Sevgilimle belli aralıklarla giriyoruz 1 senelik ilişkimiz var sadece son 3 aydır bi ateşe geldik bana aşırı bağlı bunu geri kalan 9 ayda da çok dile getirip belli ediyordu ama her zaman sen istemesen sana dokunmam diyor beni obje olarak görmüyor sadece sadece birbirimize olan tutkumuzdan böyle oluyor ailesiyle tanıştırdı her şey ciddi gidiyor benim gibi olan var mı bazen düşünüyorum yanlış mı diye ama çokta istiyorum onu çok seviyorum çok yükseliyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlk 9 ay içerisinde ilişkiye girmediyseniz ve son 3 ay içinde oluyorsa bu ilk hazzın verdiği heycan dalgası birbirinizin bedenine alıştıktan sonraki döneme bakın umarım ilişkinizi çabuk tüketmezsiniz
Onu gerçekten çok seviyorum ve elleşmeden duramıyorum onu hissetmek istiyorum
Son üç ay içerisindemi cinselliği yaşamaya başladınız
Hıhı
Dediğim gibi her şey daha yeni hazzın heyecanı zamanla durulursunuz
:) demek 3. maddeyle seni kandırmayı başardı :) biraz daha züksün de ayrılırsınız. çok kaptırma kendini
Ben izin vermediğim sürece bana dokunmayacağını dile getiriyor sürekli bunu için beraber değil benimle
:) hı hı öyle derler zaten. izin vermediğin zaman dokunursa taciz falan olur zaten.
sık sık yapmayın bari
@theebrus bak biri daha inanmıyor bana.
Yaz bana
Sorudan, senin bile sevgili yaptığını mı anlamamız gerekiyor?
Hayır böyle bi ilişki yürür mü
Daha büyük alet istersen yürümez.
yani sadece o lafı ağzına alıyorsa belli ki tam o yüzden senle beraber
Hayır o konuyu açmıyor bile hiç konuşmuyoruz bi araya gelince birden tutamıyoruz kendimizi
ilişki mı yapıyorsunuz sonra
Tam olarak sorun ne
Böyle bi ilişki yürür mü
Bekaretini bu adama mı verdin ve seni ne zaman tanıştırdı ailesiyle
Cinselliğe girdikten sonra tanıştırdı 1 ay önce felan
Cinsellikten sonra tanıştırdıysa ayrılma niyeti yok denebilir çünkü ayrılma niyeti olan erkeklerin büyük çoğunluğu cinselliği alır sonrasında ayrılır aileyle tanıştırma işlerine de kesinlikle girmez zaten
Cidden cinselliğe girdikten çok sonra tanıştırdı ailesi çok sevdi 1 aya kalmaz beyaz eşyanı alalım felan dediler yavaş yavaş eksiklerini tamamlayalım dediler
Senin ilk ilişkin bu adamla olmadı dimi ayrıca bu adam senin çok mu üstüne düşüyor, gözü senden başkasını filan görmüyor mu, alttan alma durumu var mı sürekli
Cinselliğim ilk bununla oluyor aynen dediğin gibi bu arada attığı adımı haber veririm öyle bağlı bana
İlk cinselliğin bu adamla ise adam seninle evlilik yolunda adım atmakla doğru karar vermiş. Kadınlar ilk cinsel ilişkilerini yaşadıkları erkeğe yarı yarıya bağlanıyorlar, başka birisiyle evlenseler sevgili olsalar bile ilk cinsellik yaşadıkları erkek daima akıllarında oluyor o yüzden sıkıntı bu durum erkekler için.
Sevişince aşkı biter demedi deme
Daha körüklendi
Yakında biter
Maşallah ateşiniz devam etsin
İlişkiye giriyoruz gayet memnunuz her şeyden de
Allah devam ettirsin
Biz hata ettik sen etme
Daha yapmayayım yani dozunda kalsın
sen çok ateslisinnn
Evet ilk ben başlattım gibi bir şey oldu
hergun ilişkiye giriyormusun
Hayır be 2 ayda 1
yuhh o nasıl ilişki ben olsam hergun xaparim
Tetiği çekin
Neeeee
Ateş işte 🤭🤭
Tabularin var mı
O ne demek
Sinirlarin yani
Taniki hiçbir zaman ilişkiye girdik beni bırakamazsın kafasına girmedim bi ağırlığım var
Peki isteklerin kimin fazla
İkimizde istiyoruz her zaman da diyor istemediğin zaman asla sana dokunmam lafını açmam diyor bunun için beraber değilim senle diyor
Burclar ne
Ben yay o balık
Sen daha fazlasin
Benim ağırlığım daha fazla evet ben ne dersem o oluyor genelde
Bence diger yondende baskinsin ve daha cesursub
Evet öyle bu arada
Istersen yaklasmlimi anlatabolirim sana gzlisin ama
Iki tarafta memnunsa bize laf düşmez
hayırlı olsun
O zaman ayrılın
Niye