arkadaslar uzunca yazmıycam lütfen dalga geçip yorum yapmayın :D benim eskiden takipleşitİğim bir çocuk vardı ben yeni hesap açınca ig bana 2 kere istek atıp silip atmıştı ( BİR ÖNCEKİ HESAPTADA EKLİYDİ KENDİSİ ÇIKMITŞI TAKİPTEN :D) bende kabul ettim aynı sokakta iş yerlerimiz birkaç adim ofis mesafeleri yani uzaktan oyle bakışma filan oluyordu sadece ben bekledim belki tanışmak için bir adım atabilir diye 3-4 gün geçti adım atmayınca fevri hareketle çıkardım çocuğu oylede kaldı o günden beri karşılaşıyoruz ama sizce ben elim çarpıyormuş gibi istek atıp çeksem çokmu saçma olur
daha önce yapan var mı :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence böyle şeyler baydı istek atma varsa içinde yanında ol.
yani gerçekten tanışmak isteseydi takipleştiğimiz süre zarfında adım atarmıydı diyorsunuz?
Senin bilemediğin duyguyu hissi ben nerden bilebilirim ki soylediklerin muamma olur sana
ozaman hiç girmeyim mi böyle şeylere ya kızlardan yorumda bekledim ama hiç yaza olmadı :D
Bir erkek olarak size sorsam komik duruma düşermiyim sizce yoksa çok umursanmıycak bişeymi
İstek atmak itediğini ama çekindiğini düşünür elinin çarptığını değil
Çocuk değilsiniz atın istek niye kastınız ki?
@isabella181919 hahah 👏👏
Abla kabul etmezse diye dedim hiç oyle beğendiğim birine istek atmamıştım😄
Hmm yok bana garip geldi diye dedim yani rahat olun max konuşmak istemicek normal bunlar🤗
Bir sey ifade etmez emin ol
O zaman herkese takip isteği atıyor olabilir çokta anlam yüklememek gerekiyor
Ee yani
yani siz olsaydınız yapmazmıydınız sorumdaki gibi
Yo yapmam benim icin bir sey ifade etmez benim başımada boyle bir sey gelmisti anlam yuklemedim
ben sadece tepkisini merak ettiğim için yapmak istedim ama cesaret edemedim aslında çok basit kafa yorulmayacak bişey ama :D
napiyon ablacım balık mı tutuyon
yok takip isteği sadece :D
Evet saçma olur
Siz olsaydınız istek atarmıydınız direk yoksa böyle kalsın mı
Ben genelde umursamayan biriyim O yüzden bir şey yapmam
Git çay koy
Görünür
Seni zilli seni