Anlayamıyorummm!!
Sürekli garip garip davranıp sonra da arkadaş gösterileri yapıyor...
Bakışları
Davranışları
Yorumlara gelll
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anlayamıyorummm!!
Sürekli garip garip davranıp sonra da arkadaş gösterileri yapıyor...
Birisi arkadaşsa eğer arkadaştır o arkadaş, aşıklar sevişir çünkü bazen bir bakıştır insanı bitiren yay gibi kaşları, hilal bakışlım bu sebeple sevdim ben onu çok güzeldi cemali, o kadar güzel ki sırılsıklam teninde kendimi kaybediyorum. İnsanlar çok yalancı ama, bu k@hpe dünyada her aşk biter sonunda çünkü ne demiş Yunus Emre Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler. Bazen hayatta öyle anlar vardır ders olur insana herkes kıssayı alamaz anlayanlar müstesna, tecrübe meydanı dost kazığı, sırtından aldığın bıçak darbeleri ihanet yalan ve namertlik yine sever insan çünkü sevmek için var herşeyi sevin yaratandan ötürü. Sevmek sevişmek güzeldir yalnız helaline varınca
Sizinle konuşurken sürekli göz teması kurmaya çalışıyorsa, onun yanındayken sıkılmamanız için türlü şaklabanlıklar yapıyorsa, size karşı korumacı bir tavrı varsa, sizinle başbaşa kalmak için fırsatlar yaratmayı deniyorsa size ilgi duyduğundan emin olabilirsiniz..
Birşeyler anlatırsın gözünün içine uzun uzun bakar sen konuşunca bazen böyle bakar o konuşmaz , şaşkınlık hali olur, yanında birde ne zaman istersen , yardım etmeye çalışır. Bazen de susarak yanında kalır , sesini duymak için, bakmak için. Farkında değildim söyleyene kadar, ona o gözle bakmadığım için anlayamamışdım.
Düzgün erkeklerin durumu bu oluyor ama bozuk erkeklerin , kroların eciş bücüş tiplerin nerdeyse sırf zengin olanların hatta Suriyelilerin bile altına yatarsınız ama düzgün olanlar serserilik yapmayanlar öylece yanınızda durur yeterince boş boğaz cığırtkan değilse bakmıyosunuz
Seninle iletişime geçmek ister ve bunu bakışları, kıyafeti, hijieni ile seni elde etmek için bir dolu kutu parfümüyle sana bunu belli eder.
Cevap
48Cevap
Mesela sen başka bir erkekle cinsel hayatını anlattığında kıskanıp delleniyorsa duyguları vardır.
Eğer sürekli ilgiliyse, sürekli aşk konularını açıyorsa ya da iki de bir iltifat ediyorsa veya kıskanç ise anlaşılır.
Kesinlikle davranislari bence. Gordugum kadariyla dengesiz tavirlarda. Ve gercekten etkilenen biri bence boyle degil daha olgun yaklasir. En azindan daha duygusal sakin davranir ve alttan agzini arar. Ayrica senden yana bisey gorduyse ego tatminine de cevirmis olabilir olayi. Benim bi arkadasim vardi mesela boyle. Adam bildigin benle flort ediyodu sonra geri cekiliyodu. Defalarca ayni seyi yapti. Bastim kufuru ama huyu hala ayni. Seneler gecti ciddi iliskisinden ayrilip yine yazdi ve yine ayni seyi yapti. Gelip gelip gitti surekli. Tamamen bosluk hissi ve ego tatmini yani. Bence bu da ona benziyor.
Normalden daha fedakar olur bı bak incele normalde bir insan için ksdın erkek farketmez mesela neyi yapmaz neyinden ödün vermez örneğin normalde hiç gitmek istemiyceği bir yere diyelim istemediği insanlar var ve çok uzak biyer ama hoslandığı bı kız rica etse köpeği olur gibi bu küçük bı örnekti daha büyük örneklerde var tabi ben kimse için şunu asla yapmam filan dediği şeyi hoşlandığı kadın için yapar , konuyu yavaş yavaş cinselliğe çeker şakayla karışık sonra ciddiye getirerek eğer senden yüz bulmazsa uzaklaşır daha az buluşur seninle daha az yazışır
Herkes artık ustaca rol yaptığı için, kim aşık kim değil anlamak olanaksız. Belki seni kendine aşık etmek istiyor, sonra kullanıp bırakmak. Belki senin ona karşı hislerin var mı diye yokluyor. Belki o da beni sever diye çabalıyor. Belki kızarsın ya da arkadaşlığı bitirirsin diye hemen arkadaşız sözünü söylüyor. Detayları bilmediğim için bu ”Belki” sürekli döner dolaşır.
ne sevgili olacak ne arkadaş kalacak cesareti bulunmayan kişi. uzak durulması gereken kişidir de çünkü ruhen yıpratır. illaki anlaşılır bakışlarından olsun , kıskanmalarından olsun.
Arkadaşken seni çok fazla kıskanıyorsa sana karşı hisleri olduğu aşikardır.
