Eşimi engelledim?

2018 den bu yana uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Şubat ayında imza atıp eve geçtim. Ne gelinlik giydim ne altın istedim ne bir şey. ( Düğün vs yapmadık depremde yakınlarımız öldüğü için nikahta sadece imza attık) Şikayetçi değilim ama istediğim gibi bir hayat yaşayamadım. Cicim ayı vs de yaşayamadım. Kendisi asker şimdi başka şehirde görev yapıyor, beni yanına alamadı çünkü borcu vardı. İlişkimiz boyunca neden devam ettim bilmiyorum. Şimdi düşününce evlilikte saçma. Bu adam bana bi kere bile içinden gelerek çiçek almadı. Benimle ilgili hiç bir detayı hatırlamıyor, gün boyunca yazmıyor aramıyor. Üstelik depremde abimi kaybetmeme rağmen Şubat 'tan bu yana düzgün davranmaya çalışıyorum. Artık dayanamadım engelledim muhattap olmak istemiyorum. Ne bir konuşma yaptı ne bir destek verdi. Sürekli yazan taraf benim sürekli uğraşan taraf benim. Engelliyorum engeli kaldırıyorum 3 gün köpek oluyor 4. gün yine eski haline dönüyor. Bıktım artık hissizleştim, engeli uzun bir süre kaldırmayı düşünmüyorum. Kim hatalı sizce?
Eşimi engelledim?