Erkek arkadaşım ile her hafta cumartesi günleri buluşuruz normalde her gün gidip gelemiyor aramızda 2 saat var ama işten yorgun filan geliyor neyse bu hafta cumartesi gelemeyeceğini söyledi bugün gelecekmiş arkadaşının doğum günü için evde erkek erkeğe toplanacaklarmış bende bu hafta sonu 3-4 günlük şehir dışında olacağım gelmişken azcık göreyim seni dedim yarım saat bile olsa görüşelim dedim tamam dedi sonra yağmurda nereye çıkıyorsun sen Allah aşkına demeye başladı ben seni görmek için yağmuru bahane etmiyorum yağmur çamur dinlemeden geleyim diyorum dedim oda gelme 1 gün görüşmedik diye ölmeyiz dedi ben direk arkadaşlarla buluşucam filan demeye başladı bende öyle dedi diye kırıldım yüzüne kapattım telefonu 2 saat oldu ne aradı ne yazdı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle adamlari hala sevmeye devam alternatif bulmuş demekki
Arkadaşlarıyla evde oturup cips alkol ps oynama fikri daha cazip geliyor ona bir 15 dk görsem bile yeterdi bana böyle yapmasına çok kırıldım gözlerim doldu yüzüne kapattım telefonu geri bile aramadı yazmadı bile
Bu şekilde arayıp sormuyorsa demekki bazı şeyler artık azalmış nerden nereye geleck ki
Köyden geliyor kendi orada çalışıyor ben merkezdeyim 2 saatlik yol var aramızda
Yani geldiğin de yaptığın şeyler belli ki sıkmış seni
Arkadaşları daha ağır basıyor diyebilirim ben onu 1 gün görebilmek için 6 günü iple çekiyorum o gelir gelmez arkadaşlarına gidiyor 15 dakikası bile mi yok görmeye yazık cidden
Yazık tabikii sen bence ufaktan ayrıl o duraktan
KS cidden kafayı yemiş bu sorunun cinsel yaşam kategorisinde ne işi var anlamıyorum
Ben aşk ilişkileri kategorisinde paylaşa basmıştım sorumu KS burada paylaşmış
Tahmin edebiliyorum sorun senden kaynaklı değil zaten
Yağmurda arkadaşlarıyla bulusabiliyor yani bide anlamadığım y yağmur yağsa ne olacak ki kafe de oturduktan sonra tamamen bahane ya cocuk doymuş sana
Biz öyle çok dışarda buluşup görüşemiyoruz ailemden dolayı gelirse bizim buradaki parka geliyor biraz görüşüyoruz hasret gideriyoruz sonra eve dönüyorum
Bence şu durumda onun üzerine düşme uzaklaş biraz benden sana tavsiye cocuk çok elde görmüş seni o kadar görmüş ki artık görmeye bile gerek görmüyor
Ya da buluşalı daha 3 gün oldu diye hemen görmek istemiyor geçen hafta 10 gün görüşmedik geldiğinde gayet özlemiş gibiydi çok ilgilendi benimle gitmek istemedi yanımdan şimdi böyle arayıp ağzına s***ak istiyorum gerçekten sinirliyim çünkü ayrıca hava da açtı güneşli yağmuru bahane etti nereye çıkıyorsun diye ben gelince direk çocukların yanına gideceğim demişti en son
Çocuk her çağırdında koşarak gitme sende birazcık meşgul ol
Zaten 1 hafta 10 gün görüşemiyoruz yerine göre sadece 1 gün görebiliyorum onda da müsait değilim diyemiyorum ne yazık ki 😔
Aşkım iradeli ol kızsın sen yavvv nazlı ol
Şimdi ne yapıcam peki bana öyle dedi diye kırılıp yüzüne kapattım telefonu ne geri aradı ne de yazdı kaç saattir önceleri böyle yüzüne kapatınca geri aramazdı ben tekrar arardım niye aramıyorsun sen erkeksin sen gönlümü alacaksın yapacaksın derdim arkadaşlarının yanına gelmesine 2-3 saat var oraya gelince zaten hiç yazmaz aramaz onların yanında iyice unutuyor beni ben unutulacak kadın değilim ilgilenecek kadınım
Ara aşkım yaz al gonlunu çocuğun nazlansin beyefendi bişey yapma tabiki yapma bişey otur kitap oku otur ders çalış kendini süsle biseyler yap ama hayatının merkezine koyma şu çocuğu
Ben bu hayatta hep kaybederim
Duygusal ve iradesiz olursan tabi kaybedersin
Çok duygusalım aşırı biri bana sesini yükseltsin hemen gözlerim dolar
Sanırım ılıskınız taze değil, biraz sıkılma var artık
4 yıl bitmek üzere. ya da daha yeni buluştuğumuz için istemiyor ama kırıldım söylediği şeye 1 gün görüşmedik diye ölmüyoruz demesi yağmurda nereye çıkıyorsun görüşmeye demesi. Ben yağmurda dışarı çıkacak kadar görmek istiyordum onu hafta sonu bende yokum çünkü oda gelemeyecek zaten 15 dk görsem bile yeterdi
90% sıkılmıştır. Günahını almak istemem ama. Erkek olarak cogumuz öyle oluyor
Zaten hayatında kimse yok çok şükür yanlışı olmadı ama erkek arkadaşının doğum günü için buraya kadar gelip de 15 dk sevgilisine zaman ayıramaması koyuyor insana.. kırılıp yüzüne kapattım telefonu ne aradı ne de yazdı 2 saat oldu konuşmayalı arayıp bağırmak çağırmak istiyorum çok sinirliyim çünkü gözlerim dolu dolu yazıyorum şu cümleleri bile
Bence hiçbir şey yapma ne yaz, nede ara sor. Eğlen falan, hikaye falanda at görsün ve kıskansın. şu an biraz değer yüklemen lazım ki kaybetmekten korksun
Umrunda bile olmaz ki arkadaşlarıyla takılmaktan telefonu eline alıp yazmaz bile bana.. kendi tek iken ilgilenir yazar arar arkadaşlarının yanına gelince beni unutuyor hayatında yokmuşum gibi davranıyor telefonu şarja takıcam deyip saatlerce yazmıyor o yazdığında da ben uyumuş oluyorum
Sen dediğimi yap. bir erkek olarak tavsiye veriyorum sana. Buradakı abazaların dedıgınede takılma hepsı nıyetı farklı
Dediğimi yap ve bana güven
Benim öyle çok arkadaşım yok herkese ben yazdığım için hep plan yapan ben olduğum için ben aramayınca kimse beni arayıp sormasını için herkesle arama mesafe koydum bir annemle çıkıyorum her yere oda bunu biliyor çevrem olmadığını kafası rahat yani pek umrumda değilmiş gibi davranmam onda bir etki yaratmaz
Adınız
Biz 5 dakka görüşmek için şehir dışına gidiyorduk uçakla. Adam 2 saatlik yolu bahane ediyor.
Gerek var mı sence aramaya
Çok sinirliyim ama arayıp ağzına s***mak istiyorum
Sana değer vermeyen birine sinirlenmen nekadar mantıklı bir hareker
Cinsel yaşamla alakası peki
kıyamam sana. istanbuldaysan gel sarılayım
yedek sevgılı sart
Haklisin