Sizce karşılıksız aşktan en çok kim incinir, erkekler mi kadınlar mı?

Sizce karşılıksız aşktan en çok kim incinir, erkekler mi kadınlar mı?

Erkek olmadıgım için ne hissedersiniz bilemiyorum ama ben çok incinmiştim. 1 sene boyunca aglayıp kendimi harap etmişliğim var. Tabi kadınların daha duygusal ve daha çabuk baglandıklarını düşünürsek belki de kadınlar daha çabuk incinir ve zor atlatır :)
İkisi de incinir bunun kadını erkeği yok bence.. yani karşılıksız aşka ben aşk demem. çünkü insanların çoğu birine takıntılı olmayı ya da elde etmek için peşinden koşmayı aşk zannediyor.. oysa aşk karşılıklı olur zaten.. güvenirsiniz seversiniz yanınıza olursunuz sevdiğinizin.. platonik olduğu zaman zaten karşında ki kişi seni sevmez ondan karşılık görmediğin için de sen seversin elinden geleni yaparsın ama yıpranırsın da.. kadınlar duygusal olduğu için daha çok yıpranır başlarda. ama erkekler umursamaz olur çoğunlukla.. ve ayrıca kim daha çok seviyorsa günün sonuna da o kaybediyor.
Kadınlar ilk adımı atmadığı için karşılıksız aşkı erkekler kadar yaşamazlar ondan erkekler daha incinir
Bence cinsiyet meselesi değildir bu… gerçekten samimi bi şekilde seven biri incinir… bazıları takıntı yapabiliyor depresyona girebililiyor bazılarıda direk önlerine bakabiliyorlar… bu insanın kendine verdiği değere bağlıdır zira kendine çok değer veren biri kendisini sevmeyen birine fazla takılmaz.
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Adamın biri o gün bir cevap yazmıştı
Erkekler hedef odaklıdır aşık olmazlar demişti haklıydı galiba
Çok seven taraf kimse o inciniyor. Ve seviyirmuş gibi yapılırsa daha da rencide edici oluyor..
Cinsiyetsel değil de aşkın his ritimine göre değişir
Karşılıksız seven incinir bunun çoğu azı karakter meselesi cinsiyetin ne farkı var 🤷🏼♀️
Aşkın cinsiyeti değil miktarı olur. Ne kadar seversen o kadar canın yanar
Hatalı olanlar beli şu an anlamazlar ama yüksekten inince anlarlar.
Askin buyuklugune bagli. herkes incinir. yas cinsiyet vs fark etmez
Bunun cinsiyeti yoktur.
Konuyla alakası yok ama bir tane şarkı geldi aklıma yani şarkının adını Hatırlayamadım ama sözü şu acımasızsın isyankarsın Vefasızsın riyakarsın..
Seven incinir. Kadını erkeği yok.
Evet
her konu kadın mı erkek mi diye cevaplanamaz ki
Kadını erkeği yok, çok seven daha çok incinir.
Kadınlar bize gore daha hassas ve kinci
Ben karşılıksız aktan çok çektim halende çekiyorum
Bu sorunun cevabı net. " En çok seven...
Tabiki erkek oyuncak etmeyi çok sever
Seven taraf
seven üzülür
kadınlar
Kadınlarr
Erkekler
Kim seviyorsa o incinir cinsiyet ne alaka?
Her iki taraf da
Seven taraf
Her ikisi bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?