Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Giden geri dönebilir ihtimal her zaman vardır. Ama bir kere gittiyse hep gidecektir. Şahsen benden giden bir daha dönmesin. Döndüğünde de eski beni bulamaz zaten.
Döndüğü oluyor ama döndüğünde aynı kişi olmuyor. Aynı şekilde siz de dönmeye kalkarsanız başka biri olarak döneceksiniz, çoğu zaman karşı taraf bunu farkedecektir. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Bunu da asla unutmayın
Gidenin neden gittiği, ilişkinin neden bittiği önemli geri dönebilmesi için, ama benim görüşüm, giden geri dönmesin, terk edilende, geri dönmesini beklemesin. Hayat o kadar uzun değil maalesef.
Giden mümkünse geri dönmesin. Dönse bile o ilişki yürümez biter. Boşuna toksik can sıkıcı bir ilişkiyi yeniden denemktense kendine zaman verip o ilişkiyi unutmak daha doğru bir yoldur.
Cevap
34Cevap
Giden dönmez , aklı 5 karış havadaysa dönen kapıları da kapatırım :D
Giden geri dönmesin zaten.. istemem. .
Pek çok bebek 5-6 ay olduğunda döner. Ama bazı bebekler 4 ay kadar erken dönerken bazı bebekler 7 ayda ancak dönmeyi başarır.
İllaki dönecek diyosunuz😄
Çok savaşan biri olarak söylüyorum. Döner ama eskisi gibi olmaz.
Eskisi gibi değil daha iyi olsun, olmazmi?
Abi vAllah çok özlüyor insan, çok canı acıyor 😔Ve çok seviyor...
Bilirim o duyguyu. Anlıyorum seni
Döneni de oluyor.. ama asıl soru şu sizden zora gelince vazgeçen birinden hayır gelir mi? Bi daha nasıl güvenirsiniz? Ayrılığı ağızda bu kadar kolay almak gitmek dönmek bunlar çocuk oyuncağı değil…
gidenler geri gelsede kabul etmemek en mantıklı olan bır harekettır. Çunku yasanılan olumsuzlukların tekrar başgösterme olanagı yuksektır.
giden bir daha gelmesin derim.. geri gelsin diyenleri anlamiyorum neden isterlerki?
yillar once istedigim biri vardi beni red etmisti, 4-5 sene gectikten sonra bana geri dondu istek atti felan hic konusmadan sildimm istegini daha dogrusu 1 hafta sonra kendisi cekti istegii
Giden gitsin binlerce ihtimal varken dönemsini beklemek aptallık olur. Bazen iyi ki gitmiş bile dersin
190 boy yakışıklı yüz hattı iyi para kas 💪 ve süründüren psikolojik sorunlu tacizci erkek kızların istediği
Bence dönecek insan gitmez, zaten giden insan geri dönse dahi eskisi gibi olmaz.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler.
Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Birçok seneler geçti; dönen yok seferinden...
Büyük ihtimal dönmez dönse bile asla eskisi gibi olmuyor. Kırılan testi ne yapsanda eskisi gibi olmaz ki
Dönüyor ama ben kabul etmiyorum soğudum artık
İnsana bağlı, kimin gittiğine ve neden gittiğine bağlı.
Gittikten sonra dönmesinin ne manası var? Biri giderse bitmiştir...
Giden döner ancak bir şartla istediğini bulamazsa yoklukta kalırsa seçenek bu
Nasıl gittiğine bağlı at gibi giden it gibi döner ama gideni beklemeyin hayatınıza bakın.
Konuya bağlı bir durum birşeyler olmuyorsa kader yan yana getirmemiştir.
giden dönse de geri gidiyor kendine biraz saygın varsa geldiğinde kabul etmezsin çünkü sana saygısı olan adam ilişkinizi oyuncak etmez
Dönse ne değişecek ki exten next oldupunu görmedim şimdiye kadar
Neden gittiğine bağlı bu. Ama seven her türlü geri döner. Çünkü bir yerde hep onu görür, onu duyar ve hisseder.
Hayır dönmez..
Giden geri dönerse senindir. Geri dönmez ise hiç senin olmamıştır.
gidenin s*kime kadar yolu var gelirse anasını s*keyim
Giden geri dönmez giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Giden donebilir ama donsede hicbisey eskisi gibi olmaz
Gideni niye bekliyorsun ki boş ver gitsin sen kendine odaklan yeterli
Hâlâ bekliyorum iki hafta oldu engeli kaldırmadi
Giden bir seçim olarak bu yolu seçmiş dönmemeli.
döner evet ama döndugunde seni bulurmu bilmem gizemli ol
Ayrılık sebebine bağlı
Hiç bir sebep yok
Sadece ilişki istemiyorum, yapamiyorum dedi bu kadar
Sebesiz bişey olmaz
Bekleme. Beklersen üzülürsün
Dönse de bidaha gider
Dönen hiç göymedim
Giden gider bi daha da geri gelemez
Dönmez, neden dönsün?
Umut insanın ekmeğidir.
Giden bi zahmet daha dönmesin
Hayır geri dönmez
Dönme ihtimali olur belki ama ben kabul etmem
Dönmez kardeş dönsede eskisi gibi olmaz
Gideni beklemek aptallık
giden geri dönmesin bir zahmet
Kişiden kişiye değişir , niyetler de değişik
Ne kadar dönersen dön, gôtün hep arkanda kalır
giden geri dönmez. Dönse bile illaki bir çıkar için dönmüş olur.
Donse ne degisecek? ne sen ayni olursun ne o. hicbisey eskisi olmaz. giden gitti bi kere
Giden gelseydi Dedem gelirdi
Hayır dönmez
Dönebilir tabi
Kendi bilir
Dönmesin
Hayır
Dönmez
Bende beklemedeyim 😅
Gelmesin
canım sa döner 😃
Hayır
Hayır