sevgili olaylarına gelemem f, b olalım dedi? sevgililiğe nasıl ikna ederim? öyle bir vaktim yok diyor ama istediği şey de sevgililerin yaptığı gibi. sen öyle say sevgiliyiz dersin diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
belki zamanla sevgili oluruz dedi. ben ondan cinsellik istemiyorum seviyorum sevgili olmak istiyorum ama başa çare bırakmadı
Tutulmak derken sevmenden bahsediyorum. Bu şekilde muamele eden bir insanı nasıl sevebiliyorsun? Tavırlara bak, gel sana biniyim sen de sevgili say bizi diyor. Zamanla falan sevmeyecek dostum kandırmaya çalışıyor seni. İstiyorsan da gidip en güzel şekilde tecrübe edebilirsin
Var bende de aynı enayilik bakma böyle konuştuğuma. Her şeyde bi pozitiflik arıyorum ama bizim gibi insanlara birilerinin gelip gerçekleri çat çat söylemesi lazım. Yoksa hayal kırıklığı, pişmanlıklar
Senin kararin. Ciddi dusunmeyen birisiyle ciddi dusunmeye calisiyorsun. Zamanla olur vb hikaye ciddi iliski ariyorsan ona gore kisilere yönel. Bahsettigin sahis ciddi iliski aramiyor belli yani zorlamaya gerek yok
Başka çare bırakmadı nedir ya? Çareyi onun iki sözüne mi bırakıyorsun kendine olan saygını kaybet bugün bunu böyle kabul ediyorsan yarın seni bırakmasını da kabul edebilecek misin laf belli icraat belli yapma.
Koşullu sevgi verebilirim diyor yapma. Sevgi koşulsuz olmalı bunu hak etmen için istemediğin zarar göreceğin bir şey yapmak zorunda değilsin. İlişkide fedakarlık olmalı ama bu fedakarlık değil kullanılmayı kabul etmek olur ben de böyle biriyle tanıştım kabul etmedim özledim acı çektim ama zamanla daha iyi oldum şükür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kendine hiç mi saygın yok ya :D sen öyle say ben de sana kayayim işime bakayim diyor çocuk. Sen de buna tutuluyorsun öyle mi
bu dediğine tutulmadım ve ben cinsellik istemiyorum cocugu seviyorum beraber olmak istiyorum ama o anlamda değil
Tutulmak derken sevmenden bahsediyorum. Bu şekilde muamele eden bir insanı nasıl sevebiliyorsun? Tavırlara bak, gel sana biniyim sen de sevgili say bizi diyor. Zamanla falan sevmeyecek dostum kandırmaya çalışıyor seni. İstiyorsan da gidip en güzel şekilde tecrübe edebilirsin
bazen bildiğim şeyleri bilmiyor gibi yapmak istiyorum üzülüyorum korkuyorum
Var bende de aynı enayilik bakma böyle konuştuğuma. Her şeyde bi pozitiflik arıyorum ama bizim gibi insanlara birilerinin gelip gerçekleri çat çat söylemesi lazım. Yoksa hayal kırıklığı, pişmanlıklar
Elde edemeyice sever onun dışında cebinde görür, emek harcamadan kazandığını bir çırpıda harcar...
İletişimi kes direk madem istemyşrodun bunu teklif edince direk soğıman gerekmez mi sıcak bakmıyorsan
Erkekler cinsellik yasadigi kizlari hicbir zaman gercekten sevmemistir (evlilik harici)
sevmiyor zaten beni
Cevap belli yaptigin her fiil kim oldugunu aciklayacaktir
Uzaklaş olum ordan seni sevmeyen birini ne yapacaksın seni kullanmasına izin verme 👍
Çapı küçük kalçaya gelemem, partinde kız yoksa gelemem
Senin kararin. Ciddi dusunmeyen birisiyle ciddi dusunmeye calisiyorsun. Zamanla olur vb hikaye ciddi iliski ariyorsan ona gore kisilere yönel. Bahsettigin sahis ciddi iliski aramiyor belli yani zorlamaya gerek yok
Başka çare bırakmadı nedir ya? Çareyi onun iki sözüne mi bırakıyorsun kendine olan saygını kaybet bugün bunu böyle kabul ediyorsan yarın seni bırakmasını da kabul edebilecek misin laf belli icraat belli yapma.
Hala nasıl ikna ederim diyor bir gram beynin yok
seviyorum. bir gün başına gelirse anlarsın.
beyinisiz değilim böyle birini sevcek kadar gidip nerde sizi becermek isteyen var onu seversiniz.
kabul edersen bir daha hiç sevgili olma ihtimalin kalmaz. kabul etme. prensiplerin olsun
Kabul etmeee
Öz saygın olduğunu göster. Bir değerin olsun kızım😘🥰
hala muhatap olmayı nasıl kendine yakıştırıyorsun
çünkü seviyorum
sevme
Önce hamdi beyin teklifini alalım..
Uzak dur şerefsizden kullanma pesinde
Sevme böylesini
sev yeter
seviyorjm ama o dedi ki ilişkiye girdikce falan belki sevgiliyiz deriz
yane yolu
ordan başlatmak istiyor
peki buna ewet dermisin
ilişki yaşadın mı..
hayır ben bakrym
onu dicektim
cevabın müthiş
Arzuların varsa kabul et
Ol bence ilişkiye girdikçe sever
o da öyle diyor belki yaptıkca sevgili olucaz dedi
E daha ne
Koşullu sevgi verebilirim diyor yapma. Sevgi koşulsuz olmalı bunu hak etmen için istemediğin zarar göreceğin bir şey yapmak zorunda değilsin. İlişkide fedakarlık olmalı ama bu fedakarlık değil kullanılmayı kabul etmek olur ben de böyle biriyle tanıştım kabul etmedim özledim acı çektim ama zamanla daha iyi oldum şükür
@Sananegjnn yazık edersin böyle biri ile vakit geçirerek
Kandırmış seni düşme
Ol gitsin
Günah işlersin
Yolun sonunda bırakır sıgaranın bittigi gibi
Fb ol kanka
Cinsellik yaşıycakmısın sevgili olunca
sevgilim olsa zaten yaşardım ama olmuyor
Fb olma sakın kullanır
Şutla
boş ver engee
çok basit