Kız arkadaşım ne yapmak istediğini bilmiyor ve sorun çıkıyor?

Selamlar Kız arkadaşım kızlarla çok iletişim kuramayan ama erkeklerle kavga dövüş çok rahat takılabilen bir tip, 2 yıllık ilişkimiz vardı ve yeni ayrıldım. Çok gururlu, hemen küsen, kelime haznesi çok olmayan çekingen birisi kendisi. Kız arkadaşımla aynı ofiste ve aynı ekipte çalışıyoruz ve benim için bu zor oluyordu çünkü ofisin çoğunluğu erkek ve benim kız erkeklerle şakalaşmayı çok seven birisi. küstüğümüzde 3 4 gün konuşmuyoruz ben ne zaman sıkılırsam gidip kalbini alırsam ozaman eski halimize geliyoruz, kendisi özür dilemek isterse bunu bir kere söylüyor sonra ben özür diledim sen kabul etmedin deyip tavır alıyor. İlişkiyi bitirme sebebim Biz yine küsken ofisten bir arkadaşı alıp beşiktaş'a çocuğun ingilizce kursunu merak edip beraber gidiyorlar, biz barışınca bana oraya tek gittiğini söyledi aradan 3 ay geçince aramız çok iyiyken bana bu sefer çocukla gittiğini söyledi özür diledi bir daha yapmayacam dedi bende bunu benden neden sakladın peki dediğimde "önemsemedim, unuttum" dedi. ne zaman bir hata yapsa tek cevabı bu oluyor. yılbaşında plan yapacaktık ben planı iptal ettiğimi söyleyince tekrar tavır alıp seni aldatmadım özrümü diledim dahada bir şey dilemem deyip 1 hafta konuşmadı, bende konuşup ayrılmak istediğimi söyledim kabul etti sonra beni telefonla arayıp beni bir kızlamı aldatıyorsun diye sordu hayır cevabını alınca keşke başka birisi olsaydıda öyle ayrılsaydın dedi ve aynı ofiste konuşmadan çalışıyoruz, sizce ayrılmakta iyi mi yaptım?

Kız arkadaşım ne yapmak istediğini bilmiyor ve sorun çıkıyor?