önemli olan fark sana karşı ve diğer arkadaşlarına karşı olan davranışlarında görülür. diğer arkadaşlarına yaptıklarını arkadaşça buluyosan ve sana daha fazlasını yapıyosa sana karşı arkadaştan fazlasıdır
Bir ortamda sana bakan başka erkeklerden rahatsız oluyorsa bu seni kimse ile paylaşmak istemedigindendir senin üzerindeki öncelik hakkını hep kendinde görür olmadık zamanda saçma mesajlarla iletişim kurmaya çalışır
Bi insan cümleler kurmadan konuşabilir.. Oda Davranışlarıyla.. Ha kendisinden duymadıkca da beklentilere girmemek gerek belkş o seni gerçekten arkadası olarak gördüğü için yakın davranıyor da olabilir.. Kişiden duymadıkca anlamak zor
Ayyy sevmediğim insan tipi. Duygun varsa neyin artizliğindesin. Davranışlar ele verir ama o hala arkadaş ayağına yatar bırakın bu işleri azcık yürekli olun bee ya 😂😂😂😂
Davranış demişlerde bence bakışlar. Çünkü davranışlarını genelde kontrol altında tutabilirken bakışlarını, nasıl baktığını genel anlamda kontrol edemezsin.
Aradığım cevap
Di mi di mi😆
Adam haklı 😘😘
Evet D şıkkı 😅
😘😅
Davranışları, konuşmaları, bakışları her türlü belli eder.
Şahsen anlamak istemem. Ne tarafa yatırıyorsa o taraftan kalır kalkmasına müsade etmez sınırlarımi daha iyi çizerim.
akşam ayrılırken "gel evde bi kahve ikram edeyim sana " de. Anlarsın :)
bir kere canım yani yaptığı şeylerin farkına varmız sürekli ilgi gösterir seni düşünür üşüme hasta olma falan falan işte
Sürekli izler, sesini duymak ister, bahaneyle konuşma çabası olur, bakışları derindir..
eğer ki karşıdaki erkekse yanında tayt giyin popon bakarsa bu gayet normal bir sey erkekler götü merak eder ama önemli olan nasıl baktığı. eğer ki dudaklarını ısırmıyorsa no problem. ısırıyorsa sıkıntı vardır.
Dudaklarını ısırmayınca ne oluyor?
Onu senin anlaman gerek senin anlayamadığını biz nasıl anlayalım
Sürekli bir ilgi alakalıdır sen sorduğunda sözde arkadaşız der ama vücut dili kendini ele verir...
Belirsiz davranan insanlardan bir cacık olmaz uzaklaş
Seninle konuşurken heyecanlanıp küçük küçük sakarlıklar yapıyorsa
Aşık mı değil mi bilmem ama seni çekici bulduğu için arkadaşındır
Davranışlardan bana karşı el kol yapması hareketlerinden anlarım anlaşılır yani
Davranışlar ile belli edilir eğer sende ona karşı boş değilsen sende bi karşılık ver
Bakışları davranışları normalden farklıysa sana karşı anlarsın
Böyle bir insan ilgili olur hayatında biri olmasını kabul etmez, kıskançlık yapar
Saçmalıyor demekki aşık işte niye devamlı kelimeler içinde dönsün
Çok basit, beden dilinin inceliklerini öğren ve kimin aslında bilinçaltının etkisiyle senden hoşlandığını anla. Eğer ileri taşımak istersen manipülasyon tekniklerini öğrenip çakal geçinenleri parmağında oynat.
Seni konuştuğun, görüştüğün başka erkeklerden kıskanıyorsa, hep sana bakıyorsa duyguları vardır.
Bence her türlü anlaşılır ama sen sakın ilk adım atan kişi olma. Öyle olursa seni kullanma ihtimali olur
Bakıştan tüm duygularını anlarım böyle de bir kralım
Bence sürekli buluşmak istiyorsa seni görmek istiyorsa hoşlanıyordur
Karşı cins arkadaş olduğu için samimiyet kurmaz. Ben şahsen inanmıyorum karşı cinsin arkadaşlığına. Beğeniyordur ama söylemeye çekiniyordur.
Bakışları tabi ki :))) O kaçamak bakışları asla ama asla kaçıramazlar.
Tahamül eder, sana farklı bakar, sana farklı davranır, değer verir.
Hayatından çıkar net olmayan insanları
Abi çok belli oluyor ya
Etkeklere sorsaydın keşkeeeeee😂🫶
Bende anlayamıyorum
Arkadaş ayağa gö.. t ayağadir beim için
Senin ona karşı hislerin var mı
Kararsız cesaretsiz biri
arkadaş ayağına yatan aşık kişiyim..
Davranışlarından anlarsın bence
Bakışlarından diyelim.
Belli bir zaman sonra belli ediyor kendini
Bakışları belli eder.
İnsan bunu neden yapar.. önce ona bakmak lazım
Davranışlarını illaki fark eder bakışları da
bunun ne önemi var evlenmek mi istiyorsun
Zamanla belli eder o kendini.
Herşeyiyile anlaşılır.
Bakışda var da abranıdşa
Davranışları ile anlaşılır
O hic arkadas gibi davranmaz zaten
Başka erkekle seni gördüğündeki davranışlarıyla
Başka bir erkek mevzusu geçince kıskanır
saçmalıyorsa aşıktır
Bu kişi ya bensem? Çünkü öyleyim. Ve o da öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?