Eski srvgilim geri döner mi?

Sevgilimle 1.5 yıllık iliskimiz vardı ayriliklarimiz ben dayanamamla birlikte en fazla 2 gün sürerdi ilk adımi ben atardım. Ona olan sevgimin iyice farkina varmisti ona aşık oldugundan emindi artık.
Olaya geçecek olursam sevgilimle birlac ay once hayatimizla ilgili bir karar aldik o o zamanlar zoratenin sivilce ilacı kullaniyordu surekli gel git ve depresif bir ruh hali vardı bende o boslukta kaybolmamasi icin hayatiyla ilgili tavsiyelerde bulundum. Onunda aklina yattı benle birlikte tekrar okuma karari alip sinava gazirlanmak icin adım attım ilk ay cok guzel calisti ama sonraki 3 ay hicbir sey yapmadi boslukta gibi ve mutlu degildi hedefini daha basit bir boluma indirgeyip hic calismamaya basladi. Ama bu surecte maddi anlmada cok zorda kaldı ailesi arkasinda olmadigi icin cok zorlandi bir ise girdi çıktı sonrasinda kuponlarla ilgilendi istedigi sekilde caiz olmayan yolla para kazandi. Ve bu olayi bana bağladı beni şu şekilde suçladı "Sen benim aklima girdin ben hastaydım okuma fikrim yoktu para olmadiktan sonra issiz kaldikyan sonra ben niye okuyim dedi "ve herpsi senin yuzinden oldu pis parayuda senin benim aklima girmenden dolayi ben zorunda kaldim dedi tüm olayı bana itip beni terk etti. Onun icin yapmadigim fedakarlık yoktu ona hep sadakatliydim o ise iyiyken cok iyiydi ama onla ilgili olumsuz bir durum oldugunda hep negatifti her seyi bana yukleyip dinlemeden etmeden bagirip cagirip SENI SEVMİYORUM diyip beni asla dinlemedi 3 gun pesinden gittim sonra upuzun bir mesaj atip bir daha yazmadim benide her yerden engelledi ilskimiz dopdoluydu paylasim yaptigimiz duygusal anlamda her seyi paylastigim kisiydi. Ama onu biz konusunda ilk defa bu kadar net gordum birdaha olmayiz asla sana geri donmem dedi sinirli sinirli.3 Ocakta ayrildi burcu terazi narsisitik ozellikleri de var gibi sizce bu olaydan sonra GERI DONER Mİ?
Eski srvgilim geri döner mi?