Eskiden sürekli bana bakıyordu artık bakmıyor
bugün yanında bir kız vardı normal arkadaşı da olabilir bilmiyorum normalde erkek arkadaşıyla tek otururdu bugün yanlarına 2 kız oturmuştu bundan sonra nasıl anlatabilirim biri olduğunu?
Eskiden sürekli bana bakıyordu artık bakmıyor
bugün yanında bir kız vardı normal arkadaşı da olabilir bilmiyorum normalde erkek arkadaşıyla tek otururdu bugün yanlarına 2 kız oturmuştu bundan sonra nasıl anlatabilirim biri olduğunu?
Selamlar,
Kendisiyle herhangi bir şekilde iletişimde misin bilmiyorum ama böyle durumlarda direkt olarak soramıyorsan bile mutlaka ima ederek ağzından bir şey alabilirsin. Örnek verecek olursam kendisine evlilik ile alakalı bir şeyler sorabilirsin.
Misal ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun gibi. O zaten kendisi bu konuyla alakalı mutlaka bir şey söyleyecektir. Sen de buradan az çok anlayabilirsin hayatında biri var mı yok mu.
İletişimimiz yok…
Merhaba, eğer yanına gidip soramıyorsanız bence birkaç sohbet daha edin kendisiyle ve laf arasında aşktan, sevgiden bahsedin mesela beklentilerinizden bahsederken o da kendisiyle ilgili mutlaka bir şey der. Oradan anlarsınız sevgilisinin olup olmadığını diye düşünüyorum. Her şeyin gönlnüzce olması dileğiyle...
Teşekkür ederimm
Rica ederimm
Cevap
4Cevap
Bence direk olarak sorabilirsin dolaylı yoldan öğrenmeye çalışmana gerek yok direkt sevgilin var mı de..
Uzaktan böyle anlamak pek mümkün değil açıkçası ona yakın olan bir arkadaşından öğrenebilirsin ve kendim soramam dersen arkadaşın ile sordurabilirsin
Söyle sevdiğini pişman olma ya da arkadaş ol sende
Daha önceden yazdım ama sohbetin devamı gelmedi arkadaş olmak istese devam ettirirdi di mi
Normal mesaj yazdım biraz sohbet ettik devamı gelmedi
Çocuğun kızlara nasıl davrandığını izle çaktırmadan anlaşılır ztn
Kızlarla hiç konuşmuyor sadece dün konuştuğunu gördüm
Gidip sorabilirsin bence bu kadar çekinmeyin bizden
Sorsam direkt ondan hoşlandığımı anlar ve seni ilgilendirmez bile diyebilir çünkü onunla sadece 1 kere konuştuk
Anlasın zaten olay bu değil mi? Çekinme bence kadınlar da açılabilir
Ben ona daha önce tanışmak için ilk adımı ben attım devamını getirmedi benimle ilgilenmediği belli şimdi söylesem aşırı saçma olur ama haklısın teşekkürler yinede
Bazı erkekler de çekingen olabiliyor ya da sen belli ettiğin halde bunu anlamayabiliyor. Kendimden biliyorum. Selam verdi bana aşık diyen dingolardan olmayayım diye diye ilanı aşk edene kadar anlamıyorum bi kadının bana ilgisini.
Beni red eder diye söylemiyorum
O zaman da fikrini öğrenmiş olursun önüne bakarsın. Bırak kendi kaybeder
Zaten 1 sene sonra okuldan gidecek o yüzden açılmıyorum kabul etse ve çıkmaya başlasak bile 6 ay sonra gideceği için araya uzak mesafe girer
Mesafe girince biteceğini düşünüyorsan hiç girme zaten.
Biteceğini düşünmüyorum ama o beni unutur ve ilişkimiz biter diye korkuyorum
Beni sevseydi bir önemi yoktu ama şu an da ilgilendiğini söyleyemem
118 80 ariyarak
Hemen deniyorum ciddi misinn
Aradım yüzüme kapattılar neden olabilir?
Şakayım
Güzel şaka senin ki beğendim
Ver bana hesabı sorayım ben
Takipçisi 17 falan sorsan muhtamelen aklına bir tek ben gelirim okuldan
Çünkü okul bahçesine bir tek onun grubu ve ben çıkıyorum arkadaşımla
Onun arkadaşlarıyla hiç konuşmuyorum sadece bir kişiyle konuşuyordum o da okuldan ayrıldı
teşekkür ederim ama boş ver hiç uğraşma ilgisi de yok zaten
Gerçekten teşekkürler
Sorarak?
Anlayamazsin
Sorarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?