2 1 Yorumla Sa4udade +1 yıl ✅ Yorumla
kdrbgrynkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Genelleme yapıyorum tamamen elde tutmanın en verimli tarafı sıkmamak ama boş bırakmamakta gerekir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Boş bırakmamaktan kastın nedir mesela Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Mesela nasıl desem bi gün dışarı çıkacak o gün çok arama sorma akşam geri dönüşte ya da gittiği yerde sana mesaj atıp sana haber veriyorsa okey ama değilse şüphe şüphe Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Başka bir şekilde ilgiyi yok etme çokta verme Yorumla Soran +1 yıl Aaa güzeeeelll akıllıca Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Ne kadar akıllıca bilmem ama genele vurunca yüzde seksen böyle Yorumla Soran +1 yıl Yok yok akıllıca valla Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl O zaman süper senin adına sevindim Yorumla
dertolog1 Takip Et Xper 6 Yaş: 118 , eic 74% +1 yıl Cilve naz disil enerji 3 9 Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Sonra cinsellik dimi bence yanlış Yorumla Soran +1 yıl Detay verirsen Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Nasıl bir detay lazım mesela sana Yorumla dertolog1 +1 yıl Cilve iste nasıl detay vereyim Yorumla Soran +1 yıl @kdrbgrynkkk direk dediğini yaparsam konu oraya gider zaten o yüzden detay verirsen diye sordum 😅 Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Afesrsin ben farklı anladım özür diliyorum Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Ayrıca her erkeğe bu cilve işlemez Yorumla Soran +1 yıl @kdrbgrynkkk aynen her erkekte yemezzz Yorumla kdrbgrynkkk +1 yıl Zor olanlar var ben şahsen kendimin zor olduğuna inanırım herşeyi beğenmem herkesin beğendiğini asla sevmem daha soft severim mesela Yorumla
Misali00rüzgar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu biraz karşındaki insana baglı biraz da sana tutkulu cilveli tatlı dilli güler yüzlü ol tamam bu iş 1 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Kesinlikle oral 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik öncesi 😏 Levi01adana +1 yıl Evet Soran +1 yıl Nalaka , mesela? Levi01adana +1 yıl Bu bir ihtiyaç.
Thefurkanbey43 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl İlk olarak cinsellikten geçiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik öncesi 😏? Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl Çok fazla sıkmadan kisitlamadan yaşamaktan geçiyor ki evlilik öncesi de yatmadan bile cinsellik oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Tattir ama riske girmeden ve vermeden diyorsun yani 🤔? Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl Göster ama elletme diyorum Yorumla Soran +1 yıl Okyyy Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl Sjdhdh Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seks, yemek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani k bakma ama komiksin 😅 evlilikte öncesi ilişkilerde seks erkeği soğutuyor 😅ben mi öğreteyim Yorumla BrownFlag +1 yıl Evlenmeden seks yapmak erkeği soğutuyor mu? Doğru mu anladım? Yorumla Soran +1 yıl Yesss Yorumla Soran +1 yıl Vereni, nikaha almamak gibi huyları varyaa😅 Yorumla BrownFlag +1 yıl İlginç neden öyle olsun ki tam tersi değerli olman gerekmiyor mu Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. seks seks seks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlilik öncesi 😏☺️? Yorumla
onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. İlgi gösterme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Derken mesela Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Eve kitleyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
UZAK DURULACAK KADINLAR:
- DÖVME
- PIERCING
- HALKA
- DUDAK DOLGUSU
- KALIN BACAK
- KOCA *ÖT
- KANKASI OLAN
- ERASMUS'A GİTMİŞ
- CROP GİYEN
- SÜTYEN GİYMEYEN
- INSTAGRAM'DA BİKİNİLİ FOTOSU OLAN
- *ÜTÜNÜ S*KT*RMİŞ
- 1000'DEN FAZLA TAKİPÇİSİ OLAN
- SİGARA İÇEN
Ya sen 😀yorulmadın mı eyvallah sağol
Bazıları oky de piercing , sigara, crop, ne alaka 😅
Sende var mı bunlardan
Hiç g*tten yedin mi
Salın gitsin, durmak istemeyeni hiçbir şekilde tutamazsın.
Dediğin gibi olmaz maalesef 😅sende haklısın lakin erkekler taktiksz yanında Durmaz hepsi öyle 😅
Allah onların türlerini... neyse susayım.
😅
Hicbisey nasibinde varsa olur doğal davran hayatinjn merkezine koyma bu kadar
✅
Genelleme yapıyorum tamamen elde tutmanın en verimli tarafı sıkmamak ama boş bırakmamakta gerekir
Boş bırakmamaktan kastın nedir mesela
Mesela nasıl desem bi gün dışarı çıkacak o gün çok arama sorma akşam geri dönüşte ya da gittiği yerde sana mesaj atıp sana haber veriyorsa okey ama değilse şüphe şüphe
Başka bir şekilde ilgiyi yok etme çokta verme
Aaa güzeeeelll akıllıca
Ne kadar akıllıca bilmem ama genele vurunca yüzde seksen böyle
Yok yok akıllıca valla
O zaman süper senin adına sevindim
Cilve naz disil enerji
Sonra cinsellik dimi bence yanlış
Detay verirsen
Nasıl bir detay lazım mesela sana
Cilve iste nasıl detay vereyim
@kdrbgrynkkk direk dediğini yaparsam konu oraya gider zaten o yüzden detay verirsen diye sordum 😅
Afesrsin ben farklı anladım özür diliyorum
Ayrıca her erkeğe bu cilve işlemez
@kdrbgrynkkk aynen her erkekte yemezzz
Zor olanlar var ben şahsen kendimin zor olduğuna inanırım herşeyi beğenmem herkesin beğendiğini asla sevmem daha soft severim mesela
Bu biraz karşındaki insana baglı biraz da sana tutkulu cilveli tatlı dilli güler yüzlü ol tamam bu iş
Kesinlikle oral
Evlilik öncesi 😏
Evet
Nalaka , mesela?
Bu bir ihtiyaç.
İlk olarak cinsellikten geçiyor
Evlilik öncesi 😏?
Çok fazla sıkmadan kisitlamadan yaşamaktan geçiyor ki evlilik öncesi de yatmadan bile cinsellik oluyor.
Tattir ama riske girmeden ve vermeden diyorsun yani 🤔?
Göster ama elletme diyorum
Okyyy
Sjdhdh
Seks, yemek
Yani k bakma ama komiksin 😅 evlilikte öncesi ilişkilerde seks erkeği soğutuyor 😅ben mi öğreteyim
Evlenmeden seks yapmak erkeği soğutuyor mu? Doğru mu anladım?
Yesss
Vereni, nikaha almamak gibi huyları varyaa😅
İlginç neden öyle olsun ki tam tersi değerli olman gerekmiyor mu
seks seks seks
Evlilik öncesi 😏☺️?
İlgi gösterme
Derken mesela
Nefes al
Eve kitleyin
😅