Selamm 🥳🥳
Gönlünün beybisi yola çıkmış sana doğru geliyor (bu kısmı manifestleyeliim😍) ve yol üzerinde ona yazdığın not ulaşacak, ne yazmak isterdin?

Selamm 🥳🥳
Gönlünün beybisi yola çıkmış sana doğru geliyor (bu kısmı manifestleyeliim😍) ve yol üzerinde ona yazdığın not ulaşacak, ne yazmak isterdin?

bi deneyeyim dedim, baktım uzadıkça uzuyor. sorunla alakalı olan kısmı yazıyorum. geri kalanını soru sorup paylaşacağım
yokluğunun vehametinden daralan ruhum, varlığına amade, nefessiz kalan bedenim kokuna, tenim tenine hasret. sensiz geçen her gecede ruhum, prangalar içinde esir düşmüş, işgenceler çeken bir esirin acılarını paylaşmakta
Zor zamanlar yaşıyorum ve ağır sınavlardan geçiyorum.
Bu günler bittiğinde, sularım durulduğunda, huzuru bulduğumda geleceksen eğer, gelme. Ben o gün daha heybetli ve bir dağ gibi ayakta olacağım.
Oysa benim şefkate bugün ihtiyacım var.
Bak işte beni anlayan bir kadın.
Arada sırada konuşuyoruz zaten ama ruhum ile keyfim benden hep bir adım önde yani fazla söz geçmiyor ama gene'de şöyle bir şey söylemek isterdim bedenim yoruldu çılgınlıklar yapmayın artık 😏
Cevap
18Cevap
Ruhumun eşsiz olduğuna inanıyordum, beni sana inandırdığın için teşekkür ederim..
Eyvallah.. 😂
Ruh eşi diye bir şey yok.. aşka da yok zaten
Sjs yav sus daha bunu demene yıllar var
A. Selam🍁✍️
Not:Yola çıktığını sakın ola yolda bulduğunla değişme..
Bekliyorum.😉
Bana bak ruh ikizim, bana gelirsen ancak ölünce gidersin benden sjsjs
Kırkı devirdik neredesin sen boynu devrilesice.
Muhtemelen :)
Tamam naz niyaz severiz de bu kadar beklemek de ne bilim yanii😂😂
Kesinlikle 😂
Gizeminle kavuşuyoruz aramızda artık mesafe olmayacak bu gizemi hep koruyalim 🌹🌹🌹BALKÜPÜMMM ÖMRÜM🌹🌹🌹
Zor zamanlar yaşıyorum..
Sana ihtiyacım var..
Yazardım..
Bu zamana kadar neredeydin zalimin gızı shshshshshshs
Sen bana bir adım at. Ben sana on adım koşarım. En sonunda ise dünyayı gezerek birlikte depar atalım.
Hayatının en eğlenceli, tutkulu, keyifli zamanlarını yaşamaya hazır mısın? Here we go!
80 dk erken gel
iyi ki varsın kelebek
allah beni kahretmesin sizl yorumumu kan çıkacak sende kelebek koymuşsun mutluluğum namına sil şunu
abla yorumu sil abla
çocuğum sende profiline kelebek koymuşsun sil yorumumu
hahyt senden kelebek olmaz zaten gördük vicdansızlığını düşene sende tekme attın nemrudun kızı
gel artık öldük bittik
Durakta boşuna bekleme otobüs gitmiyor derdim
Sol yanım seni ölünceye kadar
1.80 üstü ol öyle gel derdim
Sakin ol bunlarin hepsi geccek
Baş belası
Waoovvv bu iyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?