İnsanlar birini unutana kadar.. Onu unutabileceği kadar mı sever?
Gece Gece.. Töbe estağfurullah ya.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar birini unutana kadar.. Onu unutabileceği kadar mı sever?
Gece Gece.. Töbe estağfurullah ya.
Kimse unutulmaz değildir.. Kimi insan unuttum der içinde derinliklerde acısını boşluğunu yaşar.. Kimi insan her fırsatta adını sayıklar ama yoktur gitmiştir acısını tek başına yaşar.. Yani her ne olursa olsun herkes unutulur kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.. Ama biraz sancılı olur hepsi o kadar..
Yani? Unutacağı kadar mı sever insan?
Hayır bunu nasıl ayarlayacak ki bir insan.. Kimisi çok sever kimi az sever..
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Sanmıyorum hocam. Bazen unutmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ama alışıyoruz. Zira hayat daha önemli şeyler olduğunu hatırlatıyor. Aslında o kişi veya kişiler, kendi değerini kendi belirliyor. Unutulmak istemeyen de ona göre davranıyor.
Cevap
3Cevap
bence gerçekten seven zor unutur ya da unutmaz..
Unutulmayacak kimse yoktur bence. Herkesin bir süresi var zihinlerde ve kalpte. İllaki bir acı yaşanır. Bir özlem duyulur. Fakat sonuna kadar sürmez hiçbir özlem. Gidenin yeri bir şekilde mutlaka dolar.
Bu hayatta insan anne babasının ölümünden sonra hayatına normal şekilde devam edebiliyor unuttu anlamına gelmez bu fakat anne baba dışında aileden olmayan birisi asla unutulmaz değildir.
Çok iyi soru ya 5 6 kez okudum. Zihnimde bazı kapıları kapatıp bazı kapıları açtı gibi bir etkisi oldu. Unutma zorundalığında kalmak sevmekten daha zor. Peki ya unutamayıp deliye dönenler. Bende cevap evetken hayır , hayırken evete dönüyor 😅
Keşke sabah tekrar okuyup yazsaydınız :)
Hayır ben cevabınızı okuyorum halen anlayamadım 😂
Eğer işin içinde çıkarsanız, lütfen bir işaret gönderin :)
Yuva yapan mı yıkan mı olacağım ben şimdi? Hangisiyim, bu iş çığırından çıkıyor.
Tamam soru anlaşılmış, cevap da çok net 😂 hemen çözüldü olay
Rahat uyuyabileceğim teşekkür ederim :)
Sizlere de..
Çok sevdiğim bir şarkı.
Hatta şarkıyı ilk dinlediğimde videoyu çeken kişi için deniz ne kadar da hoyrat halbuki kendisi sakin olması gereken bir iş ile meşgul demistim.. taş dizme.. Sanki dışarıda normal gözüken, gözükmeye çalışan insanların içlerinde hircinlasan bir yönü olduğunu anlatmak istiyor gibi gelmişti.
Gam çekecek düşüm olsan.
Soruya el cevap
Sevgi ve unutmanın ağırlığı çok yönlü, tek bir cevap mümkün değil.
Tüm dalgalara rağmen limana gemi yanaştıran kaptan gibi.
Evet. Yanastiranlara, yanastirabilenlere ve manevraları atlatabilenlere ne mutlu.
Bunun tercümesi : Allah kuluna kaldıramayacağı yükü (derdi) vermezmiş. Mi? 🤔
Yok, unutur musunuz unutmaz mısınız :) Mevzu bu.
İnsanlar sevmeyi beceremiyor ki unutmayı bilsinler.
Unutabilen, sevmemiştir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?