Evlenmek istediğin insanı çok seviyorsun, yıllarını ona verdin çok aşıksın ama birisi sana 1 milyon€ veya çok dehşet zenginlik teklif ediyor
aşkından vazgeçer miydin?
ps: can sıkıntısından soruyorum:)
Evlenmek istediğin insanı çok seviyorsun, yıllarını ona verdin çok aşıksın ama birisi sana 1 milyon€ veya çok dehşet zenginlik teklif ediyor
aşkından vazgeçer miydin?
ps: can sıkıntısından soruyorum:)
Olay şöyle gerceklesiyor , evlenmek istedigim kızı bırakmam için 100 milyar dolar teklifi ediyorlar , ben bu teklifi yapanlara dümdüz sövüyorum. Sevdiğimin yanına geliyorum , sevdiğim diyor ki bizden olmaz , ben başkasını seviyorum ve senden ayrılıyorum.
Cevap
6Cevap
Asla para bana hukmedemz ve onun icin yanimdakini asl satmam
Vazgeçmem diyen yalan söyler.
Baya çok paradan bahsediyosun şu an bile bi heyecanlandım para lafını duyunca :)
Anında satarım milyon dolar filan diyorsun yani o zenginlik olsun 10 tane daha sevecek kız bulurum nedir yani Haksız mıyım 😀
Parasız erkeği Annesi bile sevmekte tereddüt eder El Kızı hiç sevmez
Ben milyonlar zenginlikten vazgeçersem kız param olmadığı için zaten benden ayrılır bi süre sonra mutsuz oluruz bu ekonomide
Açlıktan ölürken Et'i sadece kurban bayramında sağdan soldan gönderildiğinde gördüğünde ne demek istediğimi anlarsın
Hiçbir kız gerçek sevginin peşine düşmez rahatının peşine düşer
Satarim o parayı görünce alınmaz, sevinir gelir yine
Can sıkıntısından cevaplayım. HAYIR. Hiçbir şey için satmazdım ama sadece masallarda olur bu güzel şeyler.
Uyu bence sabah oldu zaten.
Ama sevdiğim kişi beni satardı para için bile değil ama daha iyi şeyler için belki.
Kime özlem?
O zaman sana kolay gelsin.
Hayır her şey para değil
Hayır yani
Büyük konuşmayayım ama satmam
Param olmadan zaten evlenemem o yüzden evet
Güzel para.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?