Finallerden düşük alırsam int*har etmeyi düşünüyorum haklı değil miyim?

Ailemin hayal kırıklığına ugratmaktan bıktım, zaten sürekli psikolojik olarak stres , anksiyete falan da var, beynim don gibi. Buyuk ihtimalle int*har ederim finallerden düşük alırsam benim için hayati öneme sahip zaten yaşasam da bir cacık değişmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuçta her hikaye mutlu sonla bitecek diye bir şey yok, maalesef bazı insanlar kendi finalini kendi yazar , psikolojik olarak bittim ben artık canım var onu al diye dua ettiğimde bile duamı kabul etmedi belki de kendi elimle yapmasını istiyordur
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni bir gün ama boşluk hissi devam ediyor bilmiyorum keşke zamanında başkalarına değilde kendime yarabandı olsaydım diyorum, psikolojik olarak bittigimi kabullendim artık üniversiteyi de dondurmayı düşünüyorum. Her şeyden elimi ayağımı çekip kabuğuma çekilmeye karar verdim. Tek bildiğim bu döngünün asla benim peşimi bırakmayacağı. Mental sağlınıza dikkat edin kimse sizden değerli değil
Güncellemeler
+1 yıl
Sınav haftam başladı ve çöp gibi geçmeye devam ediyor o kadar çalıştım ettim en kolay soruları bile yanlış yapmışım işte bu yüzden benim gibi bir canım yaşamaya hakkı yok ailem o kadar çabalasin etsin bende mal gibi geziyorum ortalıkta
Güncellemeler
+1 yıl
Her gün yeni cehenneme uyanmak, o beyinle sınavlara girmek mahvediyor beni düşündüğümden daha kötü olacak her şey büyük ihtimalle. Don gibi beynim hiç bir şeyi hissedemiyorum acıdan başka
Güncellemeler
+1 yıl
Hayat maceramin sonuna geldiğimi hissediyorum.2 hafta önce hissetmişim aslında ne halde olacağımı. Hayat herkese adil değil maalesef. Surekli emeklerimin karşılığını alamadım. Umarim o şeye cesaretimi toplar da gidebilirim. Umarım hepiniz mutlu olursunuz
Finallerden düşük alırsam int*har etmeyi düşünüyorum haklı değil miyim?